Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33  ... 最後
日本動漫畫討論版>「長門有希ちゃんの消失」第1話「大切な場所」丨谷川流「涼宮ハルヒの憂鬱」プロジェクトに新たな動き!
Iro 01:32 AM 05-25-11
我成日覺得掟書 其實某程度上就好似某啲人特登買部 PXX / W○○ 之類新產品然後破壞佢咁
ComeLOLoh 06:31 AM 05-25-11
小説としては驚異の400人近い列が!
「涼宮ハルヒの驚愕」が異例の深夜販売で登場!
http://ascii.jp/elem/000/000/608/608437/
Asurada 09:39 AM 05-25-11
作者: tongmak:
係我角度富奸同谷川唔同既只係1個係畫漫畫,1個係寫小說
涼宮咁多期我都有買我唔明點解會掟書
富奸同谷川的分別係一個鬼才,一個係接受o佐一次電波的平凡人........

富奸畫的作品,除o佐初期個幾套都好賣得........
谷川除o佐涼宮其他都唔掂,
加上涼宮都唔係期期好睇~~
上次陰謀之後,我都好期待佢今次點收尾
money 10:07 AM 05-25-11

anyone 10:37 AM 05-25-11
過去信和望下點先
LR猫 10:58 AM 05-25-11
作者: Asurada:
富奸同谷川的分別係一個鬼才,一個係接受o佐一次電波的平凡人........

富奸畫的作品,除o佐初期個幾套都好賣得........
谷川除o佐涼宮其他都唔掂,
加上涼宮都唔係期期好睇~~
上次陰謀之後,我都好期待佢今次點收尾
+1
除咗憂鬱同消失,其他期數都唔好睇
今次,只係睇埋佢點收尾,到底係爛尾定算係有啲交待
anyone 11:00 AM 05-25-11
排到上後樓梯4樓
但係話仲有位
money 11:10 AM 05-25-11

b_boy 11:12 AM 05-25-11
涼宮有幾章真係有飛書落街0既衝動
<-買齊之前咁多本0既人
LR猫 11:22 AM 05-25-11
作者: b_boy:
涼宮有幾章真係有飛書落街0既衝動
<-買齊之前咁多本0既人
拍電影果本係最想飛書落街嘅一本
b_boy 11:25 AM 05-25-11
作者: luciferyan:
__朝比奈果編? 果編我係想打人多
最想飛果編係乜q魔犬, 簡直不知所謂
anyone 11:29 AM 05-25-11
1055到信和
1105放人
1115買完走

第1果位7點到
辛苦晒
Asurada 11:59 AM 05-25-11
作者: anyone:
1055到信和
1105放人
1115買完走

第1果位7點到
辛苦晒
我係10:45左右到,現在搭車返公司中
zzzdx 12:10 PM 05-25-11

買完
為左拼圖硬食多套驚愕
有冇人想收?
pet3 12:29 PM 05-25-11
作者: luciferyan:
佢仲要玩2次.............

一次拍一次播
1-9都有的人路過

10 上下篇剛剛去到漫畫店未開門 (元朗
FURIMUKI 12:31 PM 05-25-11
買日版
買唔到就算
money 12:35 PM 05-25-11
アニメイト秋葉原の「涼宮ハルヒの驚愕」店頭販売分も終了いたしましたアニ。
たくさんのご来店ありがとうございましたアニ!
6eo 12:36 PM 05-25-11
作者: メソウサ:
富奸唔會睇到人想掟書
+1

不過另一個原因係因為富奸係唔出
ouki 01:07 PM 05-25-11
作者: iamleoluk:
+1

不過另一個原因係因為富奸係唔出
富奸畫草圖都當1話你都唔想掟書!?
唔多人......11點幾到...都買到.....日本角川有人來港.....但係到得過睇字....過來做咩

本來唔想買.....如果唔係買左第9期.....
之前我都係skip住買得1,2,4,9.....其他有d睇網上板...有d直頭冇睇
LR猫 01:12 PM 05-25-11
作者: b_boy:
__朝比奈果編? 果編我係想打人多
最想飛果編係乜q魔犬, 簡直不知所謂
你講呢篇我已經無咗印象啦
騎蘿蘿 01:15 PM 05-25-11
一陣落樓下雲起睇下有冇先....
哥薩克 01:38 PM 05-25-11
作者: 騎蘿蘿:
一陣落樓下雲起睇下有冇先....
188下晝先有
ComeLOLoh 01:38 PM 05-25-11
10:30am到,排到上2層樓梯…~11:00am開賣,條龍都去得好快,好快手就買到。讚!
小說、毛巾、Poster入手了,^_^
anyone 01:44 PM 05-25-11
我捻緊係咪應該翻睇分裂先
古手神主 01:56 PM 05-25-11
睇富奸真係好難掟書架wo
佢每一筆都比起谷川流每一個字好好多啦...
故事又好睇
雖然兩個都係耐

我有時真係覺得做涼宮翻譯個個譯到好辛苦
搞到要係個書底度自high 發洩
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33  ... 最後

返回主題版面