Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Windows 8.1 Pro 用家聯盟! 正版使用者限定! 心得交流區!
Keno 05:26 PM 10-23-09
作者: A.Kazuma:
用到mouse用唔到touchpad, 好明顯係班傻仔冇開個function啦, 關咩M$事
FUNCTION 有開...拖到相...不過唔知夾唔夾隻SORRY MON !?
A.Kazuma 05:29 PM 10-23-09
作者: Keno:
FUNCTION 有開...拖到相...不過唔知夾唔夾隻SORRY MON !?
你睇番係兩條片o黎, 一隻個mon有label一隻冇
yiu1217 05:52 PM 10-23-09
過千人
A.Kazuma 06:05 PM 10-23-09
作者: yiu1217:
過千人
咁o個六百人做咩? 等首賣不如聽日再去
westpat 06:06 PM 10-23-09
作者: Keno:
OT
你唔鍾意Sony大可以只係打MON唔打前面個字
係你個名前加些動聽既助語詞好唔好?
internet上既人越黎越冇禮貌
yiu1217 07:45 PM 10-23-09
咁o個六百人做咩? 等首賣不如聽日再去

而家仲有人係出邊排
A.Kazuma 07:47 PM 10-23-09
作者: yiu1217:
而家仲有人係出邊排
有冇人嘈話得400套又唔截龍?
次次排隊都梗有呢o的搞事份子o架喎
7ming_格鬥苦手 08:10 PM 10-23-09
2點半聽到有2百幾人....都心知不妙...
有朋友4點去到....截左攏......唉~~
MS應該推1000套出黎MA~
肯定有2000人捧場!!
A.Kazuma 08:30 PM 10-23-09
作者: 7ming_格鬥苦手:
2點半聽到有2百幾人....都心知不妙...
有朋友4點去到....截左攏......唉~~
MS應該推1000套出黎MA~
肯定有2000人捧場!!
電台去到七點幾至話截o左龍
重話有一家大細去排想買多幾套, o的家長真係想o的仔女做露宿者有童年陰影
7ming_格鬥苦手 08:37 PM 10-23-09
電台去到七點幾至話截o左龍
重話有一家大細去排想買多幾套, o的家長真係想o的仔女做露宿者有童年陰影
睇片又c9又細路,都低能...
擺明黎炒ga la火都黎
A.Kazuma 09:10 PM 10-23-09
食住花生等人報串
Gnosis 10:08 PM 10-23-09
<=早係8月中係MSDN download左pro 版, 唔使同出面班人爭崩頭 \
AshleyYan 10:17 PM 10-23-09
作者: Hallucino:
<=早係8月中係MSDN download左pro 版, 唔使同出面班人爭崩頭 \
/\
我剛剛先續左個msdn~
豆腐 11:16 PM 10-23-09
而家先係黃崗搭緊車返hk
如果係咁我返屋企訓覺,養足精神聽晚去海洋公園玩XD
亍 ◣ 11:22 PM 10-23-09
如果佢一倍放我接
maxy2k 12:10 AM 10-24-09
佢講明話唔可以轉賣, 唔知係唔係隻碟有特別野防止佢轉賣比人呢
A.Kazuma 03:32 AM 10-24-09
作者: Hallucino:
美國pro都好平, US$130, 仲要32/64同價....
點解佢唔平ultimate
t-cup 08:14 AM 10-24-09
作者: kennethyu:
買左隻home premium....

不過睇片O個時好似起格咁ge.....

同一段片xp 會清好多.....

兩部機都係用klcodec....
我部機有硬解加速, 好像不大問題.

整體來說, 效能上都好過之前 preload 果個 windows xp. (netbook 廠機)
kennethyu 08:33 AM 10-24-09
作者: t-cup:
我部機有硬解加速, 好像不大問題.

整體來說, 效能上都好過之前 preload 果個 windows xp. (netbook 廠機)
發現左係乜野問題lu......

win7 裝realplayer 會起格....

所以用klcodec + real alternative 就可以了
7ming_格鬥苦手 01:33 PM 10-24-09
係win 7個FB睇,
有人話尋晚既一家六口係今朝變左6位青年~~
學劉華咁唱返句"時日太快~無知的小孩一晚長大~~"
小特特 01:56 PM 10-24-09
呼...no.190...安全回家
婠婠 02:03 PM 10-24-09
No 348 安全回家
好累
terryskw 02:40 PM 10-24-09
派籌又要人留底....見人離隊今朝先返又得....登記黎做乜...?!

21個hrs... 真係好累~
POKA 03:04 PM 10-24-09
yahoo有人賣2千幾
A.Kazuma 03:08 PM 10-24-09
作者: POKA:
yahoo有人賣2千幾
報串
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面