Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
日本動漫畫討論版>GANTZ~the first stage~
メソウサ 11:00 AM 04-15-04
http://www.gantz.net
叫1st stage即係有2nd?

1 RAW完食
我愛RIP SLYME
STPHEN 11:57 AM 04-15-04
仲以為無人理呢套野添

作者: 勃勃:
http://www.gantz.net
叫1st stage即係有2nd?

1 RAW完食
我愛RIP SLYME
1stage幾多集先?如果照咁既進度得12/3集既話可能連第三場都未打完...

TV版畫少左好多野 ,留番晒係DVD?
fu~~ 02:39 PM 04-15-04
TV第一話節奏好慢, 地下鐵成場戲拉得很長,整体氣氛做唔番原作的恐佈未知的不安感, 老實說有少少對板野一郎失望, 希望第二話爽快d啦
赤目黑龍 02:43 PM 04-15-04
作者: fu~~:
TV第一話節奏好慢, 地下鐵成場戲拉得很長,整体氣氛做唔番原作的恐佈未知的不安感, 老實說有少少對板野一郎失望, 希望第二話爽快d啦
咁灰............
我dl咗
未睇..............
メソウサ 09:25 PM 04-15-04
如果拖長係為2nd stage鋪路就真係……
好努力跟原作劇情推進,但鋪排都可接受……以GONZO泥講
mikemike 09:34 PM 04-15-04
花園出了字幕
blindman102 10:04 PM 04-15-04
暫時未能評價,
始終gantz吸引力在於戰鬥場面,
這也是Gonzo所長,
今集差不多全是靜態畫面
(但ganzo仍强用立體(e.g.人物對話),
有過於買弄之感,
好眼花
bbaeric 10:52 PM 04-15-04
作者: mike^2又名館主:
花園出了字幕

[C2CLUB&V9] also 出了字幕!!!

but I will support 花園!!!
メソウサ 10:53 PM 04-15-04
作者: bbaeric:
[C2CLUB&V9] also 出了字幕!!!

but I will support花園!!!
字幕呢D野提下咪算
又唔駛話support咁誇
迷之樣 12:14 AM 04-16-04
劇情慢到睇完都唔覺得有d咩睇過

希望下集d戰鬥正啦
山治 10:48 PM 04-16-04
下集打蔥星人啦
bbaeric 02:50 PM 04-18-04
作者: blindman102:
暫時未能評價,
始終gantz吸引力在於戰鬥場面,
這也是Gonzo所長,
今集差不多全是靜態畫面
(但ganzo仍强用立體(e.g.人物對話),
有過於買弄之感,
好眼花
sometimes really 有 D 眼花!!! but 畫面 very pro!!!

First stage 全11回 ja wor!!!

TV Official web: http://www.fujitv.co.jp/GANTZ/
fu~~ 03:51 PM 04-18-04
11回? 如果用TV第一回的速度............ Oh My~~~~~~~~ @o@
kotoko 03:55 PM 04-18-04
幾好睇丫,
我未睇過漫畫
好吸引我追落去,因為我完全唔知個故事講乜
計實在太賤格,見到個女仔就咀埋去
見死不救,串啊婆(我諗呢個世界見到人掉落去,都會有人救啊=.=")
最正常都係主角個朋友,自願出黎幫手。
Spawn 21 04:42 PM 04-18-04
First stage 全11回....
得咁小?唔知可以去到邊...
我想睇佢地全滅果part......睇黎冇望lu...><
fu~~ 04:48 PM 04-18-04
作者: kotoko:
幾好睇丫,
我未睇過漫畫
好吸引我追落去,因為我完全唔知個故事講乜
計實在太賤格,見到個女仔就咀埋去
見死不救,串啊婆(我諗呢個世界見到人掉落去,都會有人救啊=.=")
最正常都係主角個朋友,自願出黎幫手。

漫畫版係好堅架,好多?洢Y估佢唔到, 喜好動畫版的話不妨睇番漫畫
fu~~ 04:51 PM 04-18-04
作者: Spawn 21:
First stage 全11回....
得咁小?唔知可以去到邊...
我想睇佢地全滅果part......睇黎冇望lu...><
係咪打佛像至全滅個part ? 都好難睇到, 打田中星人都有d可能~~
blindman102 06:39 PM 04-18-04
係咪打佛像至全滅個part ? 都好難睇到, 打田中星人都有d可能~~
佛像之後單刀赴會重正,
動畫如果出來一定有蜘蛛俠feel,
係大厦頂飛來飛去,
不過應該睇唔到
blindman102 06:41 PM 04-18-04
漫畫版係好堅架,好多?洢Y估佢唔到, 喜好動畫版的話不妨睇番漫畫
大部份期數扉頁都係巨乳大家一定估到
kotoko 11:15 PM 04-18-04
搞到好想買本漫畫睇

出到幾多期?
fu~~ 12:05 AM 04-19-04
港版到11期, 日版出到12了
黑魔術 11:57 PM 04-19-04
睇完都覺得動畫正!
凱牙 09:48 PM 04-22-04
0岩0岩睇完TV版第二集,好失望.....
CUT左好多野.....(血猩鏡頭狂CUT)
睇黎真係要買DVD版-_-
Mage.千砂望 10:00 PM 04-22-04
漫畫正好多LOR...
T.S 10:50 PM 04-22-04
作者: 凱牙:
0岩0岩睇完TV版第二集,好失望.....
CUT左好多野.....(血猩鏡頭狂CUT)
睇黎真係要買DVD版-_-
原來cut左..
唔怪得第二集d畫面好似飛黎飛去咁...(無睇過漫畫)

而且越睇越覺得個主角好煩.......成日係度稔野+呆 => 唔知做乜咁..
1 2 

返回主題版面