Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 
電視遊戲討論版>FIFA16 PC/PS4/PS3/XboxOne/360
okabe 09:04 PM 05-28-15

FIFA 16 Trailer - Women's National Teams are IN THE GAME
blkt177549 09:37 AM 05-29-15
女足都有!ea真係估你唔到
希望今次可以做好D生涯模式,唔好剩係集中ut
jackiecwc 12:21 PM 05-29-15
仲會有中超添!

https://hk.lifestyle.yahoo.com/%E6%9...133853721.html
Alpha 09:44 AM 06-03-15
PC版實有玩家MOD 到全裸女子足球
holsety 07:35 PM 06-03-15
k記重吾出招,women eleven
小嘉 07:53 PM 06-03-15
k記仲會出game 咩
ComeLOLoh 08:10 PM 06-03-15
你話呢一個時期如果K社出隻Fox Engine Winning+女角幾好呢?絕對有料打贏FIFA。
可惜…K社簡直白白送左成個market share比EA。
HON HON 11:04 PM 06-03-15
其實EA响15時已經無野好更新, 今次加個女足落去, 我覺得咁叫有返D誠意, 好過晒K廠以往加小小野或者改前改後就叫一隻新版黎得好, 所以... 算啦, 16都係玩FIFA.
mario0606 02:19 AM 06-04-15
作者: HON HON:
其實EA响15時已經無野好更新, 今次加個女足落去, 我覺得咁叫有返D誠意, 好過晒K廠以往加小小野或者改前改後就叫一隻新版黎得好, 所以... 算啦, 16都係玩FIFA.
Winnig仲有無得玩都成問題
Alpha 07:59 AM 06-04-15
仲有2016, 係咪最後一集就唔敢包

一一 09:55 AM 06-04-15
作者: jackiecwc:
仲會有中超添!

https://hk.lifestyle.yahoo.com/%E6%9...133853721.html
用中超隊, 係咪可以唔出糧?
alexchrome 10:06 AM 06-04-15
作者: 一一:
但要收買對方球員 ; 球證
alexchrome 10:07 AM 06-04-15
作者: 一一:
作者: Alpha:

可能只係手機game
暗黑騎士 03:48 PM 06-04-15
呢輪FIFA咁多新聞, 強烈要求加個會長選舉MODE, 當選可以收黑錢買黑哨左右賽果
柴崎幸 03:55 PM 06-04-15
作者: mario0606:
Winnig仲有無得玩都成問題
作者: ComeLOLoh:
你話呢一個時期如果K社出隻Fox Engine Winning+女角幾好呢?絕對有料打贏FIFA。
可惜…K社簡直白白送左成個market share比EA。
作者: Alpha:
剛剛路過見大家咁講,請問Konami有咩事?佢地話左唔會再出Winning?
暗黑騎士 05:25 PM 06-04-15
有冇睇上面POST, 社長話全力發展手機遊戲
DC 97 06:15 PM 07-11-15
幾時出?
Avelcain 12:58 PM 07-12-15
作者: blkt177549:
女足都有!ea真係估你唔到
希望今次可以做好D生涯模式,唔好剩係集中ut
我都係玩career冇玩ut
但睇見佢資源放曬去UT又加埋女足,
睇怕今集都唔會有大改進
感覺佢突登整差d career迫人玩UT
rokuna 04:04 PM 07-12-15
作者: DC 97:
幾時出?
年經game 應該 9月
HenryAbyss 04:56 PM 07-12-15
作者: Avelcain:
我都係玩career冇玩ut
但睇見佢資源放曬去UT又加埋女足,
睇怕今集都唔會有大改進
感覺佢突登整差d career迫人玩UT
今年的UT完全Fail
應該係有印coin bug,去到早幾個月前d coin平到唔值錢(RMB)
結果偉大EA bug就fix唔到,唯有強國式限價
笑到傻,UT少哂人玩
原本諗住下年應該有唔少人棄返FIFA過去WE...點知跟住K社就不斷執哂d家用機game
okabe 06:21 PM 07-12-15
作者: DC 97:
幾時出?
FIFA16 9月尾
WE2016 10月頭

http://www.4gamer.net/games/303/G030353/20150707012/
qwe 08:48 PM 07-12-15
作者: HenryAbyss:
今年的UT完全Fail
應該係有印coin bug,去到早幾個月前d coin平到唔值錢(RMB)
結果偉大EA bug就fix唔到,唯有強國式限價
笑到傻,UT少哂人玩
原本諗住下年應該有唔少人棄返FIFA過去WE...點知跟住K社就不斷執哂d家用機game
兩邊都唔爭氣
FIFA捱出頭打到對家頹晒就hea做
WE見無得賺直頭想唔做

BTW, FIFA 16有女足暫時較特別, WE的相片edit波衫好似以前都有
另外FIFA搵比利做廣告會唔會立flag呢
okabe 06:36 PM 08-06-15

http://www.4gamer.net/games/303/G030353/20150806072/
lovexjapan2008 10:56 AM 08-07-15
幾時有港職聯同中超
小光 11:28 AM 08-07-15
WE2015聽人講話幾好玩, 仲有人話WINNING IS BACK, 於是我花左300幾蚊買左隻返屋企試
我冇FOLLOW 2015有乜改善, 但玩落感覺同我對上一隻玩過的2012差唔多
球員動作都係有d生硬(唔夠FIFA自然)
唯一值得讚係人臉比FIFA靚好多

以前係玩慣WE覺得FIFA唔爽
而家係玩慣FIFA覺得WE唔真實

不過最令我唔想買WE既原因都係真實聯賽太少
聽講2015代WORLDWIDE銷量FIFA係贏WE 25倍
雖然我都應該唔會再俾機會WE, 但我都唔想WE摺埋
因為冇左競爭FIFA就唔會進步
1 2 3 4 5 

返回主題版面