Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-04-14, 05:31 PM   #801
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
大家個靈體盤會開晒先繼續行定有理無理行左先
成日卡技能珠HOLD住左
玩到雷平原開始覺得難玩
比小怪電幾野就紅又唔夠力秒怪
搞到食好多藥

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-14, 05:35 PM   #802
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 代官 查看文章
大家個靈體盤會開晒先繼續行定有理無理行左先
成日卡技能珠HOLD住左
玩到雷平原開始覺得難玩
比小怪電幾野就紅又唔夠力秒怪
搞到食好多藥
有冇追弱點同種族打?
有追的話基本上好多敵人都係一下秒
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-14, 05:41 PM   #803
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
Ability sphere 我就好少缺 , 但缺LV.3 SPHERE (>﹏<)
其實隻game 卒真係唔難打,多换人咩人打咩怪對症下藥就ok 可以好順甘繼續行

舊 01-04-14, 05:43 PM   #804
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
追弱點打架WO
飛緊果D用WAKKA
鐵巨人用貫通武
其他請用水武/LULU 既 黑魔
技能珠有アビリティアタック呢招迫隻怪跌出黎
原版盤最快拎到係WAKKA

再唔係雷平原出雷召喚獸囉,包安全
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-14, 05:52 PM   #805
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
照計通常應該係缺Key 唔缺其他幾隻架喎.......

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-14, 06:24 PM   #806
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
無人講堅唔知有アビリティアタック依樣野

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-14, 11:42 PM   #807
HM

註冊日期: May 2007
又行到去老爸面前
打左30粒鍾,未拎隱藏野
而家睇番劇本其實唔算長...
反而係跑迷宮磨怪行盤多...
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-14, 11:53 PM   #808
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: 平山深雪 查看文章
又行到去老爸面前
打左30粒鍾,未拎隱藏野
而家睇番劇本其實唔算長...
反而係跑迷宮磨怪行盤多...
rpg 小儲下lv, 睇故事,玩下d mini game 30個鐘我覺得好正常..
係D屈人野先要打多100粒鐘(以上)開出來姐...

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-14, 12:09 AM   #809
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
而家4x個鐘,岩岩打完 聖地のガーディアン

舊 01-05-14, 10:34 AM   #810
HM

俾老爸第二形態收皮,要繼續行盤
舊 01-05-14, 06:54 PM   #811
野良猫
肥倫

引用:
俾老爸第二形態收皮,要繼續行盤
冇出口術?
我留番口術第二形態先用,石都係第二形態先打

只要捱到佢招全體橫斬就贏梗
舊 01-05-14, 07:32 PM   #812
HM

引用:
作者: 野良猫 查看文章
冇出口術?
我留番口術第二形態先用,石都係第二形態先打

只要捱到佢招全體橫斬就贏梗
打完
係omaga遺跡磨左一日盤,第二形態召od硬爆再打成功

劇本仍然好滿足,不過隱藏野唔打了
舊 01-05-14, 07:58 PM   #813
小嘉
The One

引用:
打完

你仲有X-2
舊 01-05-14, 08:01 PM   #814
HM

引用:
作者: 小嘉 查看文章
你仲有X-2
呢隻果時已經無玩,俾YUNA前衛新造型嚇到買都唔敢買
而家都唔知玩定唔玩好
舊 01-05-14, 08:03 PM   #815
野良猫
肥倫

引用:
而家都唔知玩定唔玩好
小心悶到瞓著
舊 01-05-14, 08:15 PM   #816
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

琴晚去到 ザナルカンド遺跡 , 比隻 マンドラコラ 機械人 double attack 收左檔 , 今晚繼續

舊 01-05-14, 09:00 PM   #817
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
打完

捉怪捉6地方制霸
買把4洞武,DRIVE->AP
玩到D人可以一野扑出9999
之後走左去OMEGA,仲要RIKKU AP2倍,捉下怪儲下錢就有AP倍塞埋俾男主

遲D玩到兩條友255攻應該可以去打神龍

Play時間=53 HR...

此篇文章於 01-05-14 09:15 PM 被 忍者 編輯。
忍者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-14, 09:07 PM   #818
小嘉
The One

引用:
而家都唔知玩定唔玩好
轉變得太誇張

跟本唔岩佢呢D弱氣性格

等我再挑戰下X-2

玩到訓未到X-2既

12先真正會玩到訓
舊 01-05-14, 09:40 PM   #819
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
隻X-2仲難過隻X咁多既,經常差點全滅…………

舊 01-05-14, 09:56 PM   #820
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

我琴日同個朋友傾, 當年X-2佢話唔用老金爆唔到機, 係咪真係甘難?

舊 01-05-14, 10:52 PM   #821
忍者

引用:
作者: 山內 一典 查看文章
我琴日同個朋友傾, 當年X-2佢話唔用老金爆唔到機, 係咪真係甘難?
PS2年代要爆機點會要用老金...你估以前FC,SFC年代?

舊 01-05-14, 10:56 PM   #822
忍者

引用:
作者: 小嘉 查看文章
轉變得太誇張

跟本唔岩佢呢D弱氣性格

等我再挑戰下X-2

玩到訓未到X-2既

12先真正會玩到訓
其實都唔係太誇
劇透FFX劇情

由佢一決定做召喚士就已經諗住去死
所以你見大家一路上都好凝重
係主角咩都唔知叫住行快D
所以主角係沙漠島知道左實情之後就段後悔到想DUP爛地
而YUNA係X 既表現一直都咁弱氣同凝重都係呢個原因

舊 01-05-14, 10:58 PM   #823
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 山內 一典 查看文章
如果唔識行盤換衫,又冇升d衫,都有機會卡關

尤其有拎暗騎同冇拎真係會爭好遠

但識既話就唔駛老金既
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-14, 10:59 PM   #824
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
今天終於有時間開隻PS3玩碟版FFX/X-2 HD啦!

回樓樓樓…上:
我玩左X 1個鐘後,
loading time係比我部老厚版ps2快的!(一o的都唔耐)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 01-05-14 11:03 PM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-14, 11:18 PM   #825
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
其實X-2唔係睇你係story lv.2有冇攞瀕死9999攻既道具就唔會卡關咩???

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
[多機種] Bio Hazard HD REMASTER l PS3, 360 l DL 版 PS4, XBone 武藤遊戲 電視遊戲討論版 635 02-13-15 07:31 PM
[PSV] Final Fantasy X|X-2 HD Remaster l 日版 12月26日發售 money 手提遊戲機討論版 149 10-29-13 08:30 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 05:47 AM

手機版 | APP版