Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後
電視遊戲討論版>Playstation VR - VR 頭戴式顯示器 專區 | PSVRは200万台を突破!
liar 04:23 PM 07-13-16
已經得返二號。。。算
不過上年有PSN+專區。
ComeLOLoh 04:38 PM 07-13-16
Book二號,但填完form話Full
龍寶寶 11:37 PM 07-15-16
抽中VR試玩,正
~零~ 11:44 PM 07-15-16
收到confirm 1號有得試,得10分鐘左右
ycyleo 12:04 AM 07-16-16
PSN果個都得左,星期六
睇返先知原來會係場外
之前未去過呢個corner
2009 12:13 AM 07-16-16
抽中最後一日
redcreature 10:23 AM 07-16-16
抽中29号, ““此場地為非付費區“ 係咪唔使排 動漫節 條隊?
DevilElvis 08:32 PM 07-16-16
抽唔中……唉……
redcreature 08:36 AM 07-18-16
有冇c hing會排 去訂, 雖然未知網上/店舖/動漫節攤位......
pet3 09:39 AM 07-18-16
作者: redcreature:
有冇c hing會排 去訂, 雖然未知網上/店舖/動漫節攤位......
現在講左動漫展有得訂?

雖然我都是去藍店多
redcreature 02:19 PM 07-18-16
July 28 先公佈, 我都想喺藍店訂, 但驚好似日本...
teealpha 03:01 PM 07-18-16
July 28 先公佈, 我都想喺藍店訂, 但驚好似日本...
日本都只係秒殺晒網上預訂姐,實店到時有冇現貨同步發售其實都冇講到

香港我只係怕佢會好似PSV咁,就算藍店收訂預約都唔會多夠額,到貨之後仲要一段時間冇現貨賣
不過SONY都專登拖到10月先發售,出貨量應該唔會有太大問題掛

以上純粹個人猜測,冇任何根據
Amuro0093 05:02 PM 07-18-16
如果PSV真係support 埋PC 就更好:
http://www.extremetech.com/gaming/22...n-vr-to-the-pc
mrk 07:00 PM 07-18-16
作者: teealpha:
日本都只係秒殺晒網上預訂姐,實店到時有冇現貨同步發售其實都冇講到

香港我只係怕佢會好似PSV咁,就算藍店收訂預約都唔會多夠額,到貨之後仲要一段時間冇現貨賣
不過SONY都專登拖到10月先發售,出貨量應該唔會有太大問題掛

以上純粹個人猜測,冇任何根據
暫時只係有2個版本,淨眼鏡版到時唔夠貨就預左,
然後焗我地入套裝版,所以28個日我係預左排1晚(有冇人兄有興趣一齊排!)
qwe 07:15 PM 07-18-16
29號請左假, 最早28號放工返歸洗完涼去排...
ycyleo 08:33 PM 07-18-16
其實我覺得真係唔洗咁衝動咁快請定假既,不過請左既就真係希望佢係排隊訂吧
但而家佢又真係未講定點訂法,可能28號果日同大家講原來只係網上開放訂就算,
或者學人日本玩抽選預訂,即係可能網上或者會場拎個no.
跟著第2日出抽選結果果批人先有得訂
redcreature 08:38 PM 07-18-16
請29號假,28號可能請半日, 視乎情况...
redcreature 08:39 PM 07-18-16
作者: mrk:
然後焗我地入套裝版,所以28個日我係預左排1晚(有冇人兄有興趣一齊排!)
我有興趣!! count me in
qwe 08:47 PM 07-18-16
28號睇晒D資料先最後決定, 包括價錢遊戲定(27號大陸會有參考吧?)
早前都講過其實VR同NEO都好撞下, 4K vs 720p VR
今年仲要換部iP5s, 根本無辦法買晒...
pet3 11:16 PM 07-18-16
作者: mrk:
正常單vr 先容易買

ps4果鏡頭

十個人有9個無
izumo 11:21 PM 07-18-16
作者: pet3:
正常單vr 先容易買

ps4果鏡頭

十個人有9個無
我岩岩先驚覺原來PS4 同 PS3套鏡頭係2樣野...
mrk 03:09 AM 07-19-16
正常單vr 先容易買

ps4果鏡頭

十個人有9個無
PS4個淨鏡頭依家周街都有貨!(但當初淨鏡頭個定價幾貴,所以我係連埋鏡頭+PS4一齊入)
不過見好多身邊朋友當初都冇要埋個鏡頭,
希望如樓上咁講淨眼鏡版本夠貨啦!
mrk 03:13 AM 07-19-16
我有興趣!! count me in
Hi,你未開PM功能!(啱啱加左你做fd啦!)

補充下:我會等埋sony 28號中午12:30發佈會後,先出門口!
Amuro0093 11:52 AM 07-19-16
正常單vr 先容易買

ps4果鏡頭

十個人有9個無
佢announce VR果日我即刻去SONY STORE網買左cam;﹔
PS MOVE我都有但好多年冇用,﹐雖然插到電但唔知可以用幾耐
teealpha 12:17 PM 07-19-16
正常單vr 先容易買

ps4果鏡頭

十個人有9個無
咁諗我又覺得……有D問題
如果如你所講,九成人冇CAM,咁行派貨都係大量連CAM版,極少量齋VR版,變相仲難買
都唔好話黑商心態SONY清死貨(隻CAM),大量出連CAM版屈人買
回憶下當年幾多3G版PSV
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後

返回主題版面