Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-21-10, 07:00 AM   #251
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
始終認為冇咩機會有

舊 09-21-10, 07:16 AM   #252
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
引用:
作者: Sar8 查看文章
始終認為冇咩機會有
有都唔會特登去買..
行貨都係仲差幾日就出..
仲會平少少tin

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 07:17 AM   #253
Sar8
The One

引用:
作者: hkjacky2001 查看文章
有都唔會特登去買..
行貨都係仲差幾日就出..
仲會平少少tin
我會睇下爭幾多
而家D人開天殺價
298既敢開D 400up既價
爭幾十蚊就可能會去買既
因為過兩日係紅日

舊 09-21-10, 08:05 AM   #254
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
引用:
我會睇下爭幾多
而家D人開天殺價
298既敢開D 400up既價
爭幾十蚊就可能會去買既
因為過兩日係紅日
話就話3字頭...398嗎
計埋車費就400up 可以放棄

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 12:02 PM   #255
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
咁你地可以唔洗睇,之前呢間鋪早返過隻codmw2美版好似四百中以上.....

http://www.gamerankings.com/

DLC=DISK LOCKED CONTENT
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 12:21 PM   #256
Sar8
The One

如果係既話其實都預左
不過我預佢今日未有

舊 09-21-10, 12:57 PM   #257
colayeah
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2006
有無人會落信和睇水貨出售未
colayeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 02:08 PM   #258
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
出緊去
係一樓定二樓?
由手機版發出
失業中年漢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 02:16 PM   #259
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
問左果個人,佢話歐版上網打既話只可以同返歐版人打wo...(類似99夜2咁)

舊 09-21-10, 02:17 PM   #260
Jockey
Crazy Gamer
清淡素雅俏麗韻致

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1246 8878 9215
PSN  IDKingRance
XBox Live GamertagKing Rance
Combo Item
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=1571287&fpage=1

戦場の絆 ジオン公国軍戦術情報局に所属する特殊部隊。ガンダム強奪遂行の為なら金も惜しまない!
BorderBreak EUST 25nd Airborne Brigade Combat Defence Enforcer
Jockey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 02:17 PM   #261
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
上輯玩美版...今輯都打算一樣

可惜既係星期尾既連續4日假期都未有game玩住

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 03:32 PM   #262
metal snake
Game Master

已買了
360版$360
多謝巴打報料

舊 09-21-10, 03:59 PM   #263
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

引用:
作者: metal snake 查看文章
已買了
360版$360
多謝巴打報料
請問係邊度?
由手機版發出
失業中年漢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 04:03 PM   #264
metal snake
Game Master

信和上一層

舊 09-21-10, 04:05 PM   #265
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
信和上一層
唔知有冇ps3版呢?
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 04:06 PM   #266
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
已買了
360版$360
多謝巴打報料
貴左成$60......

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 04:10 PM   #267
~ViVi~

3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
咁係行貨定價平je.....今時今日竟然仲會有$298

~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 04:15 PM   #268
metal snake
Game Master

引用:
作者: 查看文章
唔知有冇ps3版呢?

舊 09-21-10, 04:18 PM   #269
Mr.66
Game Master

要被人搵笨實60蚊都未係最大問題,
"先行"批貨有無咩特典先?

舊 09-21-10, 04:19 PM   #270
Sar8
The One

真係有....但係係咪唔可以跨區coop?

舊 09-21-10, 04:19 PM   #271
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
唔知比人炒到幾多錢呢
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 05:00 PM   #272
metal snake
Game Master

引用:
我估美版同行版咪又係個隻碟
真係有問題咪放左佢買返隻行,又唔係貴

我已經餓左三個月game我唔想再等

舊 09-21-10, 05:01 PM   #273
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
我都是等行貨才買,無謂到時不同區不能一起玩
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 05:20 PM   #274
Mr.66
Game Master

引用:
我估美版同行版咪又係個隻碟
真係有問題咪放左佢買返隻行,又唔係貴

我已經餓左三個月game我唔想再等
咁有無咩特典跟?

舊 09-21-10, 05:31 PM   #275
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
CAPCOM GAME ONLINE通常唔會分區...

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dead Rising 2 討論及攻略區 Vol.1 KUTAR# 攻略及心得交流區 1030 04-13-12 11:54 AM
[多機種] Dead Rising 2 討論及攻略區 Vol.2 KUTAR# 攻略及心得交流區 860 09-11-11 11:23 PM
Dead Rising (已售) neo2046 電視遊戲討論版 490 11-19-10 04:04 AM
[ETC] Dead Rising in the real world 6402oen 電視遊戲討論版 9 01-17-07 01:53 PM

現在的時間是 10:53 PM

手機版 | APP版