Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-30-15, 05:25 PM   #51
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: Hunter 查看文章
初級宅女, 性格帶點男仔頭, 但亦有拘謹唔夠膽既一面
佢既社交圈子大部分都係男性 (當然, 包括夜校)

=================================

以上幾點同我之前追果個差不多
唯一唔同係我無拖手, 只有搭膞頭

當面講左, 佢話"做朋友唔好咩?"
雖然都KEEP住關係, 又繼續單獨出街, 繼續搭膞頭
我以為時間耐左就OK

不過關係維持左1年半
之後發覺佢開始用好多藉口唔聽我電話 (其實我1星期先會搵佢1至2次)
最後我發覺唔可以繼續, 最後1次同佢慶祝生日就無再搵佢
佢亦無再搵我

其實好早已經見到樓主個POST
但同我個CASE太似, 唔想打擊你
我都希望樓主會有好結果, 點知樓主同我一樣FAIL
同一個!!?!

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-15, 07:08 PM   #52
Hunter
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: D.K. 查看文章
同一個!!?!
咪咁多幻想啦
我件事好多年前啦, 佢都做左人媽媽啦

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 11:40 AM   #53
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
被拒,但仍未game over
因為過去,佢有點陰影
樓主慢慢放手,等下一個目標吧,呢個世界好大,大把好女仔

一個自稱有陰影未ready既人唔會因為你在佢身邊不斷陪住佢而感動到... (timing呀,過去不如意既關係呀... 呢D原因聽得太多
timing呢樣野永遠都只係一個用來reject人既藉口, 鐵柱磨成針呢D只會在電視劇先會出現...

有緣既話,完全斬纜之後,最後都總會有機會可以一齊,藕斷絲連就只有一條路(男方繼續沈淪,女方覺得男方好煩,loop死...)
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 11:58 PM   #54
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
更新

身體接觸依舊冇抗拒過
比較親暱既動作佢都冇抗拒過
最近佢亦開始問D更深入既問題

不過如果係一個多熟人既地方佢會唔想拖手

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 02:12 PM   #55
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
狗仔你學人溝囡囡啦?加油喎~GAF足球隊會支持你的....應該~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 02:24 PM   #56
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
狗仔你學人溝囡囡啦?加油喎~GAF足球隊會支持你的....應該~
我知錯了…我引誘左一個唔應該比佢睇到嘅廿三上黎…

公式

紅字為重點

舊 12-16-15, 03:05 PM   #57
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
暫時睇落都仲有機既...
但最好set個時間比自己...
如果唔係真係得個等字..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 05:05 PM   #58
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
唔好再浪時間做兵啦,搵個第二個把啦
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-15, 01:37 PM   #59
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
又唔洗叫人放棄既
自己知自己做緊乜咪得囉

唔好成日都做兵唔做兵:o)

咁你係要投資先有回報
咁贏唔到既話咪當自己眼光唔好囉
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-15, 01:52 PM   #60
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
其實我都唔知咩心態, 除非對方真係拿著數, 否則根本冇野輸 (前題係要冇其他對象)
下下唔得就縮, 咁咪永遠都唔會得囉
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-15, 05:07 PM   #61
sonic
Game Master

引用:
作者: kimtch 查看文章
又唔洗叫人放棄既
自己知自己做緊乜咪得囉

咁你係要投資先有回報
引用:
作者: kin~kin 查看文章
其實我都唔知咩心態, 除非對方真係拿著數, 否則根本冇野輸 (前題係要冇其他對象)
如果做朋友當然無問題,但係而家樓主重有希望,如果佢打消左交往的念頭,就唔駛係度問啦
有時學識斬纜好重要
舊 12-21-15, 01:12 AM   #62
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
作者: sonic 查看文章
如果做朋友當然無問題,但係而家樓主重有希望,如果佢打消左交往的念頭,就唔駛係度問啦
有時學識斬纜好重要
引用:
作者: kin~kin 查看文章
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
暫時睇落都仲有機既...
但最好set個時間比自己...
如果唔係真係得個等字..
引用:
作者: kimtch 查看文章
又唔洗叫人放棄既
自己知自己做緊乜咪得囉

咁你係要投資先有回報
到現時為止, 我很多謝大家既忠告及壯膽

"對不起! 青春"其實我都有睇
第1集其實係忠告大家要撞板要糗就趁早, 咪等到十年廿年後先黎後悔

其實成功與否, 去馬唔去馬, 我既結論
最重要都係你有冇失敗左就GAME OVER, 即係朋友都未必有得做既覺悟
冇就繼續做朋友
有就即管橫衝直撞, 撞爛哂D板吧

FILE CLOSED

公式

紅字為重點

此篇文章於 12-21-15 01:23 AM 被 犬夜叉 編輯。
舊 12-21-15, 09:57 AM   #63
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
到現時為止, 我很多謝大家既忠告及壯膽

"對不起! 青春"其實我都有睇
第1集其實係忠告大家要撞板要糗就趁早, 咪等到十年廿年後先黎後悔

其實成功與否, 去馬唔去馬, 我既結論
最重要都係你有冇失敗左就GAME OVER, 即係朋友都未必有得做既覺悟
冇就繼續做朋友
有就即管橫衝直撞, 撞爛哂D板吧

FILE CLOSED
最緊要知道自己做咩同唔好俾自己日後有後悔同違憾就得
既然file closed,尋找下一個目標繼續進發
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-15, 10:02 AM   #64
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: fiendray 查看文章
係咪誤會左?
犬爺明顯係因為廿三爺出現而close file咋喎

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-15, 10:13 AM   #65
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
作者: fiendray 查看文章
其實係MISSION COMPLETE

公式

紅字為重點

舊 12-21-15, 12:13 PM   #66
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
恭喜?

舊 12-21-15, 12:43 PM   #67
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
如果無理解錯既話係咪應該話
係呢個毛文 除左恭喜都
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-15, 01:38 PM   #68
fiendray
未来は僕らの手の中

Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
原來係complete,講清楚 = happy ending
file closed正常理解明明係 = bad ending
恭喜
點攻略成功?
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-15, 10:25 PM   #69
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
我除左講恭喜之外 都唔知應該講乜野好.JPG

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-15, 11:15 AM   #70
sonic
Game Master

complete左都要講埋架,話曬需然我地意見有d有用有d無用,但上得黎問當然要付責講曬佢XD
舊 12-22-15, 11:09 PM   #71
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

其實要講既都講左, 想佢做GF就唔好諗住可以返轉頭做番朋友
下下留後路比自己就唔會成功

公式

紅字為重點

舊 12-23-15, 11:39 AM   #72
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
等等,對方FB有無轉status先?
如果佢唔轉,小心會再縮沙

舊 12-23-15, 11:48 AM   #73
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
等等,對方FB有無轉status先?
如果佢唔轉,小心會再縮沙
轉左都可以縮架喎

anyway, 恭喜樓主, enjoy 聖誕假
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-15, 06:42 PM   #74
jason_kasim
我愛港女

3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
態度正確
抵你成功

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-15, 04:08 PM   #75
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
但凡有廿三同MK2同時出POST既地方,果度就會變得怨念好濃烈而導致失敗收場~

不過今次竟然破例比狗仔成功入貨~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:59 AM

手機版 | APP版