Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-07-22, 09:28 AM   #76
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
貼埋嚟度分享一下當係慶祝第三集推出

野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-22, 04:22 PM   #77
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 野良猫 查看文章

點解唔砌炎 & 光 揸劍果一set?!
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-22, 04:48 PM   #78
野良猫
肥倫

引用:
作者: Terry仔 查看文章
點解唔砌炎 & 光 揸劍果一set?!
當時覺得上色會好煩所以買成品算
而且買開嗰間GK冇番模,另一間有但佢啲質素好差會執死人
舊 05-07-22, 09:15 PM   #79
terrycat
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 野良猫 查看文章

3D 打印個隻?
terrycat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-22, 01:02 AM   #80
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
好似到依家都未有限定版既消息咁

舊 05-09-22, 05:57 PM   #81
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
我見日限基板啱啱開訂,想要嘅就要快嘞

舊 05-10-22, 09:17 PM   #82
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
已經訂左喇
不過今次好怪,Game同限定果盒野分開發貨
唔知點解會咁

舊 05-10-22, 09:22 PM   #83
野良猫
肥倫

引用:
作者: lunn 查看文章
已經訂左喇
唔知點解會咁
提前推出但特典起唔切貨呱
舊 05-11-22, 02:11 AM   #84
terrycat

引用:
作者: lunn 查看文章
已經訂左喇
唔知點解會咁
佢係唔係 官網 買番黎再轉賣ja?
terrycat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-22, 12:46 PM   #85
andyng111
Junior Member

註冊日期: Jun 2005
引用:
日限請問幾錢?
andyng111 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-22, 01:50 PM   #86
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: terrycat 查看文章
佢係唔係 官網 買番黎再轉賣ja?
咁一定係, 問題係日限得喺日本嘅人買到,
唔係個個人都有日本朋友可以幫手買

引用:
作者: andyng111 查看文章
日限請問幾錢?
1098, 如果單純計YEN價係貴嘅,
不過考慮到唔可以用一般方法買到,
加上都要俾店家賺下, 我覺得係OK嘅

此篇文章於 05-11-22 01:55 PM 被 豪傑公子 編輯。
豪傑公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-22, 04:17 PM   #87
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
1098, 如果單純計YEN價係貴嘅,
不過考慮到唔可以用一般方法買到,
加上都要俾店家賺下, 我覺得係OK嘅
係呀,計落其實都唔算過份
同埋本身XB1同2我都有限定版
無理由去到3代先買普通版

所以一見佢開訂就已經訂左喇

舊 05-25-22, 05:15 PM   #88
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-22, 07:05 PM   #89
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
冇咗神秘鬼佬嗌COMBO?
戰鬥中又追加可以Quick move
暫時睇黎爽好多

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-22, 03:30 PM   #90
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

舊 05-30-22, 03:48 PM   #91
野良猫
肥倫

又玩調合
舊 06-15-22, 03:53 PM   #92
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
啱啱拎到GAME了

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-22, 04:29 PM   #93
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Kello820 查看文章
啱啱拎到GAME了
??
7/29先出喎

舊 06-15-22, 05:15 PM   #94
Kello820
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID1035-4401-7443
retail前面一個版本,內容一樣

舊 06-15-22, 05:42 PM   #95
sugoteam

註冊日期: Feb 2005
引用:
retail前面一個版本,內容一樣
即係你手上有隻同市販內容一樣嘅 Not for sale 版本?咁你應該做遊戲傳媒吧?

整個初步 Game 評嚟分享吓
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-22, 08:27 AM   #96
Kello820
Crazy Gamer

引用:
作者: sugoteam 查看文章
即係你手上有隻同市販內容一樣嘅 Not for sale 版本?咁你應該做遊戲傳媒吧?

整個初步 Game 評嚟分享吓
我唔係傳媒,GAME得一隻但有幾個人一齊輪住打
玩落去值得講同可以講得既都會盡量講下,不過未必會有之前TOAR爆料咁及時同咁多(果陣得我一個玩)

舊 06-19-22, 07:58 PM   #97
q740043324
Junior Member

註冊日期: Jun 2022
引用:
啱啱拎到GAME了
大佬可否私聊聯絡方式
新注冊會員無法使用。。。
q740043324 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-22, 09:01 PM   #98
[X-MEN]

註冊日期: Apr 2012
[X-MEN] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-22, 09:08 PM   #99
野良猫
肥倫

成廿分鐘咁長
舊 06-20-22, 09:49 PM   #100
希羅之野望
Senior Gamer

引用:
我唔係傳媒,GAME得一隻但有幾個人一齊輪住打
玩落去值得講同可以講得既都會盡量講下,不過未必會有之前TOAR爆料咁及時同咁多(果陣得我一個玩)
等你報告! 上次TOAR 都有睇左D comment 先落手買
雖然今次XB3 點都會買
希羅之野望 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
減價 switch game 異度神劍 $275 刀神 聖劍3 Heaven 買賣專區 9 07-11-20 07:59 PM
賣-全新Switch 異度神劍 異域神劍 Xenoblade Chronicles 2 (日版) marco仔 買賣專區 1 12-08-17 04:01 PM

現在的時間是 04:32 AM

手機版 | APP版