Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~ > 吹水專區

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-26-13, 01:23 AM   #51
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
引用:
作者: Yakumo Fujii 查看文章
唔要架?
螺絲未必齊,但有9成前面蓋欠一,有少花+未清塵

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線  
舊 08-26-13, 01:26 AM   #52
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
係/\
當年剝盛惠 $1700 (要開刀)
再做牙套盛惠 $1800

引用:
作者: 飛燕 查看文章
價錢

麥樂雞日本好像細件少少
咁日本物價一定高過香港架啦
O FISH 好似同香港差唔多架啦
特價餐黎?
2xxyen ?

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.pixelate(maxsquare=8)" contentEditable="false">意味不明</font>
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.blur(pixelradius=9);" contenteditable="false">意味不明</font>
Yakumo Fujii 目前離線  
舊 08-26-13, 01:30 AM   #53
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
當年剝盛惠 $1700 (要開刀)
再做牙套盛惠 $1800

咁日本物價一定高過香港架啦
O FISH 好似同香港差唔多架啦
特價餐黎?
2xxyen ?

860yen sad
飛燕 目前離線  
舊 08-26-13, 01:32 AM   #54
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
86蚊食個m記 流石高富帥

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線  
舊 08-26-13, 01:33 AM   #55
嘖HEIHEI
Game Master

個舊同學去日本早餐食M記,講左句去日本仲要食M記,就有人話not bad雖然我窮冇錢出國

舊 08-26-13, 01:35 AM   #56
Moderator
珍惜眼前人

引用:
作者: 嘖HEIHEI 查看文章
螺絲未必齊,但有9成前面蓋欠一,有少花+未清塵
你係唔要o既我唔介意黎搬走架
雖然會幾攞命下

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.pixelate(maxsquare=8)" contentEditable="false">意味不明</font>
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.blur(pixelradius=9);" contenteditable="false">意味不明</font>
舊 08-26-13, 01:36 AM   #57
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
86蚊食個m記 流石高富帥
太耐無吸食M記,忍不住
這邊M記少嘛,有時要坐一個站去吃…

壽司就食到厭
飛燕 目前離線  
舊 08-26-13, 01:36 AM   #58
Moderator
珍惜眼前人

唯一一次o係日本去M記就係CM
晨早流流附近根本冇野好食........./\

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
舊 08-26-13, 01:40 AM   #59
飛燕
懺悔不用等

有誰不喜歡漢保包薯條?

附近有間Mos,但Mos更貴
飛燕 目前離線  
舊 08-26-13, 01:48 AM   #60
飛燕
懺悔不用等

飛燕 目前離線  
舊 08-26-13, 01:51 AM   #61
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
都好耐無食mos
自從無乜機會日日過黃埔之後

anyone 目前離線  
舊 08-26-13, 01:52 AM   #62
嘖HEIHEI
Game Master

引用:
雖然會幾攞命下
先聲明,個power掣唔知有冇壞到,同埋插HDD塊板背面插SATA線既第一位有機會接觸不良

最快星期六先得,拉定架手拉車

舊 08-26-13, 01:55 AM   #63
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
其實係香港老M出奇地平

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線  
舊 08-26-13, 02:03 AM   #64
Mosworder
Crazy Gamer
蘿莉控

註冊日期: May 2007
mos burger太貴
即使是附近(東港城)有間也不想去食

舊 08-26-13, 02:22 AM   #65
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
雖然會幾攞命下
呢隻水箱嚟, 要唔要我幫幫你執正佢a
例如咁aa

此篇文章於 08-26-13 02:24 AM 被 神龍 編輯。
神龍 目前離線  
舊 08-26-13, 04:06 AM   #66
飛燕
懺悔不用等

http://www.plurk.com/p/j33lt3
今次cw
飛燕 目前離線  
舊 08-26-13, 04:16 AM   #67
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
記憶中香港唔係可以先出版後審查嫁咩?
不過審查定為三級會奶野之嘛
如果驚奶野就可以先自己送審

定係我記錯?

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線  
舊 08-26-13, 04:43 AM   #68
飛燕
懺悔不用等

http://www.plurk.com/p/j33f1v
引用:
作者: 廢人 查看文章
記憶中香港唔係可以先出版後審查嫁咩?
不過審查定為三級會奶野之嘛
如果驚奶野就可以先自己送審

定係我記錯?
你無記錯
我相信連執法的人都不清楚法例是如何

不過送審要錢,
而且如果要跟足標準,內容基本上要重畫

出版社是公司有法人,有事可以食
私人出版沒有
飛燕 目前離線  
舊 08-26-13, 08:02 AM   #69
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
睇怕下次CWHK可省返了

OTL……
TOAKO X 目前離線  
舊 08-26-13, 08:46 AM   #70
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
連上次去曼谷M記都貴香港,但BK又貴M記一倍

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線  
舊 08-26-13, 09:29 AM   #71
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
開得果62個鐘OT都有3千幾的士|||

舊 08-26-13, 09:34 AM   #72
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 飛燕 查看文章
http://www.plurk.com/p/j33f1v

你無記錯
我相信連執法的人都不清楚法例是如何

不過送審要錢,
而且如果要跟足標準,內容基本上要重畫

出版社是公司有法人,有事可以食
私人出版沒有
=.=審D小說好過啦....完全理解不到點解禁多係書店賣GE書係唔好俾細佬睇反而全部冇審.....反而D同人明眼人見到都知唔識合小童睇就要審
ouki 目前離線  
舊 08-26-13, 09:42 AM   #73
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: ouki 查看文章
=.=審D小說好過啦....完全理解不到點解禁多係書店賣GE書係唔好俾細佬睇反而全部冇審.....反而D同人明眼人見到都知唔識合小童睇就要審
一張圖勝過千萬字

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 08-26-13, 09:42 AM   #74
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
作者: ouki 查看文章
眼不見為淨
由手機版發出
Thaws 目前離線  
舊 08-26-13, 09:47 AM   #75
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
j圖易被小孩用黎打飛機,j文都係用黎自己打飛機自娛多

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
吹水專區 Vol.1975《》 Hayami 吹水專區 1001 12-21-12 10:21 PM
吹水專區 Vol.1915《》 mikemike 吹水專區 1005 05-02-12 10:22 PM
吹水專區 > 吹水專區 Vol.1904:《(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!》 魔璃 吹水專區 1007 03-28-12 11:22 AM
吹水專區 Vol.1898 《》 Yakumo Fujii 吹水專區 1002 03-12-12 12:30 PM
吹水專區 Vol.1893 《》 Yakumo Fujii 吹水專區 1004 02-24-12 10:10 PM

現在的時間是 09:30 AM

手機版 | APP版