Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-16-15, 04:27 AM   #151
ZEROBO
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDx360
XBox Live GamertagHK360
楂車點行快啲 ?
ZEROBO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-15, 10:51 AM   #152
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
事實係

士兵保護貨車物資→ 報告將軍 可惡的光能者用雷射擊潰了貨車
》同伴一炮射過貨車當仼務完成
士兵去營救生還者→ 報告上校 生還者被殘忍的蟲族吃掉
》同伴連打〇把生還者K掉了
士兵守護火箭升空→ 報告長官 發射井被生化人的大殺傷力武器殲滅
》按完發射井就乘車逃亡了
士兵把黑盒帶回來→ 報告隊長 帶著黑盒的逃兵跳崖自殺了
》好同伴抱着黑盒跳崖的任務完成

最近同街客都係咁樣解任
快過正常解太多了XD
不過和朋友打就出事了orz

OTL……
TOAKO X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-15, 11:34 AM   #153
クラウド
God of Gamer
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
啲街客真係低能架喎
開架強襲戰車出黎打虫洞同大虫
無人射大炮
我落車去炮台射
完左任務班友都好似唔知咁
叫炸彈落黎引爆..........:0)

舊 03-16-15, 12:08 PM   #154
Famitsubasa
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2006
PSN  IDDr_Yuni
引用:
作者: TOAKO X 查看文章
事實係

士兵守護火箭升空→ 報告長官 發射井被生化人的大殺傷力武器殲滅

最近同街客都係咁樣解任
快過正常解太多了XD
你不要那麼專業好不好? (拖)

明明是按X嘛 (小聲) 子彈好珍貴嫁 嗯

舊 03-16-15, 12:15 PM   #155
pureman
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDpureman
係呀,level高左(14lv),高難度關網上d人就開始用放棄任務既打法,事先傾好就話姐,去到有兩個認真,兩個放棄咁都幾煩。有時要搞到互片。

其實咁樣打,拎左d戰略番黎有咩意思

此篇文章於 03-16-15 12:26 PM 被 pureman 編輯。
pureman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-15, 12:16 PM   #156
pureman
Crazy Gamer

delete

此篇文章於 03-16-15 12:24 PM 被 pureman 編輯。
舊 03-16-15, 12:41 PM   #157
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

引用:
作者: pureman 查看文章
係呀,level高左(14lv),高難度關網上d人就開始用放棄任務既打法,事先傾好就話姐,去到有兩個認真,兩個放棄咁都幾煩。有時要搞到互片。

味都係為拎EXP升級換槍(
一堆街人打Lv12都係咁
太認真打齊章
花時間同精力
外加server/同伴(包括自己)又唔生性
一有意外就不知插誰才對

OTL……
舊 03-16-15, 12:45 PM   #158
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:

如果以打裝(報酬)的話咁做都無可厚非,但如果只係為執SAMPLE之後走佬的話不如打返低LV算啦,唔好咁辛苦自己

我都仲係自己單支做緊LV6任務,有神一樣既隊友真係自己打會更高效

最近愛上左CALL完穿梭機之後響降落點放低部機械人吸怪,自己行遠開補血槍保住部機,之後等穿梭機落黎處刑(大怪都一下死)
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-15, 01:08 PM   #159
pureman
Crazy Gamer

引用:
太認真打齊章
花時間同精力
一有意外就不知插誰才對
係可以拎槍, 不過如果之後都係咁打, 勁槍都無咩用.
除非拎完晒D野, 之後打OFFLINE一人挑戰高難度關就唔同.

其實我都無咩所謂, 不過咁樣縮短左遊戲壽命有D可惜
舊 03-16-15, 01:26 PM   #160
teealpha

引用:
太認真打齊章
花時間同精力
一有意外就不知插誰才對
我認真都係15MIN內(LV6),三星+執齊SIMPLE,唔執SIMPLE的話10MIN內(有意義嗎?)

你果D已經唔存在生唔生性行為,我拎箱叫你開機械人罩我但你次次都行過黎輾我,個人評價係畜(ry

開住機械人行前面但一見怪就溜後輾過揸補血槍既人、肉身衝前格鬥成堆蟲
我每次都好想賞你一個痛快

引用:
係可以拎槍, 不過如果之後都係咁打, 勁槍都無咩用.
除非拎完晒D野, 之後打OFFLINE一人挑戰高難度關就唔同.

其實我都無咩所謂, 不過咁樣縮短左遊戲壽命有D可惜
其實佢只要SET返個任完成度冇兩星唔俾最終獎勵就可以
舊 03-16-15, 01:38 PM   #161
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
好奇想問大家也不開mic 玩?我有時開有時唔開,差好遠,不能期待人地打法配合自己
有溝通應該唔存在白痴隊友

舊 03-16-15, 01:41 PM   #162
teealpha

引用:
作者: holsety 查看文章
好奇想問大家也不開mic 玩
有溝通應該唔存在白痴隊友
有控場唔代表唔會失控,突發情況應變能力各人不同
開住咪都同一場俾同一人輾兩次的我表示: 真之隊友用十字制已夠
舊 03-16-15, 01:45 PM   #163
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
用上面放棄任務方法XP唔係會拿少左?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-15, 02:01 PM   #164
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

引用:
作者: Avelcain 查看文章
用上面放棄任務方法XP唔係會拿少左?
真心為左Clear獎先好咁做
EXP最少冇左三分一

此終呢隻Game最緊要係D樣本

OTL……
舊 03-16-15, 02:14 PM   #165
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
事實係

最近同街客都係咁樣解任
快過正常解太多了XD
咁樣既話寫報告會好困擾架www

============================

引用:
作者: ZEROBO 查看文章
楂車點行快啲 ?
除左升級好似無

引用:
真心為左Clear獎先好咁做
EXP最少冇左三分一

此終呢隻Game最緊要係D樣本

無命拎走D樣本, 做晒D任都無用 絕地逃兵就此誕生

此篇文章於 03-16-15 02:23 PM 被 Van仔 編輯。
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-15, 02:31 PM   #166
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

要様本自己洗Lv3-5啦
最少唔會咁多重甲系敵人

打6以上除左睇Map玩先手同走佬真係無咩計

但我都未係好慣一開波就直接降落任務piont
準備時間只有十多秒.....(做Host會再多D時間

OTL……
舊 03-16-15, 04:50 PM   #167
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: Van仔 查看文章
咁樣既話寫報告會好困擾架www

除左升級好似無

無命拎走D樣本, 做晒D任都無用 絕地逃兵就此誕生
教左老兵控制,部車快到甩尾

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-15, 04:56 PM   #168
teealpha

揸車執SAMPLE不知幾高效,輪流放UAV,左右炮手一個導航一個睇紅點,主炮開路,極速飊車快感
舊 03-16-15, 05:00 PM   #169
Famitsubasa
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2006
PSN  IDDr_Yuni
引用:
作者: teealpha 查看文章
揸車執SAMPLE不知幾高效,輪流放UAV,左右炮手一個導航一個睇紅點,主炮開路,極速飊車快感
我地係咪玩緊同一隻game
不過想咁玩的話 首先要先齊腳 (萬年三缺一同埋得一個固定腳有UAV)

舊 03-16-15, 06:37 PM   #170
teealpha

引用:
作者: Famitsubasa 查看文章
我地係咪玩緊同一隻game
不過想咁玩的話 首先要先齊腳 (萬年三缺一同埋得一個固定腳有UAV)
之前做過啦,三個人就夠做,駕車、導航、開炮
駕車同導航識得用幾點鐘方向溝通就得,炮手都未必有野做(最多落車執野),因為細怪都係直接輾過去,中型怪又追唔到車
舊 03-16-15, 06:52 PM   #171
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

引用:
作者: teealpha 查看文章
之前做過啦,三個人就夠做,駕車、導航、開炮
駕車同導航識得用幾點鐘方向溝通就得,炮手都未必有野做(最多落車執野),因為細怪都係直接輾過去,中型怪又追唔到車
中型怪都係輾過(哭

OTL……
舊 03-16-15, 07:10 PM   #172
普通人一個
NEO ZEON萬歲

PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
教左老兵控制,部車快到甩尾
變左烈火戰車

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-15, 07:42 PM   #173
fantast
↘SSR子宮3♪

註冊日期: Jan 2005
XBox Live GamertagFantasts
我想問D藍色lock要點解?

2014/8/25 4:10am, 2014/9/6 4:30am, 2014/11/28 3:00pm, 2015/4/4 2:30pm, 2015/6/25 4:33am
2015/7/29 6:05pm, 2015/8/12 8:00am, 2015/8/22 12:00pm, 2015/9/4 11:20pm, 2015/9/6 4:29am
2015/9/7 1:16pm, 2016/3/19 3:01pm, 2016/4/18 10:26am, 2016/6/3 10:37am
fantast 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-15, 10:51 PM   #174
pureman
Crazy Gamer

頭先夾三個香港人,佢地有咪,我無,佢地估緊我咩人
坐緊戰車時,佢地話“如果識聽就落車”
好特別既溝通方法
舊 03-17-15, 12:04 AM   #175
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: fantast 查看文章
我想問D藍色lock要點解?
先行特典
如果你香港PSN買,日本PSN玩或者掉轉
就無得用

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Abe's Oddysee New N' Tasty ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 11 09-21-17 04:07 PM
[多機種] RiME (開放世界歷險遊戲) - 單拖版ICO | 音樂OST:山岡晃 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 22 03-10-17 07:14 AM
[多機種] [PS3, PS4, Vita] Hohokum 霍霍坎 - by artist Richard Hogg ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 5 03-11-14 01:24 PM
[多機種] [PS3, PS4, Vita] The Binding of Isaac: Rebirth ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 0 08-21-13 02:23 AM
[多機種] [PS4, Vita, WiiU, PC] Soul Saga - 鬼佬版ff系列指令式RPG (Kickstarter集資基本完成) ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 0 07-02-13 11:52 AM

現在的時間是 07:59 AM

手機版 | APP版