Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-28-11, 04:45 AM   #376
jaychow7w
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDkinyan1217
111白金達成--L.A.Noire
jaychow7w 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 08:40 AM   #377
nakakula
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
我想問 : uncharted 2 唔打mutli player mode 係咪拎唔白金 ?

(佢入面有件衫要我拎白金先開到)

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 09:48 AM   #378
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:
作者: nakakula 查看文章
我想問 : uncharted 2 唔打mutli player mode 係咪拎唔白金 ?

(佢入面有件衫要我拎白金先開到)
UNCHARTER 2 白金要玩埋網戰才可以,現在很多GAME都是這樣的
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 11:29 AM   #379
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: SHCEHUK 查看文章
UNCHARTER 2 白金要玩埋網戰才可以,現在很多GAME都是這樣的
咁即係我呢世都唔洗白金。因為入唔到M.player mode (已經試過改DNS) .....................

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-11, 06:01 PM   #380
jaychow7w

支持日本一,魔界4中文版入手
舊 08-29-11, 11:21 PM   #381
hdc88085
C:\Users\u

註冊日期: Feb 2010
PSN  IDkuenonng
XBox Live GamertagLOHOSSES374
波斯 2 真係難搞.....估唔到收集野都要比個 bug 位我踩.......
hdc88085 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-11, 11:24 PM   #382
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
引用:
作者: jaychow7w 查看文章
我未玩過呢個系列
唔知好NG好玩
但見有中文版, 都想買黎玩下

舊 08-30-11, 02:32 PM   #383
Antares
Insane Gamer

註冊日期: May 2009
慢慢玩左成個月,白金左mass effect 2,不過會爆多次玩renegade

舊 08-30-11, 02:35 PM   #384
Antares

引用:
咁即係我呢世都唔洗白金。因為入唔到M.player mode (已經試過改DNS) .....................
我都係,就黎打爆crushing,不過入唔到multiplayer

舊 08-30-11, 10:57 PM   #385
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
引用:
引用:
作者: Antares 查看文章
我都係,就黎打爆crushing,不過入唔到multiplayer
試下關左ROUTER 個FIREWALL LA

舊 08-31-11, 07:48 PM   #386
LeUnG0o0
麥仔

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDLeUnG0o0
引用:
岩岩我女朋友都送左盒俾我,抽中左企鵝
LeUnG0o0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-11, 12:51 PM   #387
Antares

引用:
引用:
作者: lwl 查看文章
試下關左ROUTER 個FIREWALL LA
尋晚 set 左 DNS 做 google 個open DNS,終於multi到,打左一場deathmatch,一場co-op arena,好順唔lag,白金埋,封game

舊 09-01-11, 02:48 PM   #388
jaychow7w

引用:
作者: LeUnG0o0 查看文章
岩岩我女朋友都送左盒俾我,抽中左企鵝
我買單game....隻game送個隻墮天使有無用?無用廢事down.....
舊 09-01-11, 02:57 PM   #389
jaychow7w

引用:
作者: Antares 查看文章
尋晚 set 左 DNS 做 google 個open DNS,終於multi到,打左一場deathmatch,一場co-op arena,好順唔lag,白金埋,封game
可以一齊等uncharted 3
快啲整張trophy card啦!
舊 09-02-11, 03:27 PM   #390
Antares

引用:
可以一齊等uncharted 3
快啲整張trophy card啦!
十一月太多games玩,多到痴線,都唔知玩乜好,uncharted 3 可能唔會即買

舊 09-02-11, 04:54 PM   #391
hdc88085

等緊 mw3 同隻uncharted3.

白金晒三合一波斯.三隻加埋難度為5.
舊 09-03-11, 04:46 AM   #392
LeUnG0o0
麥仔

引用:
作者: hdc88085 查看文章
等緊 mw3 同隻uncharted3.

白金晒三合一波斯.三隻加埋難度為5.
難度5咁高@@?
舊 09-03-11, 10:16 AM   #393
hdc88085

引用:
難度5咁高@@?
三隻加埋 一次過玩嘅感覺係會有 d 悶.......如果我比評分

第一集我比3.

第二集我比4.

第三集我比3.

第二比較難小小,打黑牛boss要用非手法黎打.

對於良哥黎講全部好易 我唔太慣玩 波斯
舊 09-04-11, 02:45 AM   #394
jaychow7w

魔界4超正,有排鑽研,打咗廿粒鐘都係去到第3版,又道具界又練戒山,爆機後仲有後日談,真係隨時打半年......
舊 09-06-11, 05:47 AM   #395
LeUnG0o0
麥仔

近排爆杯升得超慢/.\隻DEUS EX 98%差個升級武器又要打多半次 好在隻game都幾好玩"_"
舊 09-06-11, 06:05 AM   #396
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:
近排爆杯升得超慢/.\隻DEUS EX 98%差個升級武器又要打多半次 好在隻game都幾好玩"_"
我見你打得好快手啊,不用數天就差不多完成DEUS EX,
我才龜速地剛完成超次元MK2白金(用了大半個月)
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-11, 06:36 AM   #397
LeUnG0o0
麥仔

引用:
作者: SHCEHUK 查看文章
我見你打得好快手啊,不用數天就差不多完成DEUS EX,
我才龜速地剛完成超次元MK2白金(用了大半個月)
哈哈 寫攻略爆發左根性 如果單係玩仲快多三份二時間 不過就咁玩冇野迫使 可能又會拖慢MK2我遲下得閒都會玩 ..之前寫完個初心就冇玩..到時有野爆唔到就請教您
舊 09-08-11, 06:38 AM   #398
LeUnG0o0
麥仔

DEUS EX 白金 隻game好好玩 對潛入有興趣可以試下
舊 09-08-11, 11:18 AM   #399
joewkf13
Junior Member

註冊日期: Mar 2010
PSN  IDjoewkf13
wink

仲以為隻Resident Evil: Code Veronica X HD 同 Resident Evil 4 HD 會雙白金!!
點知1金 2銀 9銅...幾意外!!
joewkf13 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-11, 10:52 PM   #400
LeUnG0o0
麥仔

引用:
作者: joewkf13 查看文章
仲以為隻Resident Evil: Code Veronica X HD 同 Resident Evil 4 HD 會雙白金!!
點知1金 2銀 9銅...幾意外!!
我都諗唔明點解唔整白金杯 不過都會玩 只係九月有白金的合集優先玩

論壇跳轉

現在的時間是 10:51 AM

手機版 | APP版