Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-29-08, 07:32 PM   #126
W教授
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
其實而家劇情已進入情敵篇

舊 04-12-08, 09:28 PM   #127
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
今集個封面笑死我
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-08, 05:49 PM   #128
W教授

引用:
作者: 王龍 查看文章
今集個封面笑死我
有少少似當年Slam Dunk ED某個Shot
講番呢話,
河童偽自爆
算係咁啦
睇下下一話會點發展

舊 04-13-08, 07:14 PM   #129
wykaegis
無情

註冊日期: Jun 2007
河童反客為主??

舊 04-14-08, 11:15 PM   #130
燎原-火
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2002
咁多條線最中意係河童線
最突出既醜男配美女
最唔中意係大波女泳手個條

舊 04-15-08, 12:50 AM   #131
W教授

引用:
作者: 燎原-火 查看文章
咁多條線最中意係河童線
最突出既醜男配美女
最唔中意係大波女泳手個條
我都最鍾意河童線
大波泳手都OK
反而睇兄妹山本大兜亂牛河睇到頹/\

P.S. 江野本家姐同漫畫男條線唔見左影?

此篇文章於 04-15-08 06:29 PM 被 W教授 編輯。
W教授 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-08, 09:22 PM   #132
王龍
Game Master
天気

河童線好真實 所以我都幾buy
另外一個典型d既就係千倉個條線 我覺得比起山本個條線更為好睇

此篇文章於 04-15-08 09:26 PM 被 王龍 編輯。
舊 04-20-08, 02:12 PM   #133
W教授

對劇情好失望
三個傻仔完全無法改造
搞笑成分居多
反而今集對黑社會大佬有D改觀

班女.......
這是一部女追男的作品

舊 04-26-08, 02:48 PM   #134
燎原-火

河童表白左啦,希望下期就一齊啦

舊 04-26-08, 06:58 PM   #135
W教授

引用:
河童表白左啦,希望下期就一齊啦
陰謀論: 我估河下唔會咁快俾呢條線, 同埋呢套野完

舊 04-26-08, 07:46 PM   #136
燎原-火

引用:
作者: 皙子僇人 查看文章
陰謀論: 我估河下唔會咁快俾呢條線, 同埋呢套野完
題目係初戀限定啊,都冇戀點初戀呢

講下戀左之後既事都得架

舊 04-26-08, 11:14 PM   #137
王龍
Game Master
天気

有傳聞話呢套會俾人cut!?

咁就表白左了
我對完全改造感興趣得多
但咁樣對個海嗌又俾人聽到又幾有趣喎
舊 04-26-08, 11:15 PM   #138
川上双葉
God of Gamer
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
引用:
有傳聞話呢套會俾人cut!?

咁就表白左了
我對完全改造感興趣得多
但咁樣對個海嗌又俾人聽到又幾有趣喎
連同mx0一齊俾jump cut
好似限定3定4期內完結

舊 04-26-08, 11:26 PM   #139
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
乜mx0原來人氣咁底.....仲覺得ok好睇的說\

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-08, 12:04 AM   #140
燎原-火

引用:
作者: hgckelvin 查看文章
好似限定3定4期內完結
咁唔掂喎,3定4期點做咁多條線啊

舊 04-27-08, 04:39 AM   #141
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: hgckelvin 查看文章
好似限定3定4期內完結
唔係呀嘛....如果係真集英社真係...
MX0呢本擺明鋪排到長做架喎,迫住完結真係擺明要佢爛尾...
應該要完既漫畫又死都唔肯完
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-08, 09:11 AM   #142
王龍
Game Master
天気

mx0係咩黎架?!

如果呢套限3定4期完
雖然未嘗唔係好事..
但係我唔會想囉
舊 04-27-08, 07:42 PM   #143
爽神

引用:
mx0係咩黎架?!

如果呢套限3定4期完
雖然未嘗唔係好事..
但係我唔會想囉
MX0 <<出面有另外一個thread講緊,係同樣起少年jump連載既漫畫

3定4期應該足夠既
但問題個"期"字我覺得似係講緊話數
舊 04-27-08, 08:37 PM   #144
W教授

引用:
作者: 爽神 查看文章
MX0 <<出面有另外一個thread講緊,係同樣起少年jump連載既漫畫

3定4期應該足夠既
但問題個"期"字我覺得似係講緊話數
講真
我都好鍾意睇同書的To Love-ru.
但係除左 ,
真係冇乜其他好睇地方.
相反<<初>>的劇情真係編得好,
真係唔希望佢會咁快完

舊 04-27-08, 09:19 PM   #145
燎原-火

引用:
講真
我都好鍾意睇同書的To Love-ru.
但係除左 ,
真係冇乜其他好睇地方.
相反<<初>>的劇情真係編得好,
真係唔希望佢會咁快完
tolove長做長有,真係咩道理

舊 04-28-08, 12:05 AM   #146
ZAKU0079
Banned

註冊日期: Apr 2008
引用:
tolove長做長有,真係咩道理
殺必死作品唔駛諗野唔駛知道前面講咩都可以睇落去
當然多捧場客
ZAKU0079 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-08, 08:27 PM   #147
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
おっぱい増量 「初恋限定。2巻」発売
http://www.akibablog.net/archives/20...ed-080503.html

山本大魔王

希望第3卷係山本岬封面

舊 05-04-08, 07:36 PM   #148
W教授

唉...
呢頭單行本賣得唔錯
嗰頭話要摺

P.S. 今期休刊嗎? 尚未發現邪道

舊 05-04-08, 08:01 PM   #149
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
唉...
呢頭單行本賣得唔錯
嗰頭話要摺

P.S. 今期休刊嗎? 尚未發現邪道
今個星期jump休刊

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 02:40 AM   #150
爽神

其實就算唔賣故事賣畫佢都已經好屈機...

論壇跳轉

現在的時間是 01:22 AM

手機版 | APP版