Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-08-08, 01:22 AM   #1
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
10000 BC

www.10000bcmovie.com/

時空縮細一d
歷史縮細一d

當睇一個傳說中勇者救自己既女人

PAD: 229 362 054

此篇文章於 03-08-08 01:25 AM 被 凍檸茶 編輯。
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 08:36 AM   #2
boss
God of Gamer

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
竟然可以起死回生, 神話式既結局?
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 06:51 PM   #3
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
依套根本係北斗之拳

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 08:19 PM   #4
Anson225
Ultimate Gamer

PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
覺得太少史前動物戲份... 尤其Sabertooh... 好失望 - -
Anson225 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 08:44 PM   #5
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
被騙了
仲以為好多史前生物睇
點知又係人打人
最尾飛矛果幕好似300

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 11:55 PM   #6
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
我剩係諗起世紀帝國....
一堆黑暗時期既民兵走去打帝王時期起緊世界奇觀既國家......
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-08, 09:27 AM   #7
firstofmay
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
人人都俾個片頭同poster 欺騙了

...
打生打死 都係為左自己女人
浪費左隻劍齒虎
最後一幕更加係經典
睇睇下有個人話 "哦 神婆吹左d仙氣過去"
真係笑到死左
個男主角其實都冇乜用
不過入去睇睇都可以ge

舊 03-09-08, 01:37 PM   #8
Kami
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
引用:
作者: firstofmay 查看文章
人人都俾個片頭同poster 欺騙了

...
打生打死 都係為左自己女人
浪費左隻劍齒虎
最後一幕更加係經典
睇睇下有個人話 "哦 神婆吹左d仙氣過去"
真係笑到死左
個男主角其實都冇乜用
不過入去睇睇都可以ge
含劇透
真係幾失望下
估唔到劇情咁普通...
簡單一句「遠征搶女」就足以形容哂成個故仔
另外個神婆又真係幾好野...
用盡精力去保護果幾條友仔 仲搞到流鼻血
最後果幕成班友仔停低 個最後大佬出現時
都已經估佢會使出飛矛呢技 只不過冇估到佢咁狗...
為左個女人 放棄哂所有同伴
p.s. 男主角係眾多非裔人士中穿插 非常搶眼

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-08, 02:22 PM   #9
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
女主角都ok,著原始人衫果陣都唔覺佢咁好身材
換左條裙之後
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-08, 02:25 PM   #10
Tseee

註冊日期: Dec 2002
個老媽好屈機 xD

舊 03-09-08, 03:03 PM   #11
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
睇到講英文已經有遇感了…

舊 03-09-08, 06:39 PM   #12
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
感想 含劇透
開頭好似打緊mh咁
又雪山 又密林 仲有沙漠
仲要怪鳥都出埋

之後就好似打緊aoe d劇本咁
慢慢開map
之後攻城

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-08, 09:26 PM   #13
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
今日係屯門UA睇左,浪費左我$45....

舊 03-09-08, 09:27 PM   #14
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 我係我 查看文章
女主角都ok,著原始人衫果陣都唔覺佢咁好身材
換左條裙之後
係囉
但你覺唔覺之後個女仔走左樣

舊 03-09-08, 11:39 PM   #15
Kami
長期CD-Rom

引用:
作者: 荒木飛呂彥 查看文章
係囉
但你覺唔覺之後個女仔走左樣
身材勁讚之餘
仲化埋粧

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-08, 12:05 AM   #16
細路翔
The One

一班原始人攻下世界奇觀後

第一樣學識既技術係整自己個髮型

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-08, 12:43 AM   #17
Anson225

引用:
作者: C人 查看文章
身材勁讚之餘
仲化埋粧
Her blue eyes are lovely though
Anson225 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-08, 02:45 AM   #18
Acatcat
Junior Member

註冊日期: May 2006
我覺得最正既係有「觀星望遠鏡」... 個度傳聞好似係10000 BC
Acatcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-08, 10:03 AM   #19
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: Acatcat 查看文章
我覺得最正既係有「觀星望遠鏡」... 個度傳聞好似係10000 BC
都唔只!!
有份地圖個下已經神

老媽最後
女主角復活個下我覺得佢似老媽借屍還魂

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-08, 10:38 AM   #20
jasmin
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Anson225 查看文章
Her blue eyes are lovely though
According to the photos from IMDB, the actress was not born blue-eyed

Actually it was colored contact lenses
jasmin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-08, 10:01 PM   #21
Anson225

引用:
作者: jasmin 查看文章
According to the photos from IMDB, the actress was not born blue-eyed

Actually it was colored contact lenses
My friend told me as well
Disappointed
but she looks nice anyway haha

舊 03-14-08, 03:07 PM   #22
boss

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
引用:
作者: jasmin 查看文章

一望隻色, 都唔似天生果隻咁自然
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 11:19 PM   #23
williamsiusuper

好爛的故事
都好少大制作會拍到甘悶 真係一d緊張氣氛都凝聚唔到
ar羅籣姐成日攝場真係好煩

舊 03-18-08, 11:47 PM   #24
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
睇左...

個故事根本就係好典型0既英雄救美...而且條友仲要唔係真係英雄果隻...

同時亦同公元前10000年冇咩關係....好失望下...
打鬥場面唔好睇, 冇乜劇情...

最正係個黑人乜話都識講....真係屈機...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:00 PM

手機版 | APP版