Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 11-08-07, 09:38 PM   #26
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
GL(?)結局\/

重有冇人會畫結局a

(其實我想畫不過應該冇時間 )

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-07, 09:46 PM   #27
AshleyYan
God of Gamer
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
GL\/

舊 11-08-07, 09:57 PM   #28
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: windart 查看文章
GL(?)結局\/

重有冇人會畫結局a

(其實我想畫不過應該冇時間 )
畫四格啦

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-07, 10:00 PM   #29
riceball
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
屈紳士的結局實在太讚了
積奇有ツンデレ屬性....wwwwww
riceball 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-07, 10:06 PM   #30
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
畫四格啦
四格好難畫

兩個結局都咁歡樂,有冇D灰底架

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-07, 11:15 PM   #31
ReungS
Senior Gamer
頹青

註冊日期: Mar 2006
G..GJ bbb

ReungS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-07, 11:50 PM   #32
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
我鍾意張婚紗相~

舊 11-08-07, 11:53 PM   #33
paullks
Insane Gamer
闇之格鬥新手

註冊日期: Mar 2005
百合.. Good Job...

p.s. 在第7頁的最後一個格, 第一眼仲以為是 "一個都要下", 原來才是 "一個都不要"....
paullks 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-07, 12:10 AM   #34
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code1564 6017 4097
引用:
作者: 屈紳士 查看文章
抱歉拖了大家這麼久…OTL
雖然花了很多時間,但只有8頁而已…
請各位不要抱有任何的期待,輕鬆的看吧…(倒地)

[SPOILER="Vol.39 各人的去向"]
辛苦哂
專業的分鏡畫面中充滿住對百合的堅持~

此篇文章於 11-09-07 12:13 AM 被 【子夜】 編輯。
【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-07, 12:12 AM   #35
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
正~~~畫功好扎實~~
期待下一個 bbbbbbbbb
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-07, 12:39 AM   #36
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
北斗三兄弟萬歲~!\/
月牙火介 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-07, 01:10 AM   #37
屈紳士
Senior Gamer
上下華盛頓

註冊日期: Oct 2005
謝謝大家喜歡~:)

結局GL化的原因…
其實我由始至終都沒想過主角們能回復男兒身的~ (拖出去…)
而她們的男性內在也不可能突然喜歡男人,
所以呢……

百合萬歲~~ (再拖…)

>>windart
引用:
四格好難畫
那小說+插畫吧~

引用:
兩個結局都咁歡樂,有冇D灰底架
我覺得我地可以期待下letitbe大…

>>91
/\

>>paullks
"一個都要下"…… X2
謝謝,已經改了^^;

屈紳士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-07, 01:20 PM   #38
法修
Game Master
Ace Killer

噢啊啊啊啊啊啊啊~~(<發瘋)

(平靜下來) 去更新頭POST

終於有第二個結局了,
正式接呢一話的屈紳士兄作品... 是百合結局 ~
一如所料是品質保證產物 GJ
睇完先記得我個結局無交代到尤莉亞TL

由於發生在不同的時空軸,
所以雷奧的兒子又另有其人~而且是畸戀

>>由始至終都沒想過主角們能回復男兒身的
我果邊亦都無話佢地有無變返原狀, 雷奧有可能係做左媽媽

>>兩個結局都咁歡樂,有冇D灰底架
>>我覺得我地可以期待下letitbe大…

x2

>>重有冇人會畫結局a (其實我想畫不過應該冇時間 )
印象中:仲有Windart兄你本人, Letitbe同沖一兩位兄台

此篇文章於 11-09-07 01:36 PM 被 法修 編輯。
法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-07, 10:18 PM   #39
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 月牙火介 查看文章
北斗三兄弟萬歲~!\/
係三姊妹

引用:
作者: 法修 查看文章
噢啊啊啊啊啊啊啊~~(<發瘋)

SKIP
睇完先記得我個結局無交代到尤莉亞TL

由於發生在不同的時空軸, 所以雷奧的兒子又另有其人~而且是畸戀
其實個細路.... 原本係唔係路人一個黎架...?

尤莉亞唔講都唔記得... 只係出過一集定兩集....
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-07, 12:17 AM   #40
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
係三姊妹
係四個先真
我忘記左可憐既小積奇
月牙火介 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-07, 09:24 AM   #41
法修
Game Master
Ace Killer

啊! 原來我有Keroro軍曹的潛質
將最可靠又有交帶兼有實力的人遺忘!
之前數有可能會做結局篇的作者時
我竟然數漏左子夜兄(Dororo?)\ /

>>個細路
我一樣都覺得佢係路人一個,
但係屈紳士發掘到佢另類潛質,
所以黎個咸魚返生

>>積奇
由於實力差距太大, 所以經常被列為另類

舊 11-12-07, 12:40 PM   #42
法修
Game Master
Ace Killer

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
尤莉亞唔講都唔記得... 只係出過一集定兩集....
如果計埋未回復原型的最初型態就唔止一兩集
(戴住CoolLam腰帶果陣)

舊 11-12-07, 04:31 PM   #43
布朗
Junior Member

(浮上)

兩位大人都完得好好,而且畫得超靚。

我都想玩下,不過新工作好忙,可能有排都交唔到貨!

(潛)
布朗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-07, 01:43 PM   #44
法修
Game Master
Ace Killer

>>布朗
多謝欣賞先

如果布朗兄有興趣的話, 歡迎無咁忙果陣隨時交貨

舊 11-14-07, 01:46 PM   #45
法修
Game Master
Ace Killer

引用:
作者: 布朗 查看文章
(浮上)

兩位大人都完得好好,而且畫得超靚。

我都想玩下,不過新工作好忙,可能有排都交唔到貨!

(潛)
多謝欣賞先
如果布朗兄有興趣的話, 歡迎無咁忙果陣隨時交貨

舊 11-16-07, 04:07 AM   #46
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

引用:
啊! 原來我有Keroro軍曹的潛質
將最可靠又有交帶兼有實力的人遺忘!
之前數有可能會做結局篇的作者時
我竟然數漏左子夜兄(Dororo?)\ /
有人仲記得我 doro~dorodorodorodorodorodorodoro...
我近排好懶,又反正係last一話,我就無賴咁當無set dead line咁樣慢慢做
諗左一話題目係'goodbye my wonderful world'
之前冇乜野畫得出,所以到呢一刻我覺得有d機會完成,
先至敢post d sample出黎,懇請等我唔好close topic~

sample

最需要我的時候
我的一生卻走到了盡頭

此篇文章於 11-16-07 04:09 AM 被 【子夜】 編輯。
舊 11-16-07, 01:24 PM   #47
法修
Game Master
Ace Killer

其實已經無左Deadline喇 ,
走勢顯示:每個Ending 可能相隔一個月出一個... \ /
所以各位可以更加隨意揀時間來發表~
子夜似乎會畫壯烈Ending? 期待期待!
共鳴:Kerokerokerokerokerokerokerokero~~~

舊 01-19-08, 11:31 AM   #48
法修
Game Master
Ace Killer

子夜兄, 進度可好?

舊 01-21-08, 08:23 PM   #49
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

引用:
子夜兄, 進度可好?
SORRY... 在忙CW的...

舊 02-26-08, 01:53 PM   #50
法修
Game Master
Ace Killer

引用:
作者: 【子夜】 查看文章
SORRY... 在忙CW的...
唔急, 多口問句而已
無deadline, 慢慢來都唔遲

論壇跳轉

現在的時間是 07:11 PM

手機版 | APP版