Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-07-07, 08:36 PM   #1001
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: hgckelvin 查看文章
我初頭以為笑點係部的既廣告上面,點知搵極都搵唔到
廣告:元朗
車反而係紅
呢個應該係佢想表達既笑點掛

舊 08-07-07, 09:01 PM   #1002
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
過1000post喇,快開第3輪啦。
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-07, 09:41 PM   #1003
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: POISON 查看文章
車反而係紅
咁我都試過凌晨時間o向黃埔見到藍的拍咪錶(司機唔去o左邊 )

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-07, 09:41 PM   #1004
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: POISON 查看文章
車反而係紅
好高深的笑話

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-07, 11:16 PM   #1005
西野村中一條河
Game Master

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
咁我都試過凌晨時間o向黃埔見到藍的拍咪錶(司機唔去o左邊 )
咁我夠係屯門見到「歐弟」名車整到「綠的」咁

論壇跳轉

現在的時間是 03:52 AM

手機版 | APP版