Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-26-19, 09:38 PM   #926
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
差佬叛亂了
係時候出解放軍
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-19, 09:47 PM   #927
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
究竟張生係出黎淋水降溫,定加油
我看不通丫

舊 07-26-19, 09:47 PM   #928
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
喂都係唔妥政府咁不如一齊啦

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-19, 09:55 PM   #929
chitkan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2009
笑左,篇文一出秒速反彈返比自己友
https://scontent-iad3-1.xx.fbcdn.net...ac&oe=5DE16981
chitkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-19, 10:00 PM   #930
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 真!DC 查看文章
差佬叛亂了
係時候出解放軍
由手機版發出
而家出現眾叛親離(定係做場戲?)淋病都唔回應, 就算有警察轉軚嘅一日, 佢似乎寧願要求解放軍出動都唔會作出任何妥協
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-19, 10:05 PM   #931
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
有樣野幾搞笑

對外用英文就講唔會介入香港事務

對內用中文就話隨時打到你杏家橙

嚇鬼既野全部都只係對中港台人講
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-19, 10:50 PM   #932
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
黑警真係癲左.....
做盡壞事依然理直氣壯既態度,真係冇得頂
由手機版發出
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-19, 10:55 PM   #933
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
定係仲堅持緊要出現傷亡然後博行動升級先做野?

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-19, 10:56 PM   #934
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
果個係你老頂個老頂個老頂個老頂
你估你直屬姓鄧果個啊!?

舊 07-26-19, 11:21 PM   #935
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Sar8 查看文章
呢個只係辦公/行政既理論,匪徒既理論係「我有槍我大L晒」。
張生冇槍梗插得啦。

舊 07-26-19, 11:29 PM   #936
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
我唔聽黑人嘅嘻哈粗口歌, 不過真係想點首歌比啲龜聽

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-19, 11:38 PM   #937
Sar8
The One

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
呢個只係辦公/行政既理論,匪徒既理論係「我有槍我大L晒」。
張生冇槍梗插得啦。
咁佢有鎗係大哂既
咁不如香港政府跪低比鄧炳強做特首咪得

舊 07-26-19, 11:39 PM   #938
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
元朗39分鐘到西貢應該會改寫紀錄

不過到藍田應該理論上可行

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-19, 11:44 PM   #939
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
我好懷疑佢地知唔知一哥under張建宗

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-19, 11:49 PM   #940
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
長期隱形
連警察都唔記得佢係邊個
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-19, 12:25 AM   #941
Sar8
The One

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
咁係張建宗冇鬼用je

舊 07-27-19, 12:33 AM   #942
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
咁係張建宗冇鬼用je
紀律部隊最講求階級
張建宗講緊係佢上級既上級既上級呀,仲問人憑咩代表佢道歉,佢咪就係憑警務處under政務司囉

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 07-27-19, 12:59 AM   #943
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: 小草 查看文章
究竟張生係出黎淋水降溫,定加油
我看不通丫
好心做壞事囉

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-19, 01:00 AM   #944
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: Penny仔 查看文章
黑警真係癲左.....
做盡壞事依然理直氣壯既態度,真係冇得頂
由手機版發出
今日七警上訴得值呀嘛

引用:
作者: anyone 查看文章
定係仲堅持緊要出現傷亡然後博行動升級先做野?
高官仲等梗勇武派既一次犯錯

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-19, 01:21 PM   #945
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: Nelly 查看文章
好心做壞事囉
其實唔係 佢本身基本上咁樣出黎係可以降到少少溫
而且亦係割席行為,大家係應該要擁抱張建宗呢個行為至岩
不過差佬自己又行多步柒事咁解之嘛

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-27-19, 02:31 PM   #946
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
轆多陣去青衣入氣交車

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-19, 05:13 PM   #947
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
剛剛開炮!!!

剛剛個位食到吹過來嘅。。。

由手機版發出

此篇文章於 07-27-19 05:20 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-19, 05:18 PM   #948
Sar8
The One

樓下已經打催淚彈救走架警車

舊 07-27-19, 06:03 PM   #949
anyone
The One
↘嫁