Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 01-03-16, 12:00 PM   #26
Gallardo
God of Gamer
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
解放軍車係唔係免檢?

舊 01-03-16, 12:13 PM   #27
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 尼路 查看文章
公安做野,光明正大
怪不得有香港海關做夠三年不獲續約

引用:
作者: Gallardo 查看文章
解放軍車係唔係免檢?
FV FU頭車牌分分鐘惡過ZG

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-16, 09:39 PM   #28
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-16, 12:44 AM   #29
Squall-Lucifer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
不知真定假

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-16, 09:24 AM   #30
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
市民:事件不尋常
政府:小事一宗

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-16, 09:46 AM   #31
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
但好多人覺得無乜野

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-16, 10:35 AM   #32
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
但好多人覺得無乜野
係你班人搞事姐,可能成間公司欠數,被人捉左,你點知係丫爺做
唔告你地誹謗皇恩浩蕩啦

最重要又唔係身邊自己友

舊 01-04-16, 12:34 PM   #33
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
我公司啲中年都話爭人錢ja
有咩證據話係佢做
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-16, 12:42 PM   #34
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 空調 查看文章
有咩證據話係佢做
乜真係有豬到咁
我以為得“鬼叫你得罪共產黨”同“共產黨冇得鬥架”
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-16, 01:46 PM   #35
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
有咩證據話係佢做
吹水都中,真係so sad

呢單又係調查中不方便透露太多= close
無野好講的話報紙都好難幫你日日提

仲有呢個政府幾日就一細單,個幾月就一大單
邊到咁多戰力同佢打咁多個event

舊 01-04-16, 02:24 PM   #36
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
唔係跨境執法的話,唔係第一時間出黎否認咩,連d什麼消息靈通人大政協都唔敢否認就知咩事啦。
果代人係咁,西瓜靠大邊,就算殺到埋身,只要企響當權者果邊諗野,心理上就唔會輸。

舊 01-04-16, 02:30 PM   #37
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
我反而想問下, 係到唔見第5個至話有報導, 還是唔見第1個已經有講呢???

如果到第5個至報既話, 咁好明顯咩事la.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-16, 02:30 PM   #38
クラウド
死相が見えるぞ

引用:
有咩證據話係佢做
多得呢啲垃圾
香港赤化先比想像中快

舊 01-04-16, 02:34 PM   #39
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
第一個已經有報,之後二三四個就唔多見有提

舊 01-04-16, 02:36 PM   #40
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 小草 查看文章

呢單又係調查中不方便透露太多= close
無野好講的話報紙都好難幫你日日提
同一地兩檢合埋玩就有機會大火
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-16, 02:37 PM   #41
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
x跨境執法
o跨境犯法

大陸禁書唔係香港禁書,佢又唔係返大陸犯左法,無疑犯就唔係執

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-16, 03:11 PM   #42
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: クラウド 查看文章
多得呢啲垃圾
香港赤化先比想像中快
都唔關事既.
赤化呢樣野係時間問題.

唔好話人係垃圾, 大家都有阿媽生既.

引用:
作者: Rance 查看文章
第一個已經有報,之後二三四個就唔多見有提
我都係見news同睇呢個post至知原來已經第5個人失蹤.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-16, 03:24 PM   #43
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
其實佢話唔可以跨境執法O者,咁D公安用私人身份自由行黎旅遊見到一個唔順眼O既人捉佢返去咁咪唔破壞一國兩制囉

舊 01-04-16, 03:31 PM   #44
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: sugihara 查看文章
x跨境執法
o跨境犯法

大陸禁書唔係香港禁書,佢又唔係返大陸犯左法,無疑犯就唔係執
省港奇兵、沉香樹賊都係跨境犯法,
認真,跨境執法比跨境犯法嚴重n倍。

舊 01-04-16, 03:47 PM   #45
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

最後都唔知會唔會當綁架
經當地部門充分合作,搵番條屍出黎
到時仲要香港人多謝內地執法部門協助

舊 01-04-16, 03:58 PM   #46
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: Rance 查看文章
其實佢話唔可以跨境執法O者,咁D公安用私人身份自由行黎旅遊見到一個唔順眼O既人捉佢返去咁咪唔破壞一國兩制囉
咁到香港執法部門有法不執就又是破壞法治

舊 01-04-16, 03:59 PM   #47
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 小草 查看文章
最後都唔知會唔會當綁架
經當地部門充分合作,搵番條屍出黎
到時仲要香港人多謝內地執法部門協助
SO FAR,要殺既大概會係不了了之當失蹤算,點會留條屍俾你做新聞…
香港日日大型EVENT,新聞唔報既有幾多人可以持續關注?

舊 01-04-16, 04:00 PM   #48
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
好快liargame結局會出現

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-16, 05:01 PM   #49
CSY
Ultimate Gamer
女神親衛隊

註冊日期: Mar 2003
一地兩檢, 已實施中..

CSY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-16, 06:29 PM   #50
尼路
The One