Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-14-05, 02:00 PM   #1
marspeople
God of Gamer
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
睡橫巷開倉?!?! 開倉確認! (28/9-2/10) 詳情 P.4 ~~

究竟今個月開未嫁
要請假啊

有冇人知

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成

此篇文章於 09-26-05 02:02 PM 被 kog 編輯。
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-05, 08:13 PM   #2
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
組織gaf買到你睡橫巷開倉掃貨團

舊 09-14-05, 09:37 PM   #3
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: marspeople
究竟今個月開未嫁
要請假啊

有冇人知
幹嘛...開TOPIC問... a
咪話左知道就通知你囉(下星期初公告)~~~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-05, 12:19 AM   #4
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
作者: Busconcamp
幹嘛...開TOPIC問... a
咪話左知道就通知你囉(下星期初公告)~~~
一年一季巴士兄又要出動la~

舊 09-15-05, 12:25 AM   #5
九等天使
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
有咩買架?...
九等天使 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-05, 12:29 AM   #6
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 九等天使
有咩買架?...
4個字...
死貨玩具

舊 09-15-05, 12:30 AM   #7
無賴男
復仇勇者

XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
4個字...
死貨玩具
排頭五名有金撿 a

舊 09-15-05, 12:56 AM   #8
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
有冇1/60老虎呀?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-05, 12:57 AM   #9

引用:
作者: 無賴男
排頭五名有金撿 a
又3百大元pg z
係咪3舊唔記得左

舊 09-15-05, 12:58 AM   #10
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: williamsiusuper
又3百大元pg z
係咪3舊唔記得左
$750呀....
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-05, 01:01 AM   #11

引用:
作者: ↗◤豆腐仔◢↙
$750呀....
係咩sorry
上年換購唔到阿基拉電單車

舊 09-15-05, 01:17 AM   #12
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: williamsiusuper
又3百大元pg z
係咪3舊唔記得左
$300...你賣俾偶麼... a

舊 09-15-05, 01:18 AM   #13
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
$750呀....
你又錯...
係$700呀~

舊 09-15-05, 08:53 AM   #14
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
你又錯...
係$700呀~
唔係$750咩???
早兩年先$700呀?? ?
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-05, 08:59 AM   #15
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
唔係$750咩???
早兩年先$700呀?? ?
早2年$500
近2年$700

舊 09-15-05, 09:07 AM   #16
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 91
早2年$500
近2年$700
今年 $900 ( 速逃~~ )

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-05, 11:01 AM   #17
envhin
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: kog
今年 $900 ( 速逃~~ )
今年 $1099...
envhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-05, 12:36 PM   #18
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
我想問開倉會比平時平幾多,如果只是平少少就費事去同人迫

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-05, 02:07 PM   #19
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
作者: envhin
今年 $1099...
$1099 我諗都有一大班人搶住買..唔係講笑~~

舊 09-15-05, 02:10 PM   #20
KIM
GAF足球隊金虎拾號

在商言商~我覺得 睡橫巷 唔應該開倉, 如果D人年年都預左有得開倉~~~
除非佢地係虎痴類, 否則一定有D人會等開倉先入手~~~
惡性循環之下~~~咪又係玩死睡橫巷 自己~~~

舊 09-15-05, 02:17 PM   #21
大粒麥
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: KIM
在商言商~我覺得 睡橫巷 唔應該開倉, 如果D人年年都預左有得開倉~~~
唔開倉, 攬住d貨仲爽

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-05, 02:21 PM   #22
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
年年開倉都係得d死貨賣架啦~~d正野一係就貴過出面,一係就得幾盒...
次次都係引d人入去掃死貨~~如果真係搵自己笨...橫巷就唔會年年開倉啦~~

舊 09-15-05, 02:21 PM   #23
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 大粒麥
唔開倉, 攬住d貨仲爽
平D分比D店舖~

舊 09-15-05, 02:59 PM   #24
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
新貨月月有,死貨年年清!~~ v

正是睡橫巷作風,平d都冇用,死貨舖頭唔囉就唔囉!~~

你問下反虎老闆會否入聖戰士果d死貨....

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-05, 03:06 PM   #25
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: 91
年年開倉都係得d死貨賣架啦~~d正野一係就貴過出面,一係就得幾盒...
次次都係引d人入去掃死貨~~如果真係搵自己笨...橫巷就唔會年年開倉啦~~
你說得對,開倉賣死到無得再死既貨
有一年賣既有8x年出既new gun模型
08 HG模型都有,仲有山咁高既激鬥戰車
mg,hguc係唔會齊哂+死貨價的
正野得幾盒,重要可能係俾自己友
都係果句,一般人諗到既筍野,橫行一定唔會有,有都唔會俾你買到
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:31 PM

手機版 | APP版