Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-29-04, 08:32 PM   #1
andyfans
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
<<聽日漫畫節我起xzone有個地攤ar>>

hiHI~
聽日漫畫節我起xzone有個地攤ar
同FRDS一齊搞GA~
no. 係 XB03
大家黎睇下LA~
賣D飾物GA~
男女都O岩GA~

希望大家多多支持
andyfans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-04, 08:41 PM   #2
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
關動漫事~?

賣動漫飾物~?

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-04, 08:55 PM   #3
andyfans

引用:
作者: Kojiro Fuuma
關動漫事~?

賣動漫飾物~?
haha~ng hai ga~
不過見漫畫節咪諗住係起哩度講LAW~
如果錯既就MOVE TOPIC LA~^^
舊 07-29-04, 11:02 PM   #4
riceball
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
聽日唔得閒去...
純支持, 加油
riceball 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-04, 11:57 PM   #5
andyfans

引用:
作者: riceball
聽日唔得閒去...
純支持, 加油
HEHE~
THX SO MUCH AR~
NEVER MIND LA~
我禮拜6重有一日
如果得既咪黎睇睇law~
thx for your reply ar~
舊 07-30-04, 12:02 AM   #6
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
最鬼憎響漫展賣非動漫野......

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-04, 12:03 AM   #7
initial
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
大家都係劉華fans, 我一定捧場~~

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-04, 11:49 PM   #8
andyfans

引用:
作者: 強化人間ですの~★
講真~
唔鍾意可以唔reply
我地成班人今日企到腳軟
又唔係個個我地同佢講完一大輪就買
e+你一句"至憎"
唔support唔緊要
唔好踩多一腳la~
留言係打擊既我覺得唔留重好
如果唔係今日我同成班同學企到腳軟
返到黎重睇到d咁既留言,我唔會咁嬲
你輕鬆既一句話有無諗過人地感受?????
得罪講句又好,點都好,我唔鍾意咁\
不過大家有言論自由~okok~
聽日重有一 日,希望大家多多支持~
舊 07-30-04, 11:51 PM   #9
andyfans

引用:
作者: initial
大家都係劉華fans, 我一定捧場~~
THX SO MUCHAR~
你黎唔黎到都好,有無買野都好
你肯咁講同支持我都好多謝你AR~
THX~~~!!!!
舊 07-30-04, 11:59 PM   #10
石光

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
唔係你ge錯...係主辦單位ge錯
租個位俾你地...買埋d同漫畫節唔關係ge野
搞到漫畫節越來越唔係漫畫節
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-04, 11:59 PM   #11
小白
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: andyfans
講真~
唔鍾意可以唔reply
我地成班人今日企到腳軟
又唔係個個我地同佢講完一大輪就買
e+你一句"至憎"
唔support唔緊要
唔好踩多一腳la~
留言係打擊既我覺得唔留重好
如果唔係今日我同成班同學企到腳軟
返到黎重睇到d咁既留言,我唔會咁嬲
你輕鬆既一句話有無諗過人地感受?????
得罪講句又好,點都好,我唔鍾意咁\
不過大家有言論自由~okok~
聽日重有一 日,希望大家多多支持~
我自己都有個地攤,我好明白你感受
又要自己擺擋,又要派其中一個買LUNCH
而且因為自己有扮夾,洩錢都係自己咩條數
小白 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-04, 02:54 AM   #12
sunnypigdog
滅絕小五郎

小弟今日(31/7)會去
行過睇下大大la~~~
嚮呢度祝大大好運~~~

舊 07-31-04, 05:58 AM   #13
馬沙
Mazaghi

引用:
作者: andyfans
hiHI~
聽日漫畫節我起xzone有個地攤ar
同FRDS一齊搞GA~
no. 係 XB03
大家黎睇下LA~
賣D飾物GA~
男女都O岩GA~

希望大家多多支持

我星期日來 ! 努力 , 後生仔做o下生意取下經驗是相當好的 , 好過無所事事在家 !

努力 比D心機sell , 縱然不是什麼大生意也不要看輕自已 , 記著 , 肯去做的人 , 永遠比只
用口的人成功

舊 07-31-04, 07:36 AM   #14
dan
sun shine™

引用:
作者: 強化人間ですの~★
引用:
作者: 干柿先生+

正確黎講個度唔係叫漫畫節
叫夏日Fun墟2004
http://www.hkcomicsfest.com/
漫畫節呢個名只係你地夾硬諗出黎

此篇文章於 07-31-04 07:38 AM 被 dan 編輯。
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-04, 09:01 AM   #15
andyfans

多謝大家既支持ar~
今日再努力~!!

to:小白 ~

唔緊要la~係咁ga na~
大家一齊努力la~

to:sunnypigdog~

thx so much ar~
hehe~

to:馬沙~

係ar~真係會學到d野
一d sell野既skills law~^^
thx ar~

to : dan
haha~good ar~thx~

thx the replys from allof u~

我e+出lu~
今日再努力~
舊 07-31-04, 12:28 PM   #16
mmssm
Game Master

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: dan
正確黎講個度唔係叫漫畫節
叫夏日Fun墟2004
http://www.hkcomicsfest.com/
漫畫節呢個名只係你地夾硬諗出黎
佢條link .....hk comic festival....咪漫畫節咁解.....
mmssm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-04, 04:58 PM   #17
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
如果我最後一日再去 我實幫襯你
sor a 琴日去完先知今日你開檔
如果去到點搵邊度係你
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-04, 05:15 PM   #18
dan
sun shine™

引用:
作者: mmssm
佢條link .....hk comic festival....咪漫畫節咁解.....
人地冇$換link 啊 , 裹面叫乜名你知
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-04, 05:38 PM   #19
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: mmssm
唔好講Fun墟,咁X-Zone同Game Fair又點先?

_\      \  Q:為何擦邊的色情物會叫作"糟糕物"呢?
 \  /   \| SAKURA is not a M⊙NS†ER.
 |   〞  〝 | A:因為「やばい」.
 | \\  ﹏   |_
 |  \\    | |我的bloghttp://hk.myblog.yahoo.com/htw-animax
HTW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-04, 09:42 PM   #20
sunnypigdog
滅絕小五郎

點解我搵唔到大大你個檔ge???
我搵左半個鐘都失敗收場~~~~

舊 08-01-04, 02:30 AM   #21
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 干柿先生+
所以我覺得漫畫節唔似樣囉