Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
日本動漫畫討論版>円谷プロダクション「SSSS.DYNAZENON」アニメ化決定!
RPG之鬼 10:36 AM 11-05-18
作者: s2001154:
其實個軟件出到來就好
硬件唔重要
咁依家唔夠RAM,行得多PROCESS CPU LOADING又大甚至死機
換U換RAM就會換埋底板,跟手唔夠電壓換埋火牛
而新板唔對應舊MON,連MON又換埋
肉羊哩咖 02:11 PM 11-05-18
RDP = Remote Desktop Protocol

部老爺機支援喞話,可以用手機 app,枱機咁 remote login 用部老爺機。有錯請指正。

幾時變 IT 討論?!
J+1 02:24 PM 11-05-18
用56k remote?
由手機版發出
s2001154 02:58 PM 11-05-18
作者: 肉羊哩咖:

部老爺機支援喞話,可以用手機 app,枱機咁 remote login 用部老爺機。有錯請指正。

幾時變 IT 討論?!
Gridman舊版都一直有講下電腦野
話說RDP係M$既東西 唔係為一的遙控軟件
只是慨歎上代主角部Junk有咩唔得會諗點改進
今代主角都應該唔知砌機是什麼事要靠武器人有限度維持
其實六花有D潛力做IT狗 打字快 識reboot
肉羊哩咖 07:07 PM 11-05-18
作者: J+1:
用56k remote?
由手機版發出
咁快部 junk 會唔會頂唔住?
2400 baud 自喇~
Gundam MK-2 07:29 PM 11-05-18
作者: 肉羊哩咖:

幾時變 IT 討論?!
製作組完全係要大家投入IT問題
所以…正常發展

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
亍 ◣ 09:16 PM 11-05-18
下集有怪獸乃乃~

anyone 10:00 PM 11-05-18
依家個年代諗辦法clone gridman落電話好過啦
地場衛 06:30 PM 11-06-18
遲d會唔會轉用手提電腦或者平板?變身咁多限制
gingq7 01:29 AM 11-07-18
今集終於有主角7人以外既人記得有怪獸
Tano 01:20 PM 11-07-18
作者: 尼路:
裝飾用鑽頭,你好野
笑咗

不過完全純企定定炮擊型頹咗少少
gingq7 02:52 PM 11-07-18
巨拳裝備 -> 絕招係飛踢
鑽頭裝備 -> 絕招係光砲

下次 飛機裝備 -> 絕招係??
肉羊哩咖 07:16 PM 11-07-18
作者: gingq7:
巨拳裝備 -> 絕招係飛踢
鑽頭裝備 -> 絕招係光砲

下次 飛機裝備 -> 絕招係??
頭槌!

唔通外星人會有多支嘢出嚟咩?!
Gundam MK-2 12:25 AM 11-11-18
怪獸番不能做無怪獸回www
呢套自吐糟真係特別抵死www

鐵之侍 09:43 AM 11-11-18
果然這個世界真是。。。。。。

差點以為完全文戲一回,trigger的打斗果然強,當然今回文戲也很不錯
尼路 11:11 AM 11-11-18
有理由懷疑六花係正太控,不過另一邊蘿莉,打和啦。
亍 ◣ 11:55 AM 11-11-18
一代怪獸乃乃係邊隻??

隔住螢幕都覺得好臭.wwww

上集果然都係砌出來o既場??唔怪得最尾係崩壞完場...
harakuma 12:17 PM 11-11-18
作者: 尼路:
有理由懷疑六花係正太控,不過另一邊蘿莉,打和啦。
媽媽同イケ面都唔錯呀
柚原このみ 12:57 PM 11-11-18
我想沖涼,我好想去沖涼
Gundam MK-2 01:17 PM 11-11-18
作者: 柚原このみ:
我想沖涼,我好想去沖涼
六花只愛正太,死心吧w

野良猫 01:20 PM 11-11-18
作者: 柚原このみ:
我想沖涼,我好想去沖涼
非正太者請移玉步至澡堂
亍 ◣ 01:45 PM 11-11-18
作者: Gundam MK-2:
六花只愛正太,死心吧w

誰要正太,當然係捉隻怪獸去洗啦
harakuma 01:47 PM 11-11-18
怪獸都係好臭,

不過哥哥幫妳洗完後, 分分鐘可能係金髪
亍 ◣ 02:06 PM 11-11-18
?!?!初代?

柚原このみ 02:27 PM 11-11-18
咁我唔介意比錢沖涼
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面