Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4
GAF Racing Engine車迷討論區>第六十六+1屆殖民星大賽車(2020/11/20~2020/11/22)
K.LIFE 02:41 PM 11-22-20
一過完車就出現五星旗自炒, 又會咁啱嘅? XD
K.LIFE 02:45 PM 11-22-20
勝之不武就係五星旗宿命, 企櫈仔D井底蛙真係覺得自己贏咗咁興奮?
K.LIFE 03:01 PM 11-22-20
記者會條井底蛙真唔知定假唔知自己慢人成秒? 仲夠膽話可以一直帶落去? 反而個偽第三仲有小小廉恥
昏迷童子Sleepy 03:25 PM 11-22-20
講真條友有冇人話俾佢聽歐陽每圈快佢成秒都成問題......

之後舞獅同揸手又係好笑......
碍於傳統壓軸果場一定係方程式......
但係今年場方程式反而係全部賽事入面最雞果場......
K.LIFE 03:28 PM 11-22-20
場GT簡直就好似睇緊總統大選咁
Tano 04:11 PM 11-22-20
作者: 昏迷童子Sleepy:
Huff推炒馬青驊......
成塊大銀幕飛埋出黎......
估唔到洋蔥
原來Huff係手足
ALEX CHOW 04:21 PM 11-22-20
原來架MG 6 TCR 320匹
darkvolver 08:17 PM 11-22-20
今年都好像有較小意外下......擦bumper....撞頭...
K.LIFE 10:45 PM 11-22-20
22/11 2020 東望洋大賽:侯夫被判罰;張志強奪冠具歷史性意義

哈哈! 感謝黨
昏迷童子Sleepy 01:49 AM 11-23-20
作者: darkvolver:
今年都好像有較小意外下......擦bumper....撞頭...
唔算少...係冇咁嚴重啫......
東方彎連爆兩鑊防撞墊其實都唔少野......
同時冇咁多串燒大攬炒或者真係無聊器的功勞......

今年總評開始之前先要講句......
唔該賽會明年要堆AMG負左磅先好落場

路車
鬥成12個圈結果就係睇邊個部車捱得住冇爆偈......
某地獄黑仔王兩round都係最後一圈先冧偈...應該會俾人笑足成年......
期望下年正常番見到木下再帶部R34黎同班露筍鬥下......
至於1.6T組...純粹係見證RCZ神話破滅......

港澳台GT4
呢場應該係全場最不受疫情影響0既賽事......
全場頭二車同後面好似差左成級......
唔知同老馬堆M4推哂上GT賽有冇關係......

東望洋
點解呢場d車炒到仲散過GT......
講真...響F1成日掂下都罰到HiHi的大環境下...
Huff咁推炒都冇手尾跟係冇乜可能......
總之跑得果一兩圈就停應該大家都會覺得唔足癮......

GT
暫且不計果個問題......
如果唔係部R8能力有限今日企最高果個話唔定係孖池......
今日呢場本童子覺得可能係佢近幾年響殖民星跑得最好果次......

F4
睇見咁樣擺兩個F3車手落黎恰細路...
就算本童子呢個殖民星住民都覺得好老尷......

最後......
還望明年正常番可以跑得番二輪同睇番d正常的賽事......
以上......
darkvolver 11:17 AM 11-23-20
作者: K.LIFE:
22/11 2020 東望洋大賽:侯夫被判罰;張志強奪冠具歷史性意義

哈哈! 感謝黨
侯夫個位係一出彎,high到,個位太踩界.....佢好彩後車有時間避......否則又係攬抄...
ALEX CHOW 06:04 PM 11-23-20
孖池原來有份投訴歐陽
K.LIFE 03:05 PM 11-24-20
作者: ALEX CHOW:
孖池原來有份投訴歐陽
Audi隊投訴冇得唔跟
Busconcamp 12:00 AM 11-26-20
今年所有賽事基本無競爭可言..

歐陽又俾豬車手红旗累...咁多場終於以為等到既戲肉都無埋
昏迷童子Sleepy 02:46 AM 05-16-21
OT一談......

本童子今日去左終於大修完的殖民星大賽車博物館......
最大的改變就係加左好多互動項目落去...
同以前純粹以展示同資訊為主的取向好大分別......

新館好0既係光猛過以前......
同埋部份互動遊戲都幾值得一試......

至於唔係咁好0既方面......
首先...全館0既參觀動線似乎仲未調整好......
唔少展區行到尾係堀頭路要原路折返......
跟住...展出戰車數量減少左好多......
雖然以前個館成個車庫咁塞哂d車入黎就算當然唔係咁好......
但係而家響東望洋房車區搵部M3都冇係咪過份左d呀......
(最吹脹係當年俾M3打到HiHi0既AMG反而有部響度......)
1 2 3 4

返回主題版面