Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6
~清談館~>呢個forum 係咪已經玩完?
Kinny Riddle 01:48 PM 06-09-19
作者: ~蛙蛙~:
首先佢無做錯, 因為當年GAF版規對有少少踩界既字都全部當粗口, 只係你唔了解狀況姐
膠, 7 呢d解禁都係綠茶大上任之後既事, 仲有個嚴d既A.mod架(我諗老少少既會員明既)
粗口定義嚴寬視各版規而定我可以理解,我接受唔到嘅係佢連警告都冇句就直接ban人,然後就拍拍籮柚彩你老味果種目中無人態度。
~蛙蛙~ 05:49 PM 06-09-19
作者: Kinny Riddle:
粗口定義嚴寬視各版規而定我可以理解,我接受唔到嘅係佢連警告都冇句就直接ban人,然後就拍拍籮柚彩你老味果種目中無人態度。
一向都冇警告架喎 唔係第一日 睇黎你要問一問人某前任A.mod係點啦
6eo 09:53 AM 06-10-19
路過留名

FORUM沒落真係大势所趨...
不過都仲有佢既價值既, 好似一個Page可以整合哂D料, 又可以比任何人留言補充咁
唔同social media/即時通訊軟件, Forum既料係Search engine又可以搵到, 又唔怕洗走得太快

其實呢到已經好過好多輪為"下載區"既FORUM...
jos 10:14 AM 06-10-19
其實轉lihkg/hkgolden o個種"無限look"瀏覽方式
應該會有返o的生氣
hkg轉o左之後感覺係多人o左

同埋呢度太小圈子化
個個都3萬以上post
新人見到更加無力做cd-rom算
收埋個頭銜同post數都有幫助

lihkg同hkg睇唔到個個都可以加把口
由手機版發出
神鋼重工 05:05 PM 06-10-19
作者: jos:
其實轉lihkg/hkgolden o個種"無限look"瀏覽方式
應該會有返o的生氣
hkg轉o左之後感覺係多人o左

同埋呢度太小圈子化
個個都3萬以上post
新人見到更加無力做cd-rom算
收埋個頭銜同post數都有幫助

lihkg同hkg睇唔到個個都可以加把口
由手機版發出
我呢啲長年cd-rom真係唔知點搭咀
反而高登易搭咀好多,連登果邊冇A/C
黑澤夜 02:20 PM 06-12-19
我都 keep 住日日上來 , 不過我一直以來都係CD-ROM.

最鍾意呢度比出面係比較理性討論 , 冇咩小朋友.
KUTAR# 03:18 PM 06-12-19
作者: 神鋼重工:
我呢啲長年cd-rom真係唔知點搭咀
反而高登易搭咀好多,連登果邊冇A/C
ACG 版都還好
水區個吹水post 係唔會有人理新人
葉老頭 08:16 PM 06-12-19
路過~~
基本只係ACG版出入~
依家入黎都係check下新news
討論留言少之又少....
有d未睇既動漫入post又怕比人劇透
不過大家都用隱藏的確好好 (復活的lulu仲未睇.....haa)
真!DC 08:20 PM 06-12-19
劇透處理方面哩度好好了大多數人好守規矩

其他地方圖透標題透A作品串透B作品
由手機版發出
gingq7 09:51 PM 06-12-19
呢度近一兩年明顯少左好多post, 以前動畫版都有人討論吓新番, 近一年好似消失晒
Rv250 11:06 PM 06-12-19
一向唔活躍, ,不過每日都有上, 各類新聞都睇吓
動畫好耐以前一季會睇3或4套新番, 減到而家一套
至於裏番一年都應該有兩套?加埋都冇40分鐘
地場衛 11:18 PM 06-12-19
仲日日都有上GAF,不過冇出聲既路過
真!DC 09:40 AM 06-13-19
睇少左好多新番而家一季都係睇得三四套
一堆輕改見到名已經唔想睇
由手機版發出
harakuma 10:04 AM 06-13-19
作者: 真!DC:
睇少左好多新番而家一季都係睇得三四套
一堆輕改見到名已經唔想睇
由手機版發出
成堆都係2世界, 叫人點睇
野良猫 10:10 AM 06-13-19
作者: harakuma:
成堆都係2世界, 叫人點睇
異世界淨係睇「這個美好世界」(依家等緊隻GAME出,希望一樣好笑),起碼可以笑下
其他嗰啲LV999打LV1嘅真係睇到悶
Nelly 11:30 AM 07-25-19
見到吹水區條thread 過咗2年都未爆 感覺有啲唏噓

明明以前轉眼間又開新thread
AE86(Turneo) 01:49 AM 07-28-19
而家都仲每日keep住上黎,但真係少左出post
manpower893 06:18 AM 07-28-19
老野入黎say個hi
yaya 12:29 AM 07-31-19
作者: 黑澤夜:
最鍾意呢度比出面係比較理性討論

~其他恕skip~

加上唔俾用粗口, 或多或少可以減少雙方「激化」嘅機會

另外, 唔知其他會員係咪都一樣
我就見到以下sponsor link喺條thread中間:
作者: :
日本製女性專用養髮液!41歲男性使用後的結果是…
超衝擊必看!40歲禿頭男子挑戰…日本製女性專用養髮液…
Sponsored XXX
GAF年齡層真係40歲??
定係scan咗條thread內d keyword???
yaya 01:01 AM 07-31-19
[Update]
剛剛再去TV game版:
http://www.gaforum.org/forumdisplay.php?f=9

堆topic中間個sponsor link就係:
作者: :
偷偷告訴妳...小胸救星 大兩cup的秘密
xxxx這個夏天就要讓你魅力upup 即刻擁有妳的專屬內在升級密技
Sponsored xxxx
所以............
ZlWS 06:43 PM 08-12-19
作者: yaya:

加上唔俾用粗口, 或多或少可以減少雙方「激化」嘅機會

另外, 唔知其他會員係咪都一樣
我就見到以下sponsor link喺條thread中間:

GAF年齡層真係40歲??
定係scan咗條thread內d keyword???
30至40歲
唔好記住我 11:50 AM 08-13-19
我好耐冇上黎⋯
1 2 3 4 5 6

返回主題版面