Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 
PC電腦遊戲討論版>「艦隊これくしょん -艦これ-」2015年賀阿武隈改二 VOL.6
AkaIITO 04:52 PM 08-20-15
請問各位大, 出現本アカウントIDは、现在停止措置されています係咪即係冇得救?
Cowlex 05:05 PM 08-20-15
傳說中既封acc?
LTKS 05:06 PM 08-20-15
作者: AkaIITO:
請問各位大, 出現本アカウントIDは、现在停止措置されています係咪即係冇得救?
用TOOLS?

除非你有合理解釋同證據俾到DMM
唔係真係無得搞
rfdingo 05:12 PM 08-20-15
想知死因係咩多d.....
我有朋友就用手機玩死過一次(但佢唔係停,係當無做過提督)
AkaIITO 05:23 PM 08-20-15
作者: LTKS:
用TOOLS?

除非你有合理解釋同證據俾到DMM
唔係真係無得搞
冇用tools, 不過都冇咩證據可言XD, 算
LTKS 05:36 PM 08-20-15
DMM無喺EMAIL講點解BAN你咩?
AkaIITO 05:42 PM 08-20-15
DMM無喺EMAIL講點解BAN你咩?
冇收到任何EMAIL
KUTAR# 05:46 PM 08-20-15
用普通web browser 玩?
定有用其他程式好似 kcv
AkaIITO 05:48 PM 08-20-15
作者: KUTAR#:
用普通web browser 玩?
定有用其他程式好似 kcv
Flash Player projector
LTKS 06:01 PM 08-20-15
咁唔怪得
佢發現多咗啲通訊(你可能唔會察覺)就有機會BAN人
一般用browser玩,就算用VPN都唔會出手...
AkaIITO 06:01 PM 08-20-15
咁唔怪得
佢發現多咗啲通訊(你可能唔會察覺)就有機會BAN人
一般用browser玩,就算用VPN都唔會出手...
由佢orz
KUTAR# 06:06 PM 08-20-15
我fb 有join 個日本人艦これ group

昨日又係有人用 projector 俾人ban
AkaIITO 06:16 PM 08-20-15
作者: KUTAR#:
我fb 有join 個日本人艦これ group

昨日又係有人用 projector 俾人ban
咁睇怕真係projector問題XD
Squall-Lucifer 06:19 PM 08-20-15
仍然卡斬殺,看來要儲多一段時間資源和閃才行了......
anyone 06:20 PM 08-20-15
秋筋試緊削3-4次xy然後allin

速吸1-1調整係行晒2格定1格?
Cowlex 07:09 PM 08-20-15
3戰入王既話要跑哂成個1-1吧
不過J唔入M就要F5了
anyone 07:18 PM 08-20-15
打算水打走下路
所以去L/M都得

Cowlex 07:32 PM 08-20-15
4戰入王但係B點唔扣彈
即係都係要跑哂成個1-1

前面有版友提到補給要油彈都歸0先會發動, 跑完成個1-1行下路, 去到L或者M點速給應該係0油2格彈.
打完油彈歸0,入王前就會發動補給
Squall-Lucifer 07:39 PM 08-20-15
那在E-6用速吸的話,王是第5戰,而第二戰是潛水點,那速吸是在第4戰還是第5戰前發動的?
Cowlex 07:41 PM 08-20-15
作者: Squall-Lucifer:
那在E-6用速吸的話,王是第5戰,而第二戰是潛水點,那速吸是在第4戰還是第5戰前發動的?
冇調整的話會係第5戰後才會發動

唔計潛點的話 你應該要係1-1消耗一次先再帶去E6
咁先可以王點發動補給?

利申:我冇用過補給
rfdingo 07:42 PM 08-20-15
作者: anyone:
秋筋試緊削3-4次xy然後allin

速吸1-1調整係行晒2格定1格?
1格

唔駛行哂
Cowlex 07:44 PM 08-20-15
作者: rfdingo:
1格

唔駛行哂
1格的話去到z點不是會仲有2格彈淨下來嗎
rfdingo 07:51 PM 08-20-15
作者: ~Alex~:
https://youtu.be/ygSyj-X7oXI
佢係
BXDHJLZ

我係
BXDFGJLZ
多佢一個潛點,但都無扣彈,油扣 彈唔扣 唔補 (所以結果補給時間都一樣了

唔計潛點(因為油一定夠數,只計彈數)
1)速吸自打一場
2)X點
3)-J
4)-L
打完補給
入王點

打完L點時
pic

打完L點後補
pic

Cowlex 07:59 PM 08-20-15
作者: rfdingo:
https://youtu.be/ygSyj-X7oXI

唔計潛點
1)速吸自打一場
2)X點
3)-J
4)-L
打完補給
入王點
1)速吸自打一場--> (8油8彈)
2)X點--> (6油6彈)
3)-J --> (4油4彈)
4)-L -->(2油2彈)

計埋一場潛點係入王點前0油2彈
唔係話要油彈都0先會補給咩
定係我根本上理解錯左
rfdingo 08:08 PM 08-20-15
1)速吸自打一場--> (8油8彈)
2)X點--> (6油6彈)
3)-J --> (4油4彈)
4)-L -->(2油2彈)

計埋一場潛點係入王點前0油2彈
唔係話要油彈都0先會補給咩
定係我根本上理解錯左
錯誤

以kcv計
彈油每有5格

1場只打日戰 油彈每抽1
打到第4場出黎 就會抽剩1格,呢個時候 補給就會發動 (不是掉到零先補

第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 

返回主題版面