Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70  ... 最後
攻略及心得交流區>Grand Theft Auto V 玩家收集區 (留名 #2) GTA Online 始動!
SUNLOK 11:57 PM 10-01-13
作者: 莎月美希:
浪費了一天可以玩的假期,明天不知何時才下班....
總之好失望.
如果玩online既話用單人線上殺下人拎下$,或者特登犯法避下差佬,可以升下級hea下
唯一怕既係第1個任務搵唔到指定地點呢個bug會呢幾日都修正唔返
有冇成功做到第1個任既朋友可以講下大約係點,單人做唔做到呢個任?
~零~ 11:57 PM 10-01-13
最麻煩係佢個轉唔到人bug cover左落我個auto save
對上一次save雖然一日前,不過佢冇update=要重玩番d mission
亍 ◣ 12:36 AM 10-02-13
作者: 飛燕:
不需花時間刷
快手爆主線錢已經多到用唔完

唔知改車disapper個bug fix好未
on唔到line....的起心肝先打爆主線

頂,有份心理報告
Irwin 01:28 AM 10-02-13
我UPDATE完之後,無試GTAO,因為預左上唔到

不過OFFLINE玩緊果時,轉人果度顯示MICHEAL有一個任,但地圖上無顯示…
其他人除左FRANKLIN的暗殺任(LESTER)之外就乜任都無了…
唔係攪到要清暗殺任先開到呀嘛…(MICHEAL接住果個任都係要搵LESTER開始)

===================================

用舊一點進度的SAVE重玩後,問題沒出現…
估計是進行QUICK SAVE記錄時,同時LESTER發出電郵的瞬間出事…
八仙果 03:21 AM 10-02-13
都係安心爆機先 online
hkpm 07:43 AM 10-02-13
我連d/l個update都有問題
load兩下就停左o係度......
jamcat 08:56 AM 10-02-13
喇孖! 係呀, "GTA安拉"個開頭好似好吸引咁....
入到洛聖都一落地就強制去車場等人齊鏈一場車先~
但係就無止境發X呆咁等囉!
等到扯火Quit Game算....X佢!
0826使者 09:01 AM 10-02-13
作者: jamcat:
喇孖! 係呀, "GTA安拉"個開頭好似好吸引咁....
入到洛聖都一落地就強制去車場等人齊鏈一場車先~
但係就無止境發X呆咁等囉!
等到扯火Quit Game算....X佢!
冷靜啲師兄
等佢搞好返個伺服器先再上
而家佢都跪低曬
AkaIITO 10:15 AM 10-02-13
c兄, 問個無聊問題, 入crew其實有咩用??
武藤遊戲 10:38 AM 10-02-13
10月10日発売■PS3:「グランド・セフト・オートV 数量限定特典DLC3種同梱」【10/10/10/10】
10月10日発売■360:「グランド・セフト・オートV 数量限定特典DLC3種同梱」【10/10/10/10】
holsety 10:41 AM 10-02-13
有冇公告話點搞個server
宜家搞到好似beta咁, 最驚要試2個星期先穩定
clanyuen1 11:29 AM 10-02-13
已申請入HongKongGamersUnited,
請問,入左幫派之後,我在Game仍然顯示未加入,係咪正常?

Online人偷車打劫好易2星,逃走好似又難左,
逃入草叢呢個方法唔Work,

升能力好好好慢,
賺錢一架車才$2000,
好難賺錢
gun2506 11:41 AM 10-02-13
算是OT(?)問一下...

想知香港哪裡還有的賣SONY之前出過的單邊PS3專用藍芽...

普通電話也可以用的...最好是2010年版...

不想買凹頭的...

SONY專門店價錢又太嚇人了
jamcat 11:41 AM 10-02-13
作者: 0826使者:
冷靜啲師兄
等佢搞好返個伺服器先再上
而家佢都跪低曬
所以家吓就好冷靜咁打番story mode嘞...
(老實講, 之前實在對GTAO好大期待....)
0826使者 11:59 AM 10-02-13
作者: clanyuen1:
已申請入HongKongGamersUnited,
請問,入左幫派之後,我在Game仍然顯示未加入,係咪正常?

Online人偷車打劫好易2星,逃走好似又難左,
逃入草叢呢個方法唔Work,

升能力好好好慢,
賺錢一架車才$2000,
好難賺錢
吾係點會定最高價係40萬一楝樓丫

我都係,太期待,超失望
不過無法啦,超負荷又難免嘅
唯有寄情單機先
sephirothmk3 02:38 PM 10-02-13
我尋晚成功過左賽車tutorial
okabe 02:49 PM 10-02-13
作者: sephirothmk3:
我尋晚成功過左賽車tutorial
我連個賽車tutorial都SKIP埋

第1次入GAME CREATE人仔之後去到搵人果PART 無限LOADING
之後RESET入唔番,不停彈連唔到果個MESSAGE
之後隔左一個鐘再試,之前SET果個人仔無左要再SET過
之後去到賽車搵人果PART突然無喇喇!跳左入GAME
變左係條公路上,唔夠1分鐘就被人槍殺左....
wai2408 02:49 PM 10-02-13
作者: AkaIITO:
c兄, 問個無聊問題, 入crew其實有咩用??
將不如一槍打死我個logo 印係t-shirt度 幾咁霸氣

回正題 好似可以入crew member 既世界方便d? 好似話會多d xp 同錢?
com1010hkjp 02:52 PM 10-02-13
trevor 個媽要搵藥果到應該邊到搵到
莎月美希 03:10 PM 10-02-13
收我入CREWS
PSN: zwingng
Social Club: superwingzero7
鐵之侍 03:13 PM 10-02-13
作者: com1010hkjp:
trevor 個媽要搵藥果到應該邊到搵到
去醫院(自殺最快捷方便)
AkaIITO 03:16 PM 10-02-13
作者: wai2408:
將不如一槍打死我個logo 印係t-shirt度 幾咁霸氣

回正題 好似可以入crew member 既世界方便d? 好似話會多d xp 同錢?
入唔到...你地已滿員XD

Server應該係等我玩完單機先會正常
AkaIITO 03:16 PM 10-02-13
作者: 鐵之侍:
去醫院(自殺最快捷方便)
好似要Downtown醫院先有
nkygaiin0 04:04 PM 10-02-13
基本上冇咩邊隻ONLINE GAME首周冇事發生, GTA5 FF14 BF3 SIMCITY...
Pandahahaha 04:16 PM 10-02-13
fifa 14 server 冇事,係隻game 有事姐

btw 有冇人今日成功玩到online?
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70  ... 最後

返回主題版面