Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
影音館>BD討論區 (05)
HON HON 09:24 PM 09-06-12
作者: Marco:
要返工,兩隻鐵都買唔到啦
聽日應該冇哂
去拎嗰時仲見到有現貨, 早出聲麻, 幫你買左先都無所謂.

作者: irismong:
oh..
this?

唔靚既
我覺得靚AR, 之前出過橫鐵, 可能你會鍾意.....
W!LL 08:43 PM 09-06-12
我覺得幾靚呀
之前紙套版變平都無買, 呢次出鐵盒就買
W!LL 08:45 PM 09-06-12
hkrecords MIB3預售
兩間大野都咁貴, 睇黎正常價鐵盒過梗3字頭...
作者: :

Marco 08:54 PM 09-06-12
成400蚊隻MIB……真係 PASS 算
W!LL 09:18 PM 09-06-12
成400蚊隻MIB……真係 PASS 算
sony呢排無乜大片, 唯有賣貴d
大片要等失敗的人....
Marco 09:28 PM 09-06-12
作者: W!LL:
sony呢排無乜大片, 唯有賣貴d
大片要等失敗的人....
乜野失敗的人? a

作者: HON HON:
去拎嗰時仲見到有現貨, 早出聲麻, 幫你買左先都無所謂.
咁下次可唔可以拜託你呀Hon大 ?
joeypong 09:45 PM 09-06-12
乜野失敗的人? a

失敗的人 = SPIDER MAN
Marco 09:51 PM 09-06-12
作者: joeypong:
失敗的人 = SPIDER MAN
美版有中字,同港版 say Goodbye 啦
HON HON 10:31 PM 09-06-12
無所謂, 大家都係開心玩鐵, 幫到實幫......
Marco 10:45 PM 09-06-12
無所謂, 大家都係開心玩鐵, 幫到實幫......
咁真係多謝你先啦 Hon 大
W!LL 09:30 PM 09-06-12
marco兄~~呢兩隻鐵都唔多貨, 好快賣哂, 聽日好去買喇
Marco 09:33 PM 09-06-12
marco兄~~呢兩隻鐵都唔多貨, 好快賣哂, 聽日好去買喇
好彩聽日放假,晏晝去睇下仲有冇啦唯有
Marco 09:39 PM 09-06-12
乜原來 Sony Style 訂 MIB 3 Steelbook 只係 $315
仲有 Notebook 袋送 ?
W!LL 11:20 PM 09-06-12
乜原來 Sony Style 訂 MIB 3 Steelbook 只係 $315
仲有 Notebook 袋送 ?
佢又正常價喎
Marco 11:23 PM 09-06-12
佢又正常價喎
315 就去得過

但 MK 好似冇 Sony Style ???
焗住去尖沙咀
HON HON 11:54 PM 09-06-12
315 就去得過

但 MK 好似冇 Sony Style ???
焗住去尖沙咀
MK.....豐澤樓上9樓唔係SONY STYLE咩?

315係3D ONLY定有埋2D先?
Marco 11:57 PM 09-06-12
MK.....豐澤樓上9樓唔係SONY STYLE咩?

315係3D ONLY定有埋2D先?
友壇有人話係鐵盒3D+2D喎
我都好想知係唔係
仲要有 notebook 袋跟
W!LL 11:59 PM 09-06-12
鐵盒雙碟一定係3D+2D, 無齋出3D版
HON HON 09:32 AM 09-07-12
鐵盒雙碟一定係3D+2D, 無齋出3D版
玩得耐相信事實好D, 我响街舖訂左, 睇下SONY呢批訂左既CHING係咪真係有齊先.
Marco 12:10 AM 09-07-12
本來係打算MIB3入左鐵之後,前兩集散買咁買返
如果係訂唔到鐵就等到時 Trilogy Box 出先買
HON HON 09:33 AM 09-07-12
本來係打算MIB3入左鐵之後,前兩集散買咁買返
如果係訂唔到鐵就等到時 Trilogy Box 出先買
韓版有出TRILOGY BOX, 但個人覺得封面好普通.....
W!LL 10:09 PM 09-07-12
MACRO你搞掂D鐵未?
Marco 11:58 PM 09-07-12
MACRO你搞掂D鐵未?
串錯名啦 #
冇,今日本來打算出去買架啦,點知又嘔到脫水,瞓到而家
聽日……大概都已經冇哂了吧?
W!LL 12:10 AM 09-08-12
冇,今日本來打算出去買架啦,點知又嘔到脫水,瞓到而家
聽日……大概都已經冇哂了吧?
熟舖老闆話得利已經無貨俾佢, 發行都斷了, 你聽日真係要快D去入
MIB3果邊有人話SONY都無哂, 熟舖同我講SONY果邊變埋做10跟1鐵, 好恐佈
而家得HKR有...
Marco 12:28 AM 09-08-12
熟舖老闆話得利已經無貨俾佢, 發行都斷了, 你聽日真係要快D去入
MIB3果邊有人話SONY都無哂, 熟舖同我講SONY果邊變埋做10跟1鐵, 好恐佈
而家得HKR有...
唉,見到有就買,見唔到就算了
其實有時都幾嬲,早去訂又話未有得訂,遲左去訂又話訂哂,我覺得好似俾班舖頭玩咁

真係如果外國版有中字既話真係唔會搵港版
再唔係……冇中字都冇所謂,英文字幕又唔係唔識睇 (只係個腦唔想翻譯)
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面