Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 145 195 235 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 255 295  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
LR猫 09:25 PM 01-13-20
火焰砍到狗咁
點用
darkvolver 10:54 PM 01-13-20
馬姬第2次上調不錯

高順時間再延長.....真係可以馬單挫人.....
maxwaver 11:04 PM 01-13-20
終於斬太史慈(援)
飄風已經唔算勁仲削算點啊
駿才唔改spec點改都唔會有人用架啦
b_boy 12:18 AM 01-14-20
隻黃月英如果仲有+6, 8C的話, 仲係現役
LR猫 12:34 AM 01-14-20
作者: maxwaver:
飄風已經唔算勁仲削算點啊
因為舞姫?

作者: b_boy:
隻黃月英如果仲有+6, 8C的話, 仲係現役
只要仲係2.5速都係有罪
kuraki1028 10:40 AM 01-14-20
請問周倉+武削成點?
削完會唔會都仲係現役?
LR猫 10:51 AM 01-14-20
作者: kuraki1028:
請問周倉+武削成點?
削完會唔會都仲係現役?
未知
但估計+3武+1征緩回
叫做用到唔係咁屈機

但依然叫吳國果啲要叉電先+3武無緩回或者+得3唔係永續嘅魏武情何以堪
darkvolver 11:15 AM 01-14-20
有沒有人試過陳蘭?好在之前洗過下1星鄒氏,現在2R1B.......都可以玩下。

周倉上個世代都好多人用下....
LR猫 11:30 AM 01-14-20
作者: darkvolver:
有沒有人試過陳蘭?好在之前洗過下1星鄒氏,現在2R1B.......都可以玩下。

周倉上個世代都好多人用下....

聽日先ver up

仁星好早開工
https://mobile.twitter.com/Leolocky
LR猫 12:46 PM 01-15-20
火焰+2知
直接砍死
darkvolver 01:08 PM 01-15-20
作者: LR猫:
火焰+2知
直接砍死
遲d會試3星曹操再加一夜情。
kuraki1028 09:18 AM 01-21-20
https://www.youtube.com/watch?v=2IAvOutWZ5A
29:00 VS 雲 果場值得睇下
仲有最後果場 VS 夏侯 都值得睇下
GUSTAV 10:01 AM 01-21-20
見到張妃打漢國就熄左 漢個面打得再好都會輸:0)
定我估錯左
darkvolver 10:46 AM 01-21-20
作者: GUSTAV:
定我估錯左
自從開始用wara....都有諗張妃要點用.....始終3活...不用過不過去....
b_boy 11:22 AM 01-21-20
定我估錯左
頭80C 雲打得好完美, 領先緊城
大鐘10C舞姬大COMBO>同你講乜叫垂死掙扎
GUSTAV 12:23 PM 01-21-20
作者: b_boy:
頭80C 雲打得好完美, 領先緊城
大鐘10C舞姬大COMBO>同你講乜叫垂死掙扎
完美咁等緊輸渣
LR猫 12:37 PM 01-21-20
完美咁等緊輸渣

至少領先過
kuraki1028 12:46 PM 01-21-20
好難得...睇10場舞姬最多得2場會先落後
而家再不斷太史慈、甘寧、程普deck...
10場都可能有2場連兵法都唔駛用...
darkvolver 01:08 PM 01-21-20
甘寧加張妃.......想試下..
GUSTAV 02:07 PM 01-21-20
佢比親方陸抗頹推推爆TIM
BeanZzZz 03:16 PM 01-21-20
連王双都照推爆先GJ麻
kuraki1028 08:44 AM 01-22-20
但果時用o左程普未?
昨晚睇もんぎゃは団終於成功升皇帝
點知升完幾場後就對舞姬...
睇o黎全國大賽前200証真的不是夢...
LR猫 10:34 AM 01-22-20
比征霸推爆不過係玩緊阿蒙
LR猫 10:54 AM 02-07-20
打咗100場先17証
b_boy 11:01 AM 02-07-20
作者: LR猫:
打咗100場先17証
差不多啦
第一 ... 145 195 235 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 255 295  ... 最後

返回主題版面