Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 
攻略及心得交流區>Devil May Cry 5 駁招駁到手軟攻略區
Sar8 03:25 PM 03-10-19
dante把StrikeFreedom式既雙火箭炮痴線到
隻騎士儲氣一炮射左佢1/3血
HAKAIDER 05:15 PM 03-10-19
作者: Sar8:
dante把StrikeFreedom式既雙火箭炮痴線到
隻騎士儲氣一炮射左佢1/3血
仲要起動比單火箭炮儲氣更快先歡樂

槍神mode 後B / 前B 係照搬戰B 濃姫同雜賀孫市
STRIFE 06:29 PM 03-10-19
爆左一次
dmd mode緩慢進行中

今集怪物/版圖設計明顯向Dmc靠攏,冇左以前特色,基本都係變左一團肉塊咁
LOADING多到令人煩躁
其他不過不失
重點係,俾番4代LADY我
darkvolver 06:52 PM 03-10-19
作者: STRIFE:
爆左一次

今集怪物/版圖設計明顯向Dmc靠攏,冇左以前特色,基本都係變左一團肉塊咁

其他不過不失

dmd真係睇心情,始終要駁到抽筋及小傷害過版...作為一個老人家...到時再算..

Sent from my iPhone using Gaforum
♀宮野真守♀ 08:07 PM 03-10-19
作者: HAKAIDER:
urizen 放波我用騙徒B 制硬衝

但Vergil 成日比三連居合刀網追到再居合大技撞中

DEVILHUNTER 難度原來已經兩倍血同攻撃力

早知爆一次human 打滿條血槽儲氣bart 先打DEVILHUNTER...........
SOS中一下飛撞好似冇13格血

DMD中...真係無法想像
darkvolver 09:42 PM 03-10-19
去到mission 8第一次打最終boss.....感覺係好q難打....成個軍火庫...什麼都有等緊你..
HAKAIDER 10:19 PM 03-10-19
作者: ♀宮野真守♀:
SOS中一下飛撞好似冇13格血

DMD中...真係無法想像
這是甚麼鬼攻撃力..........
赤兵尉SETH 10:51 PM 03-10-19
作者: STRIFE:
爆左一次

其他不過不失
咁DmC版圖設計都好評既, 但今集少左以往Gothic風格
DmC怪物真係一味得樣衰, 呢集Boss同小怪都有唔少設計幾型

好記得DMC4有隻小怪扮到好似高級魔物, 打爆件斗篷真身係隻蟲仔
小昭Teddy 01:05 AM 03-11-19
岩岩開左幾粒鐘, Nero機械手未用得慣, 冇乜理乜野能力, 當4咁用算 儲力可能太耐冇玩, 時間唔係掌握得咁好, 要練下. 把槍冇4咁好用

V好有趣, 但都係雀放電, 豹是但咬, 之後本體走黎走去
赤兵尉SETH 02:51 AM 03-11-19

darkvolver 06:57 AM 03-11-19
V儲氣方面好惡攪....做得一樣做不到其他野...感覺幾被動..
Sar8 10:06 AM 03-11-19
作者: 赤兵尉SETH:
咁DmC版圖設計都好評既, 但今集少左以往Gothic風格
DmC怪物真係一味得樣衰, 呢集Boss同小怪都有唔少設計幾型

好記得DMC4有隻小怪扮到好似高級魔物, 打爆件斗篷真身係隻蟲仔
DmC最大問題係個色調
有關disco玩完眼都痛
darkvolver 10:37 AM 03-11-19
現在進度去到使用dante...

另外,玩玩下想開隻4 SE出來玩下....
Sar8 12:03 PM 03-11-19
用Devil sword dante感覺會玩壞手

用返Rebellion一定會奶野
赤兵尉SETH 01:17 PM 03-11-19
頂Dr.Faust可以咁樣屈紅魂, 仲邊個會去PSN買

作者: :

小昭Teddy 02:40 PM 03-11-19
方便新手o者,反正正常都冇人會買
darkvolver 02:47 PM 03-11-19
隻game本來就係要你自虐及屈人機show off,所以我由human開始玩係有因由及按DMC傳統做法處理bb
Sar8 03:00 PM 03-11-19
原來真係有紅魂買,唔怪之得今集覺得D招咁貴
(JC要45000,以前果d好似都係萬零兩萬,兩萬魂已經係「大招」來)
野良猫 03:59 PM 03-11-19
(JC要45000,以前果d好似都係萬零兩萬,兩萬魂已經係「大招」來)
其實唔難儲
一週目基本上都買齊需要嘅技,仲有閒錢買血量同DT計
45000後期任兩、三場S連埋執番嚟嗰啲都夠了
Sar8 04:10 PM 03-11-19
作者: 野良猫:
其實唔難儲
一週目基本上都買齊需要嘅技,仲有閒錢買血量同DT計
45000後期任兩、三場S連埋執番嚟嗰啲都夠了
咁要儲就唔難既
煩在係開頭買唔到D野會玩到搏手搏腳
野良猫 04:24 PM 03-11-19
咁要儲就唔難既
煩在係開頭買唔到D野會玩到搏手搏腳
所以話佢仲停留响舊世代動作GAME入面
BIO都有轉變,佢就得個畫面有進步
darkvolver 05:01 PM 03-11-19
DMC 的精神係要大家慢慢磨,另外,今集secret mission終於有獨立出來可以慢慢磨。

另外,有沒有玩過the void..
赤兵尉SETH 05:32 PM 03-11-19
原來爆機之後魔界兩兄弟格劍係特殊條件真ending黎, Staff畫面殺唔夠10隻怪以上係見唔到

正常咁玩大約三週倒已經差唔多買齊d招,
係個招三百萬x3既野唔用Dr.Faus屈真係唔知要玩幾耐
Sar8 05:40 PM 03-11-19
作者: darkvolver:
DMC 的精神係要大家慢慢磨,另外,今集secret mission終於有獨立出來可以慢慢磨。

另外,有沒有玩過the void..
The void對班hardcore先係玩既地方
STRIFE 06:17 PM 03-11-19
The void對班hardcore先係玩既地方
呢樣真,4其實應該就要加
1 2 3 4 5 6 

返回主題版面