Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 09-24-06, 10:25 PM   #1
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
[TVB] 女王的教室 Vol.2 ~ 女王究極體進化完了 ~ TV版, "墮天使", "惡魔降臨" (全劇終)

http://www.ntv.co.jp/jyoou/

STAFF

編 劇:遊川和彦(遊川和彥)
配 樂:池 頼広(池 賴廣)
製作人:大平太,仲野尚之
導 演:大塚恭司,岩本仁志,渡部智明
其 它:

演 員

阿久津真矢/天海 祐希 
神田章子(37)/羽田 美智子 
天童しおり(25)/原沙知絵(原沙知繪) 
神田武(39)/尾美としのり 
神田優(15)/夏帆 
神田和美(12)/志田 未来(志田 未來) 
真鍋由介/松川 尚瑠輝 
進藤ひかる/福田 麻由子 
上野教頭(45)/半海 一晃 
近藤校長(55)/泉谷 しげる(泉谷 茂) 
並木平三郎(44)/内藤 剛志(內藤 剛志)

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝

此篇文章於 09-24-06 10:49 PM 被 W!LL 編輯。
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 10:27 PM   #2
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

直讀喎~~

大乱闘X
舊 09-24-06, 10:27 PM   #3
火之焰
Insane Gamer
叫我"焰狼"會比較好

註冊日期: Oct 2005
唔係甲蟲王者咩XD

舊 09-24-06, 10:28 PM   #4
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
引用:
作者: 火之焰
唔係甲蟲王者咩XD
數碼暴龍卡

舊 09-24-06, 10:28 PM   #5
小加
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
aloha
小加 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 10:29 PM   #6
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

明明係甲蟲王者~
無記自己都有播, 點會咁架~~

aloha~~

大乱闘X
舊 09-24-06, 10:29 PM   #7
_張學良_
Game Master
良少

「阿囉哈」---->由介讀得好

舊 09-24-06, 10:30 PM   #8
火之焰
叫我"焰狼"會比較好

引用:
作者: _張學良_
「阿囉哈」---->由介讀得好
講到冇用
都冇行動

舊 09-24-06, 10:33 PM   #9
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

註冊日期: Mar 2003
Aloha登場

無記唔係想順便幫瑞記宣傳嘛?

疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 10:37 PM   #10
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

ot: 亞記係唔係買左危險姐姐??

大乱闘X
舊 09-24-06, 10:37 PM   #11
_張學良_
Game Master
良少

引用:
作者: 疾風雷電
Aloha登場

無記唔係想順便幫瑞記宣傳嘛?
瑞華行好耐冇宣傳囉

和美嘅父母終於一清二楚

舊 09-24-06, 10:41 PM   #12
小加

光果然係最冷靜果個
女王vs教委員
舊 09-24-06, 10:45 PM   #13
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

咁既位出廣告好核突

大乱闘X
舊 09-24-06, 10:46 PM   #14
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
Where is the 字幕 ?!

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 10:46 PM   #15
火之焰
叫我"焰狼"會比較好

突然斷左...
好心CUT個好D既位啦

舊 09-24-06, 10:47 PM   #16
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 小恐
咁既位出廣告好核突
咪係, 最精彩果段, 暫時都譯得ok...........

舊 09-24-06, 10:47 PM   #17
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 小恐
咁既位出廣告好核突
起馬場起身前播會好D

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 10:47 PM   #18
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
進滕光個樣真係變晒..

舊 09-24-06, 10:48 PM   #19
火之焰
叫我"焰狼"會比較好

引用:
作者: 91
進滕光個樣真係變晒..
不要緊
都很萌呢..(被拖走

舊 09-24-06, 10:48 PM   #20
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:

突然斷左...
好心CUT個好D既位啦
就好似球賽明明係禁區攻緊突然賣廣告....
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-06, 10:54 PM   #21
小加

和美
舊 09-24-06, 11:00 PM   #22
鳳熾魂
紅蓮の焔神

老師終於倒下啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 09-24-06, 11:00 PM   #23
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

訓低

大乱闘X
舊 09-24-06, 11:00 PM   #24
火之焰
叫我"焰狼"會比較好

引用:
作者: Castor
老師終於倒下啦
因為心願達成了嗎

舊 09-24-06, 11:01 PM   #25
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
因為心願達成了嗎
下集你咪知道lo,唔洗心急

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:53 PM

手機版 | APP版