Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-10-07, 07:53 PM   #76
『庭』
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
d妹呀, 阿哥個個差唔多咁 -.-

頭post 整理下人物關係呀

睇完幅圖都唔記得咩名...睇圖剩係諗得番d關係
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-07, 08:55 PM   #77
Gallardo
God of Gamer
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
終於有返D連貫性,
江ノ本 x 楠田 呢對至少講足3 話.

舊 12-15-07, 09:54 PM   #78
Wtak
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
點解個個都係美女與野獸,好難有代入感

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-07, 12:49 AM   #79
bb21
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
#13好似回復狀態了...

雪戰個幕又幾ok哩~

bb21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-07, 10:39 PM   #80
dy806
Junior Member

註冊日期: Mar 2007
下話又要講第2個了......
dy806 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-07, 12:13 AM   #81
W教授
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: bb21 查看文章
#13好似回復狀態了...

雪戰個幕又幾ok哩~
其實我幾鍾意江野本同楠田呢pair
歡喜冤家

舊 12-25-07, 12:34 AM   #82
dy806

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 皙子僇人 查看文章
其實我幾鍾意江野本同楠田呢pair
歡喜冤家
我好鍾意江野本~~
dy806 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-07, 01:58 AM   #83
W教授

引用:
作者: dy806 查看文章
我好鍾意江野本~~
小弟覺得江野本真係唔錯...
反而之前睇好嘅小宵竟然狂戀阿哥...
真係假過生果方向D頭版

P.S. 咁多pairs之中暫時得除左猩猩 外, 江野本家姐同漫畫男好似都無乜機

舊 12-30-07, 07:35 PM   #84
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
別所小宵 vs 山本岬
結果小宵敵不過兩個みかん

舊 12-30-07, 07:57 PM   #85
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Gallardo 查看文章
別所小宵 vs 山本岬
新年願望

舊 12-30-07, 08:01 PM   #86
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
屬性都唔同....冇得比

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-07, 08:49 PM   #87
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Gallardo 查看文章
別所小宵 vs 山本岬
緊係,
高下立見~~~
山本岬應該係呢套最正既

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-07, 09:59 PM   #88
Rse9

註冊日期: Nov 2004
實在接受唔到美女與野獸
仲衰過普通男開後宮

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-07, 10:00 PM   #89
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 月舞 查看文章
實在接受唔到美女與野獸
仲衰過普通男開後宮
你偏見之麻

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-08, 01:34 PM   #90
會員帳號:lok

註冊日期: Oct 2007
我都有睇過
初期真係好難記d人物
之後再翻睇先記得到
會員帳號:lok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-08, 03:06 PM   #91
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 月舞 查看文章
實在接受唔到美女與野獸
仲衰過普通男開後宮
男角事必靚仔有型
只是你這些市民一廂情願的想法

舊 01-02-08, 03:48 PM   #92
W教授

引用:
作者: IamO 查看文章
男角事必靚仔有型
如果男角係靚仔的話 ,
就同其他作品一樣...
咁就會無咁好睇架啦!

舊 01-02-08, 08:38 PM   #93
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 皙子僇人 查看文章
如果男角係靚仔的話 ,
就同其他作品一樣...
咁就會無咁好睇架啦!
嗯,
少年漫靚仔通常做主角敵人,
靚仔做主角係少女漫就一定既,
呢啲係一般常識

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-08, 08:40 PM   #94
Rse9

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: IamO 查看文章
男角事必靚仔有型
邊度講過要靚仔有型
唔好老屈

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-08, 05:12 PM   #95
燎原-火

註冊日期: Sep 2002
河下呢套唔錯啊,比草莓來說,我喜歡這套作品
感覺上人物較多,不會太集中一方而且似乎沒太多拖拉,會較深入,不像真中和多個女角的拖拉看得人較洩氣也
感覺上河下寫故事比草莓好了,草莓太多殺必死和沒有劇情推進(TO LOVE比它更什...每一話看完也不知看了什麼,唉)而且畫風進步了,畫女角美多了

舊 01-04-08, 08:07 PM   #96
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
>>畫女角美多了

我看到的係月餅

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-08, 05:45 PM   #97
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
>>畫女角美多了

我看到的係月餅
最靚始終係給我一吻(親親小魔女)至草莓100%初期果陣