Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 04-15-19, 11:43 AM   #76
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
Pistons有Griffin都未必有得打
更何況冇......

LBJ而家同Ingram同Kuzma 疊左位, 2個其實都係純3號位(Kuzma都守唔到底啦)
吾皇又應該打唔到4號架喇
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-19, 11:54 AM   #77
Penny仔

Jazz 果邊都似冇喇
隊波可以變陣空間唔大
舊 04-15-19, 05:40 PM   #78
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Penny仔 查看文章
Jazz 果邊都似冇喇
隊波可以變陣空間唔大
JAZZ完全守唔住JH
見佢地學隻鹿咁貼住JH左邊黎守, 但結果係咁比人右邊切入分波打死...
我寧願比佢STEPBACK 3摶佢手感唔好, 都好過咁樣比佢打散哂仲打到箭點點開花

都係等睇提早既西決, 勇對箭
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-19, 08:21 PM   #79
Penny仔

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
JAZZ完全守唔住JH
見佢地學隻鹿咁貼住JH左邊黎守, 但結果係咁比人右邊切入分波打死...
我寧願比佢STEPBACK 3摶佢手感唔好, 都好過咁樣比佢打散哂仲打到箭點點開花

都係等睇提早既西決, 勇對箭
無得搞
Bucks 果堆球員機動性強好多, 加埋字母咁bug就可以咁試

但Jazz得返不再金童rubio, 公園阿伯Ingles, 加埋Favors係純種內線
Mitchell攻守對波叔已經難搞

Gobert防守力再強都頂唔住喇
舊 04-16-19, 10:54 AM   #80
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
表弟打左陣已傷出

我諗真係冇隊敢用...

舊 04-16-19, 11:30 AM   #81
Penny仔

希望唔係大傷
由手機版發出
舊 04-16-19, 11:53 AM   #82
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
似拉傷,希望無咩事

Looney好fit...睇黎下季未必留到

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 04-16-19, 12:41 PM   #83
Penny仔

引用:
作者: 搖搖 查看文章
似拉傷,希望無咩事

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Career high了
由手機版發出
舊 04-16-19, 12:59 PM   #84
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: 搖搖 查看文章
似拉傷,希望無咩事

不過系勇士出走果D 綠葉無乜好下場

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-19, 01:24 PM   #85
Penny仔

唉,搞乜(笑)
由手機版發出
舊 04-16-19, 01:39 PM   #86
Sar8
The One

食完飯後lead緊30分...做乜變成咁

舊 04-16-19, 01:46 PM   #87
Sar8
The One

31對勇士唔老黎

騎士又係31反cup

舊 04-16-19, 03:43 PM   #88
6eo
美波様!

倒水勇真係名不虛傳
今季好似已經好幾次, 太老定太早雪D主力
都好既, 當買個提醒
唔係下圈對箭先黎咁就真係gg

不得不讚 Lou長老好fit
船呢張約真係抵簽
舊 04-17-19, 05:36 AM   #89
搖搖
永遠的毛毛王子↓

表弟4頭肌撕裂,應該今季出唔番...

舊 04-17-19, 01:25 PM   #90
Penny仔

特登夾半季但出唔到
好彩有簽bogut,唔係就真係Lonney到完場

馬刺上場臨尾頂得住
今場到第4節就支持唔到了
由手機版發出
舊 04-17-19, 02:06 PM   #91
6eo
美波様!

好在Q4 Murray 回勇, 唔係金塊都危危乎
頭段完全係刺既節奏, Q3都差D比刺帶開

表弟估唔到咁嚴重...
仲以為係一般拉親
舊 04-17-19, 05:04 PM   #92
Sar8
The One

簽多年中產囉
勇士半養生咁比你打,最後居然急跑就拉傷左應該都冇隊肯出價...
打playoff派lucky box,睇來唔係好lucky....

btw bogut都係1HP人選...勇士求神拜佛唔好撞到腳指尾...

此篇文章於 04-17-19 05:09 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-19, 12:43 PM   #93
Penny仔

Rubio隨時比harden fake到返西班牙
我覺得佢已經做唔到nba正選級控衛,打後備佢又未必想
由手機版發出
舊 04-18-19, 12:45 PM   #94
Penny仔

引用:
作者: Sar8 查看文章
簽多年中產囉
勇士半養生咁比你打,最後居然急跑就拉傷左應該都冇隊肯出價...
打playoff派lucky box,睇來唔係好lucky....

btw bogut都係1HP人選...勇士求神拜佛唔好撞到腳指尾...
好慘,原本諗住有大約
點知咁樣拉一拉...d合約睇怕即刻收返晒

而家焗留勇士
由手機版發出
舊 04-18-19, 05:26 PM   #95
6eo
美波様!

引用:
作者: Penny仔 查看文章
Rubio隨時比harden fake到返西班牙
我覺得佢已經做唔到nba正選級控衛,打後備佢又未必想
由手機版發出
Jazz完全對應唔到JH, D防守真係...
成隊唯一守JH比較好個個Exum又出唔到
箭真係拎定掃把都得
舊 04-19-19, 12:08 PM   #96
Penny仔

金塊形勢不太妙
3場波馬刺大部份時間佔優
由手機版發出
舊 04-22-19, 07:37 PM   #97
Penny仔

只係贏一場囂張甚麼.....結果thunders 已經落後1-3
舊 04-22-19, 09:51 PM   #98
搖搖
永遠的毛毛王子↓

睇黎可以連續3季場均三雙+季後賽一輪

舊 04-23-19, 09:40 AM   #99
6eo
美波様!

當奴雲咁多年都係咁垃圾咁腦裝屎...
當家既平時又淨係做數據高手, 今季連射波都無埋, D命中率低到... 唔一輪遊就奇啦
舊 04-23-19, 01:08 PM   #100
Penny仔

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
當奴雲咁多年都係咁垃圾咁腦裝屎...
當家既平時又淨係做數據高手, 今季連射波都無埋, D命中率低到... 唔一輪遊就奇啦
唔知教練係進攻冇料定冇計
當你渣住westbrook果陣,你可以佈置戰術空間唔多
由手機版發出

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 43 阿聰 體育版 1007 04-01-19 11:48 AM
NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS 阿聰 體育版 996 05-14-18 07:18 AM
NBA 討論區 VOL. 37 - 轉會市場開啟 阿聰 體育版 1018 04-16-15 01:39 PM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM

現在的時間是 08:45 PM

手機版 | APP版