Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
電視遊戲討論版>[PS2]鬼武者 SPECIAL BOX 『密書完結』(1+2+3+攻略本)
草薙さん 11:20 PM 10-26-04
【NEWS】カプコン、「バイオハザード」シリーズのセット商品を12月に発売(2ちゃんねる)
http://s03.2log.net/home/syoboon1/
Posted by ヽ(゚ω。)ノ◆SYOBONN1Vw 04/10/26 20:47

GC
・バイオハザード0+バイオハザード+バイオハザード4体験版
12月22日発売
4980円

PS2
・鬼武者+鬼武者2+鬼武者3
12月22日発売
7300円

・GTA3
12月16日発売
2800円
葉月健 11:35 PM 10-26-04
BIO平到咁
雖然有都有D想買
波子 11:37 PM 10-26-04
一次過擁有哂鬼武者呀,想買
基路亞 11:44 PM 10-26-04
即係BH0 加BH Remake 加BH4 體驗版都係4980 日圓?
係又買得過...
我仲未有BH Remake...
唔知隻體驗版會唔會係之前Fami 果隻...
Cpato 12:04 AM 10-27-04
PS2
鬼武者+鬼武者2+鬼武者3
12月22日
7300L

幾抵咁喎,不過我有鬼武者2.....
Hunter 12:23 AM 10-27-04
BH0 + BH remake + BH 4 demo
竟然都係4980yen

不過我對隻bh0 無興趣, 買唔買好呢?

香港d game鋪會唔會入架?
ben_fung924 12:26 AM 10-27-04
capcom會唔會又出box set呃返一筆哩
beerman 12:34 AM 10-27-04
出硬啦!
GC Bio Series
3週年限定版~
月牙火介 12:56 AM 10-27-04
12月入GC係時候~~!
吉村小音郎 12:59 AM 10-27-04
說真的
就是平價版的gta3也有收藏價值....

今日見到日版driver3...竟要450大洋
簡直搶錢.....
鬼怪 01:57 AM 10-27-04
前排先放左隻鬼一出去 ~ 而家入3合1 好似好傻仔咁.....
不死game神 02:34 AM 10-27-04
都就出bio4等多幾個月,晒錢買多套bio 0同remake撞鬼咩
DQGUNDAM 02:39 AM 10-27-04
作者: 吉吉阿弟仔:
一次過擁有哂鬼武者呀,想買
me too
金鳳凰 02:54 AM 10-27-04
作者: DQGUNDAM:
me too
如果個盒只係一個DVD盒SIZE我都想, SAVE了2個位~
Marco 07:19 AM 10-27-04
我有 Biohazard 0 架啦喎
咁我買唔買好呢 ? a

咪住,o個 SET 野有冇 Memory Card 跟先 ? (Biohazard 0 & Bio Hazard) |||
KTN 07:51 AM 10-27-04
平比你仲想要double save卡
不過有就真是抵到笑

作者: Marco:
我有 Biohazard 0 架啦喎
咁我買唔買好呢 ? a
咪住,o個 SET 野有冇 Memory Card 跟先 ? (Biohazard 0 & Bio Hazard) |||
可惜我GC BIO系列全部有,係差隻3未買~不然我都想要

隻鬼武者,我都無入手的理由
鬼一我有XB版...平靚正....$90
鬼三出時就買了.....
隻鬼二我無...但問FD借了來玩...已爆...
感覺是鬼系中的垃圾...可以無視.....

幾時出GC/PS2 VJ1+2平價版
啤梨王子 08:56 AM 10-27-04
死....
我bio remake,0都有....
鬼1,2,3又有...
平野都係無福消受....
manpower893 09:26 AM 10-27-04
7300円大約幾錢到架?...我想一次過買鬼冇者呀..但我見鬼3都係$200...鬼2$100都唔洗...
minolta 09:26 AM 10-27-04
作者: KTN:
幾時出GC/PS2 VJ1+2平價版

嘩… 第一版都未出咁快就唸平價版~~~~ 哈哈
minolta 09:27 AM 10-27-04
作者: manpower893:
7300搕j約幾錢到架?...我想一次過買鬼冇者呀..但我見鬼3都係$200...鬼2$100都唔洗...

我唸香港賣大約400蚊啦… 平就應該平少少,睇下佢咩packing啦,如果正的話都會買…
反正我淨係有鬼3…
【麥斯】 09:28 AM 10-27-04
鬼武者都唔齊既,
因為冇無賴傳~
川村亞紀 09:44 AM 10-27-04
作者: 啤梨王子:
死....
我bio remake,0都有....
鬼1,2,3又有...
平野都係無福消受....
x2.......
Zaku 10:01 AM 10-27-04
作者: 吉村小音郎:
說真的
就是平價版的gta3也有收藏價值....

今日見到日版driver3...竟要450大洋
簡直搶錢.....
但 Driver 3 出面評價很差的說喎~
草薙さん 06:21 PM 10-27-04
作者: 基路亞:
唔知隻體驗版會唔會係之前Fami 果隻...
好大機會係
上次係FAMI買書送,今次係CAPCOM買game送

作者: 川村亞紀:
x2.......
x3...+上我已經有埋Bio4體驗版...
無賴傳基本上可以無視
Astaroth 07:39 PM 10-27-04
要買ge都買哂@@
仲可以點@@"
1 2 

返回主題版面