Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-23-08, 08:25 PM   #51
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
ID : Rance
所訂書名 :
1/ 奧丁領域官方攻略本 x1
2/ 聖女貞德 官方完全攻略本 x1

所需費用 : NT$380 + NT$237 = NT$617
轉賬ref : xxxx

此篇文章於 09-03-08 09:39 AM 被 Rance 編輯。
Rance 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-08, 01:52 PM   #52
紅蓮
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
ID : 紅蓮
所訂書名 :
1/ 命運傳奇導演版 for Lion's Side 完全攻略本 x 1
2/ 深淵傳奇 最終完全攻略本

所需費用 : NTD336.00 + NT467.00 = NTD803.00

估唔到隔左咁耐會再攪團購,今天又麻煩樓主了

舊 08-24-08, 08:03 PM   #53
charles0152
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcharles0152
XBox Live Gamertagcharles0152
又揾你幫手

ID : charles0152
所訂書名 :

1/ 深淵傳奇 最終完全攻略本

所需費用 :NT467.00 = NT467.00
charles0152 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-08, 10:06 PM   #54
lawplus
Junior Member

註冊日期: Mar 2005
唔該曬

ID : lawplus
所訂書名 :1/ 深淵傳奇 最終完全攻略本

所需費用 :NT467.00 = NT467.00
lawplus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 06:36 PM   #55
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
ID: 暗黑騎士

所訂書名 :
1/ 大神官方完全攻略本
2/ 女神異聞錄3 FES 官方完全攻略本

所需費用 :NT$253.00 + NT$395.00 = NT$648.00
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 01:56 AM   #56
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
ID: Deviantnip

所訂書名 :
惡魔獵人4 官方攻略本

所需費用 :
NTD317.00

雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-08, 06:36 PM   #57
Rage

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlovecc
ID : Rage
所訂書名 :
1/ 絕體絕命都市2 凍結的記憶 官方完全攻略本 x 1
2/ 異域傳說首部曲完全攻略 x 1
3/ 櫻花大戰V究極攻略本 x 1
4/ 異域傳說 三部曲[查拉圖斯特拉如是說]完全攻略 x1
所需費用 : NTD277.00 + NTD277.00+ NTD412.00+ NTD507.00 = NTD1473.00

Rage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-08, 12:57 AM   #58
Dick
最強的二打六

註冊日期: Apr 2005
Nintendo Switch IDSW-0587-5068-6015
3DS Friend Code4897 7389 7987
PSN  IDTwofightsix
To KIM 兄, 不死game 神兄,

兩位所要的, 我今天在台北這邊都找不到, 而且, 大部份game shop d攻略都買得7788...... 不過, 我重見到devil may cry 4 既攻略在市面有售, 不過就寥寥可數..... 反而本GTA 4 就成個公文袋甘大, 又地圖又盛, 好似好精美甘, 雖然書面寫明係官方既, 但可惜出版社係不知名, 所以唔搏喇.

二手GAME好貴, 大約正價7-8折左右, 唔低 新GAME有D仲貴過香港....

好彩我買到失落的奧德賽
Dick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-08, 01:43 AM   #59
cinimod

ID: cinimod

所訂書名 :

所需費用 :NT$253.00
轉賬ref : 59
cinimod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-08, 12:41 PM   #60

註冊日期: Apr 2008
ID: 816
所訂書名 :

所需費用 :NT$253.00
816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-08, 01:27 PM   #61
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: Dick 查看文章

兩位所要的, 我今天在台北這邊都找不到, 而且, 大部份game shop d攻略都買得7788...... 不過, 我重見到devil may cry 4 既攻略在市面有售, 不過就寥寥可數..... 反而本GTA 4 就成個公文袋甘大, 又地圖又盛, 好似好精美甘, 雖然書面寫明係官方既, 但可惜出版社係不知名, 所以唔搏喇.

二手GAME好貴, 大約正價7-8折左右, 唔低 新GAME有D仲貴過香港....

好彩我買到失落的奧德賽
我下星期一都會過台北
唔知市面上仲有無 失落的奧德賽 官方完全攻略本
還是現在團購比較平/方便

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-08, 02:15 PM   #62
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
我下星期一都會過台北
唔知市面上仲有無 失落的奧德賽 官方完全攻略本
還是現在團購比較平/方便
你到左寶島買不到, 先出POST入ORDER囉~
最好幫我買埋本DMC 2啦~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-08, 02:22 PM   #63
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: KIM 查看文章
你到左寶島買不到, 先出POST入ORDER囉~
最好幫我買埋本DMC 2啦~
哈哈 我要九月五先返ar 趕唔切
不過佢上網買有折 會唔會比係書店買仲好

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-08, 07:22 PM   #64

註冊日期: Jun 2008
ID : 9844
所訂書名 :
1/ 光明之風 最終完全攻略本x1
2/ 光明與黑暗續戰篇EXA 完全攻略本x1
3/ 大神 官方完全攻略本x1
4/ 異域傳說 三部曲[查拉圖斯特拉如是說]完全攻略x1
5/ 異域傳說首部曲完全攻略x1
6/ 女神異聞錄3 FES 官方攻略本x1
7/ 奧丁領域官方攻略本X1
8/ 命運傳奇 導演版 for Lion's Side 完全攻略本X1
所需費用 : NT$395 + NT$395 +NT$253 + NT$507 + NT$277 +NT$395 +NT$380+ NT$336 =NT$2938

(我知大神冇貨,不過打住先啦,如果咁好運有貨時可以買埋)

此篇文章於 08-29-08 08:09 PM 被 9844 編輯。
9844 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-08, 10:06 PM   #65
Dick
最強的二打六

Nintendo Switch IDSW-0587-5068-6015
引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
哈哈 我要九月五先返ar 趕唔切
不過佢上網買有折 會唔會比係書店買仲好
我現在在高雄, 在game shop 買的, 一般都有9折.

明天終於有自由時間, 睇下有無機會買到好野, 因為高雄始終係鄉下地方, 有機會買到台北買不到的東西.

失落的奧德賽仲有, 不過只有小量, 好彩我買左嗟 hahahaa~~~~~~

此篇文章於 08-29-08 10:08 PM 被 Dick 編輯。
舊 08-31-08, 02:08 AM   #66
Dick
最強的二打六

DELETE

此篇文章於 08-31-08 04:56 PM 被 Dick 編輯。
舊 08-31-08, 08:46 PM   #67
sebi

註冊日期: Oct 2007
ID : Sebi
所訂書名 :
1/ 失落的奧德賽 官方完全攻略本 x 1
2/ 大神 官方完全攻略本 x 1

所需費用 :NTD317.00 + NTD253.00 = NTD 570.00

Thx..
sebi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-08, 10:04 PM   #68
雅.樂

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDRikuDoll_JP
XBox Live GamertagRikuDoll
ID : 雅.樂

所訂書名 :

2/ 惡魔獵人4 官方攻略本 x 1

所需費用 : NTD317.00 + NT$317.00 = NTD634.00 *

轉賬ref :

謝謝你

舊 08-31-08, 10:10 PM   #69
不死game神
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
引用:
作者: Dick 查看文章

好彩我買到失落的奧德賽
本GTA 4我想要丫,幫我買一本丫,香港果本我係香港報攤我搵唔到,其他版友買到,佢係密封包裝定咩呀?

devil may cry 4如果市面幫買到,咪唔洗團購?定都一樣價

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-08, 10:39 PM   #70
石光

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDzellight
XBox Live Gamertagzellight
引用:
作者: 不死game神 查看文章
本GTA 4我想要丫,幫我買一本丫,香港果本我係香港報攤我搵唔到,其他版友買到,佢係密封包裝定咩呀?

devil may cry 4如果市面幫買到,咪唔洗團購?定都一樣價
我又要呀
石光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-08, 08:19 PM   #71
Dick
最強的二打六

引用:
作者: 不死game神 查看文章

太遲了, 我星期六已經回香港了, 在台醉足三天......

是的, 密封包裝, 成本game 書雜誌甘大本.
舊 09-03-08, 04:32 AM   #72
zingy

註冊日期: Sep 2008
ID : zingy
所訂書名 :
2/ 惡魔獵人4 官方攻略本 x 1
所需費用 : NTD317.00 + NT$317.00 = NTD634.00 *

轉賬ref : 0409
zingy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-08, 04:40 PM   #73
聖鬥士星矢

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDMacao-Seiya
XBox Live GamertagMacaoSeiya
我剛收到在青文訂的攻略, 今次總共有四本:

1, xenosaga i
2, devil may cry 2
3, final fantasy 2
4, tod for lion's side

全部用了6百幾元...

在官網訂了用credit card比錢, 幾日後便收到, 官網有存貨才可訂, 沒存貨的可以慳番淡氣... 個人感覺好似博來客收運費又平又快(速遞隔天便收到), 所以去博來客找找, 沒有才去青文吧...

我重有幾本野想要, 現在靠個fd在淘寶訂緊番來, 分別係dmc4, 奧德賽同gta4...
聖鬥士星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-08, 05:54 PM   #74
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
請問呢個活動係咪取消左?

論壇跳轉

現在的時間是 08:36 AM

手機版 | APP版