Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電影版>《驚天奪寶》續篇 (National Treasure: Book Of Secrets):林肯之死的背後真相
天星碼頭高達 07:52 PM 06-06-07
官網
http://disney.go.com/disneypictures/nationaltreasure/

預告
http://movies.yahoo.com/movie/180983...tv-s.37382620-

女皇陛下
kevinhty 08:28 PM 06-06-07
估唔到呢套有續集,
不過上集不過不失啦~
吉村小音郎 11:06 PM 06-06-07
我反而覺得上集唔錯
呢類"奪寶奇兵"片好像以買小見小.....
邪氣小貓 11:10 PM 06-06-07
作者: 吉村小音郎:
我反而覺得上集唔錯
呢類"奪寶奇兵"片好像以買小見小.....
整體娛樂性不錯,但壞人們好像太善良了.......
Metal Gear NT 11:16 PM 06-06-07
作者: 邪氣小貓:
Disney電影的壞人壞極也有個限度......

上集經常被拎o黎同Da Vinci Code比
我覺得娛樂性方面National Treasure其實仲好
o的謎又唔會太深奧
作為Disney電影絕對係水準作

唯一要挑剔係個人唔太受落Nicolas Cage演呢類英雄人物...
寂靜山丘 11:22 PM 06-06-07
呢套我有興趣....唔錯...NICOLAS CAGE我幾鍾意以前(FACE OFF......CON AIR..THE ROCK年代)......
吉村小音郎 11:48 PM 06-06-07
作者: Metal Gear NT:
Disney電影的壞人壞極也有個限度......

上集經常被拎o黎同Da Vinci Code比
我覺得娛樂性方面National Treasure其實仲好
o的謎又唔會太深奧
作為Disney電影絕對係水準作

唯一要挑剔係個人唔太受落Nicolas Cage演呢類英雄人物...
o個班反派
一時又醒到爆
佢地有o既資訊比起主角小好多,但係佢地搵線索速度都貼得上主角
最近困左主角o係個山洞入面又唔kill左佢地,傻傻的去中主角計....
壞蛋們就是被這樣設定...真可悲

我睇完divinci 都覺得個feel 強烈地似
個人覺得divinci d迷無噤常理,即係無噤易估到下一步,但又比較難信服,呢套就係偏向反方
第一次睇o個陣都不斷地預計到佢下一步想點

但係我係好鐘意divinci個女主角

尼古拉斯我覺得都ok o既,只係唔鐘意佢o個套鬼騎士
佢之前套face off 同 the rock 都係佢o既頂級動作片...係佢擔正 o既兩套必看之作
\ot_to/ 01:03 AM 06-08-07
呢套"達文西奪寶"竟然有續集
歌絲˙暮斯 08:00 PM 06-09-07
衰在係敵視你製作, 唔會見血
再加美國公民教育
Einhander 08:47 PM 06-09-07
作者: \ot_to/:
呢套"達文西奪寶"竟然有續集
第一集我覺得ok好睇喎
吉村小音郎 10:58 PM 06-09-07
作者: 歌絲˙暮斯:
衰在係敵視你製作, 唔會見血
再加美國公民教育
看這種片入場前一向都以"娛樂性為先"的心態入場
就會覺得很好看了

脫離現實,神樣的頭腦也要理所當然地覺得合羅緝才行
商業性質片子看得多,慢慢地就會對美國主意麻木了

作者: Razgriz:
第一集我覺得ok好睇喎

我好記得我同個fd去戲院睇(仲好記得係o係銅鑼灣總統睇)
我睇完其實覺得幾正,至小都叫有頭有尾有劇情
我個fd就覺得勁悶,無乜爆炸打鬥,畫面又黑之類....
我只好沉默了.....汗 ^^;

只能說各花入各眼
因為佢鐘意睇o既片我都有好多唔會覺得好睇,而且不欠大作.....
\ot_to/ 12:16 AM 06-10-07
作者: Razgriz:
第一集我覺得ok好睇喎
先入為主關係, 而且"達文西"下一集都係講"共濟會", 加上謎題太過淺, 所以覺得唔好睇
lumune 12:44 PM 06-11-07
我覺得第一集幾好睇
雖然唔算乜嘢blockbuster, triller
不過very entertaining
機動盜賊首領-電 12:57 PM 06-18-07
作者: 吉村小音郎:
o個班反派
一時又醒到爆
佢地有o既資訊比起主角小好多,但係佢地搵線索速度都貼得上主角
最近困左主角o係個山洞入面又唔kill左佢地,傻傻的去中主角計....
壞蛋們就是被這樣設定...真可悲

我睇完divinci 都覺得個feel 強烈地似
個人覺得divinci d迷無噤常理,即係無噤易估到下一步,但又比較難信服,呢套就係偏向反方
第一次睇o個陣都不斷地預計到佢下一步想點

但係我係好鐘意divinci個女主角

尼古拉斯我覺得都ok o既,只係唔鐘意佢o個套鬼騎士
佢之前套face off 同 the rock 都係佢o既頂級動作片...係佢擔正 o既兩套必看之作
因為次次都係搵到線索.班友驚又係搵到另一個線索無人解到所以要留活口.
其實個班反派只係想發財啫.唔係要攞人命嘛.
initial 12:39 AM 06-19-07
作者: \ot_to/:
先入為主關係, 而且"達文西"下一集都係講"共濟會", 加上謎題太過淺, 所以覺得唔好睇
有下一集ar???
邪氣小貓 01:22 AM 06-19-07
作者: initial:
有下一集ar???
好似話會拍埋 Angel & Demon

(但故事上好似 A&D 係早過 DVC...?)
\ot_to/ 10:52 AM 06-20-07
作者: initial:
有下一集ar???
好似話會拍埋 Angel & Demon

(但故事上好似 A&D 係早過 DVC...?)
sorry, 其實我係講小說版

A&D --> DVC --> (唔記得左個名)

OT了, 回番正題啦

返回主題版面