Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 08-11-14, 01:36 PM   #76
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
行通常都唔會吧~ (ca2美版其實出左未, 好似唔見?)

舊 08-11-14, 06:01 PM   #77
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 無神論者 查看文章
搵唔到CA 2 個POST...

通常影碟會唔會好似GAME咁有偷步既情況?

隻碟聽日出
http://www.hongkongrecords.hk/movies/english/24720/
dvd/bd唔偷步得, 會俾發行ban架.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-14, 11:13 AM   #78
rapperjohnny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
From Marvel Facebook:
Tune in to "Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.," Tuesday, October 28 at 9|8c on ABC to see the broadcast debut of the Marvel's "Avengers: Age of Ultron" trailer!

下星期有得睇啦!
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-14, 09:35 PM   #79
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
From Marvel Facebook:
Tune in to "Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.," Tuesday, October 28 at 9|8c on ABC to see the broadcast debut of the Marvel's "Avengers: Age of Ultron" trailer!

下星期有得睇啦!
S2仍然係悶到差點瞓着....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 08:07 AM   #80
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
Trailer

http://www.cinemablend.com/m/new/Ave...lar-67847.html

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 09:55 AM   #81
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
隊長個盾

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 10:01 AM   #82
DevilElvis
The One
還我香港!!

Self upload

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 10-23-14, 10:41 AM   #83
LTKS

註冊日期: Jan 2011
上面果段片被BLOCK咗

官方版
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 11:47 AM   #84
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
除左開罐頭無其他野想討論(?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 11:55 AM   #85
Eking

註冊日期: Feb 2006
Agents of shield , new agent 係咪gijoe2 個女角?

舊 10-23-14, 12:31 PM   #86
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
罐頭還廷型的,不過注定要被開罐頭吧

場面應不用擔心,反而故事最重要,不過應沒問題啦
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 12:40 PM   #87
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
1:32個阿叔係咩水?
做咩FURY又扮返單眼

舊 10-23-14, 02:19 PM   #88
LTKS

註冊日期: Jan 2011
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 04:06 PM   #89
細路翔
The One

不過依版既A聯無狼叔到底點樣KO Ultron?

叫醫生頂上?

東尼無咩事點解要幫個ai裝把咁性感既聲線(?

英國說大家抱團死

此篇文章於 10-23-14 04:12 PM 被 細路翔 編輯。
舊 10-23-14, 08:27 PM   #90
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

會唔會其實係內戰既序幕呢?

見到隊長個盾, 加上唔多明大隻IRONMAN對付HULK既原因....

舊 10-23-14, 08:47 PM   #91
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
Hulk 甘快暴走比佢地送上太空 ?

舊 10-23-14, 08:55 PM   #92
www43w2002
-[[認領受付中]]

註冊日期: Jul 2007
3DS Friend Code1418 6677 9546
PSN  IDKin1990
引用:
作者: HON HON 查看文章

見到隊長個盾, 加上唔多明大隻IRONMAN對付HULK既原因....
傳聞
係witch用能力令hulk打avengers
www43w2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-14, 09:16 PM   #93
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
斷估,有人做完呢部約滿要走,而個角式換人上

舊 10-23-14, 09:36 PM   #94
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: www43w2002 查看文章
傳聞
係witch用能力令hulk打avengers
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
斷估,有人做完呢部約滿要走,而個角式換人上
原來如此........

舊 10-24-14, 01:53 AM   #95
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:

其實放大畫面黎睇, Hulkbuster入面係開場殘破不堪既紅色Prototype Ultron

引用:
作者: 細路翔 查看文章
故事同漫畫完全唔同

以今/明年MCU既進展
Agents of Shield S2 part 1 -> Agent Carter -> AoS S2 part 2 -> Avengers 2: Age of Ultron -> Daredevil -> Ant-man -> Captain America: Civil War(2016)
如果MCU Civil War真係因為superhuman registration act導至Iron Man vs Cap, 咁Tony成為Director of Shield既機會都仲有
唔知Defenders會唔會出現係Civil war呢

此篇文章於 10-24-14 02:19 AM 被 hap3afrien 編輯。
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 02:31 AM   #96
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: hap3afrien 查看文章
其實放大畫面黎睇, Hulkbuster入面係開場殘破不堪既紅色Prototype Ultron
你睇多次啦

舊 10-24-14, 04:19 AM   #97
細路翔
The One

入面舊餐肉唔係TONY就無開罐頭既意義(?

英國說大家抱團死
舊 10-24-14, 07:21 AM   #98
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

有個問題想問下....

就咁睇條TRAILER, ULTRO...算唔算TONY造出黎既呢?
就咁睇好似係佢既產品自我成長咁款...

舊 10-24-14, 09:32 AM   #99
ShinShiden
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDshinshiden
XBox Live Gamertagshinshiden
引用:
作者: hap3afrien 查看文章

我相信應該係Iron Man黎既

ShinShiden 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-14, 09:54 AM   #100
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:

HULK原本就會暴走
亦帶出TONY一直有傾向會諗定方法對付自己人
不過對住HULK既話準備定都岩

引用:
作者: 細路翔 查看文章

叫醫生頂上?

東尼無咩事點解要幫個ai裝把咁性感既聲線(?
漫畫ULTRON出現過九百幾次
唔知你睇邊次係狼叔KO佢啦
總之佢唔係必要

引用:
有個問題想問下....

就咁睇條TRAILER, ULTRO...算唔算TONY造出黎既呢?
就咁睇好似係佢既產品自我成長咁款...
原著ULTRON唔係TONY整而係ANTMAN
不過事實上係自我成長既產物
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] The Avengers《復仇者聯盟》 豪傑公子 電影版 1002 12-29-14 08:09 PM
Age of Empires II: Age of Kings HD(Remade by Hidden Path Entertainment 預計4/10上市) ZlWS PC電腦遊戲討論版 2 03-08-13 10:27 PM
[多機種] The Avengers: Battle for Earth 發表 (Wii U / Kinect) neo2046 電視遊戲討論版 27 02-06-13 01:08 PM
[PSV] Marvel Pinball: Avengers Chronicles ( ゚ω゚)? 手提遊戲機討論版 0 04-02-12 08:42 PM
[NDS]Age of Empires: The Age of Kings neo2046 手提遊戲機討論版 94 02-19-06 02:19 PM

現在的時間是 03:58 AM

手機版 | APP版