Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-31-06, 06:14 PM   #1
艾莉娜
Ultimate Gamer
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
銃夢

有無人有睇銃夢?

做咩辛格唯斯段回憶可以講咁耐o既,幾時先可以睇返正傳呀

舊 01-31-06, 07:54 PM   #2
sing1980
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 艾莉娜
有無人有睇銃夢?

回憶都幾好睇oY,好過only打打打啦
sing1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-06, 12:31 AM   #3
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
有無人有睇銃夢?

吸血女好睇過自戀既章魚女

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-06, 12:33 AM   #4
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: XENOS=翔
同感
一來係我作為吸血鬼控既怨念
二來吸血女個故事本身比陽子好睇

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-06, 12:35 AM   #5
細路翔
The One

引用:
作者: 鈴蘭
同感
一來係我作為吸血鬼控既怨念
二來吸血女個故事本身比陽子好睇
吸血女老公仲要一劍斬爆棟樓

真係吹Q漲

英國說大家抱團死
舊 02-01-06, 10:49 AM   #6
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

引用:
唔係話佢唔好睇,不過佢咁講法,幾時先講到吸血女Ko章魚女

睇個勢都知吸血女呢個角式唔簡單啦,或者往後的日子,佢會指導一下章魚女係招式上的運用或人生經驗都唔定

舊 02-01-06, 10:53 AM   #7
細路翔
The One

吸血女係一個香港讀者既投稿角色黎

可以吹到咁耐確實係勁 bb

英國說大家抱團死
舊 02-01-06, 10:54 AM   #8
沒名字的?君
God of Gamer
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
都未及天上天下
有成3期追憶篇

舊 02-01-06, 10:56 AM   #9
細路翔
The One

天上天下又點同呢

個本野根本一開始就無主線 \

英國說大家抱團死
舊 02-01-06, 10:57 AM   #10
沒名字的?君
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
天上天下又點同呢

個本野根本一開始就無主線 \
反正LO本身都係為左出而出
拖下都唔出奇

舊 02-01-06, 11:00 AM   #11
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

引用:
吸血女係一個香港讀者既投稿角色黎

可以吹到咁耐確實係勁 bb
只係血肉之驅就可以打贏改造人,確實係強得過分
佢打交都應該未輸過,因為一輸就會死

舊 02-01-06, 11:02 AM   #12
細路翔
The One

引用:
只係血肉之驅就可以打贏改造人,確實係強得過分
佢打交都應該未輸過,因為一輸就會死
佢老公仲過份

英國說大家抱團死
舊 02-01-06, 11:06 AM   #13
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

引用:
佢老公仲過份
是的,就係因為做事太過份,所以先會早死

舊 02-01-06, 11:43 AM   #14
hk_boy
諸行無常 諸法無我

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDSwitch
Nintendo Switch IDPS Vita
3DS Friend Code0123 4567 8900
PSN  IDXBox one
XBox Live GamertagPlayStation 4
[別用吸血鬼這種稱呼~]

[要尊稱血族~]

日本(本州)縱斷した,オレは~!
遙かなる時空,異形の月!
セガサミーホールディングス株式会社
hk_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-06, 12:45 PM   #15
sing1980

引用:
作者: hk_boy

[要尊稱血族~]

sing1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-06, 02:15 PM   #16
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
基本上,我覺得大部份配角仲正過章魚咀~
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-06, 03:14 PM   #17
細路翔
The One

變態博士最型 bbb

英國說大家抱團死
舊 02-01-06, 04:59 PM   #18
奇妙Go1

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch IDSW-5775-8285-5498
3DS Friend Code2079 9485 5065
PSN  IDsalabit911
XBox Live Gamertagsalabit911
銃夢last order
睇到陽子同女戰士拯救班細路而去參加咩決鬥大會時冇再睇....

而家為左睇下由hk讀者投稿角色---吸血女係點樣,
算係有番動力去追睇其餘全部
奇妙Go1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-06, 05:05 PM   #19
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: hk_boy

[要尊稱血族~]
血族只有吸血鬼自稱時才會用啊
凡人說血族會被砍的XDDD

我是沒差啦,沒人亂叫什麼吸血疆屍我就滿足了

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-06, 08:43 PM   #20
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 鐵之侍
基本上,我覺得大部份配角仲正過章魚咀~
銃夢的"真"角色編排...............

女主角...........血族大姉
男主角...........6号

女配角............11,12号
男配角............黄鼠狼

特別推介..............博士,火槍巨人隊,多拉岡(血族之王),刀耳,電

路人甲...............章魚咀,候基亞
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-06, 02:30 AM   #21
cinimod

註冊日期: Dec 2001
sorry,近牌無乜留意書報攤,係咪出左新一期呀?thx
cinimod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-06, 09:40 AM   #22
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: HAKAIDER
銃夢的"真"角色編排...............

女主角...........血族大姉
男主角...........6号

女配角............11,12号
男配角............黄鼠狼

特別推介..............博士,火槍巨人隊,多拉岡(血族之王),刀耳,電

路人甲...............章魚咀,候基亞
特別推介怎可少了機動鐵球帝王亞西加呢?
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-06, 09:48 AM   #23
hk_boy
諸行無常 諸法無我

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDSwitch
Nintendo Switch IDPS Vita
3DS Friend Code0123 4567 8900
PSN  IDXBox one
XBox Live GamertagPlayStation 4
引用:
作者: 鈴蘭
血族只有吸血鬼自稱時才會用啊
凡人說血族會被砍的XDDD
那只是作家的虛構~

現實中沒那會事~

日本(本州)縱斷した,オレは~!
遙かなる時空,異形の月!
セガサミーホールディングス株式会社
hk_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-06, 12:07 PM   #24
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
呢套野睇左第1期後就-口-O咀睇唔落手~
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-06, 12:16 PM   #25
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
其實都唔係為出以出.
之前完得太特然.LO算係補充返個故事.(當新故事都可以).

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
占士金馬倫 計畫2017年開拍 銃夢(Battle Angel) 電影 neo2046 電影版 59 12-20-18 12:31 AM
銃夢 外伝 , 有冇人買o左? neo2046 日本動漫畫討論版 1 12-21-07 11:28 PM
[ETC]James Cameron x 銃夢 x ??? neo2046 電視遊戲討論版 12 02-06-06 09:42 PM
《與你漫遊 二 《銃夢Last Order》五》 思狼 日本動漫畫討論版 0 07-07-04 09:45 PM
有無人知銃夢 Last Order第5期幾時出呀 bluesman830 日本動漫畫討論版 12 05-22-04 01:29 AM

現在的時間是 07:46 PM

手機版 | APP版