Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 05-24-17, 07:36 AM   #1
david
The One

註冊日期: Mar 2002
Top Gun 2 (TBD) | Tom Cruise

Tom Cruise Confirms Top Gun 2 Is Happening

引用:
While speaking to Sunrise 7 to promote The Mummy, the hosts asked him if there was any news to share on Top Gun 2. Cruise was happy to confirm that the sequel is indeed happening and is something that he will film within the next year. See his full, joyous statement below.

http://screenrant.com/tom-cruise-confirms-top-gun-2/

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-17, 10:13 PM   #2
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
仲tom 佬.....變soft gun啦......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 12:16 AM   #3
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
Low gun
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 12:18 AM   #4
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
咁嘅年紀重飛得?
都無哂蘇聯佬打,打支那佬?

舊 05-25-17, 12:38 AM   #5
Rv250
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
可以係AI 或者恐怖份子, 呢期興

消失幾十年忽然有續集睇嚟又係大陸資金
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 01:12 AM   #6
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
大陸都識呢套野?上O個陣佢地連電視機都唔係人人有喎

舊 05-25-17, 08:43 AM   #7
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
Low Gun...

消息一出, 網上啲創作力又發功, 有兩個幾正:

1. 佢揸住部 F-35, 點知一出畀敵人部 drone 打爆咗
2. 今次個奸角係聯合航空嘅機組人員, 湯佬為咗唔畀強行拖落機而

舊 05-25-17, 10:35 AM   #8
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
F-18 都好樣過F-35

唯有期待由忍者轉揸H2?

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 01:05 PM   #9
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
不如拍hot shots 3 仲好啦

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 01:51 PM   #10
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
大陸先有市場 (蒸氣艦遼寧號)
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 04:29 PM   #11
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
乜荷里活啲梗完全乾枯得咁厲害咩? 家下呢十幾年電影市場充斥reboot,remake,續集(包括埋前傳外傳等等),就係冇原創。

但就算諗唔出原創劇本,出面唔係仍然有大把小說俾佢哋改編架咩?

洗唔洗連呢啲冇乜故仔可以再寫落去嘅經典都要比你攞返出嚟鞭屍啊?

此篇文章於 05-25-17 04:31 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 04:37 PM   #12
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
唔係講笑
真係好多大陸人搵返top gun bluray來買

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 05:26 PM   #13
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
乜荷里活啲梗完全乾枯得咁厲害咩? 家下呢十幾年電影市場充斥reboot,remake,續集(包括埋前傳外傳等等),就係冇原創。

但就算諗唔出原創劇本,出面唔係仍然有大把小說俾佢哋改編架咩?

洗唔洗連呢啲冇乜故仔可以再寫落去嘅經典都要比你攞返出嚟鞭屍啊?
又唔好話無曬原創,呀M導同JAMES WAN都仲係原創電影為主。

荷里活呢排係興玩染色切J同偽君子式政治正確為主,就以連續兩年金像獎由場外搞到入場內O既大龍鳳真係睇到呢...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] 『ガンガンピクシーズ』Gun Gun Pixies 安安 手提遊戲機討論版 6 03-03-17 05:29 PM
[西片] Tom Cruise *Oblivion* Official Movie Trailer tallken 電影版 42 04-22-13 10:12 PM
[西片] Valkyrie (華爾基利暗殺行動) : Tom Cruise KIM 電影版 40 03-01-09 05:07 PM
[NDS]Top Gun DS neo2046 手提遊戲機討論版 29 02-01-06 11:53 AM
明珠星期五做湯告魯斯成名作「Top Gun」 何文田作品 Neo Entertainment TREND 3 08-27-03 07:12 PM

現在的時間是 07:37 AM

手機版 | APP版