Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-12-12, 09:59 AM   #901
alexchrome
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: kyo353 查看文章
青蛙要一週目內打晒
同埋你打左之後未過下個地圖死左既話就唔計要再打多次
青蛙唔洗一週內打晒 (我就分左兩週先打晒) , 但食物就要一週內搵晒48種
我打左二週都係得47種 , 都唔知欠左乜
要打第三週目
alexchrome 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-12, 10:07 PM   #902
童言童語
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2010
gundam uc 有幾個杯唔識解... 求救

援護 習得 援護を10回行う
怎樣才能援護呢?

戦闘機変形 習得 戦闘機変形の状態で敵を10機撃破する
車両変形 習得 車両変形の状態で敵を10機撃破する
這是指變形中機體嗎? 劇體要怎樣刷才行啊? 去哪一關刷比較快?
童言童語 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-12, 10:53 PM   #903
T9P2L
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDT9P2L
psv忍龍白金達成

準備挑戰忍龍3
T9P2L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 02:14 AM   #904
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: T9P2L 查看文章
psv忍龍白金達成

準備挑戰忍龍3
看來是包括110內人完成
蛋痛game都忍到

舊 07-16-12, 10:40 AM   #905
T9P2L

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
看來是包括110內人完成
蛋痛game都忍到
其實隻game我真係覺得唔差wo, 畫面幾靚, 玩落除左某d位要load整體都流暢

不過隻game有兩大缺點
一: 無quit game option同埋打緊無得reload save, 一定要restart隻game
二: 無chapter select, 無得重溫某些關卡之餘如果要全關卡master ninja rank要由頭打到落尾

總括黎講我認為隻game都係值得一試
舊 07-16-12, 10:49 AM   #906
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: T9P2L 查看文章
psv忍龍白金達成

準備挑戰忍龍3
忍龍3 個Perform a betrayal 同 Win a battle royale match
試極都拎唔到...網上剩底重有玩既人太強

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-12, 12:58 PM   #907
T9P2L

引用:
作者: 草薙さん 查看文章
忍龍3 個Perform a betrayal 同 Win a battle royale match
我會試下朝早時段同週末玩, 希望會有多d新手
舊 07-22-12, 11:22 PM   #908
pMASlc
Junior Member

PSN  IDpMASlc
想問下而家仲有無人興趣刷GTA4?
pMASlc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 10:49 AM   #909
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Question

引用:
作者: pMASlc 查看文章
想問下而家仲有無人興趣刷GTA4?
我有

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 11:06 AM   #910
草薙さん
The One

GTA4

我都有, 不過好似好難搞ga bo

メモリはプライスレス
舊 07-23-12, 11:35 AM   #911
Game Master
YOONA!!!!

Question

引用:
GTA4

我果隻係日版,唔知有冇bug呢

可PM
舊 07-23-12, 11:45 AM   #912
草薙さん
The One

引用:
作者: Transformers 查看文章
個Server有bug

メモリはプライスレス
舊 07-23-12, 11:51 AM   #913
pMASlc

引用:
佢個bug應該係server update唔切,所以無晒online stats
我之前都有呢個問題
不過而家無左,佢有個小步驟
玩完之後要quite到story play
之後等佢個幾鐘upload,其間唔可以入game,直到佢個server upload完stats為止
如果想check既話要到rockstar soical club度check
好耐之前我就係因為server未upload完就直接再入game,所以成日都係level 0

引用:
GTA4

有人刷就唔難,我地有3個人仲可以刷埋team match
AWP應該唔會好晒時間,都係wanted耐
係fly the coop難

----------------------------------
有興趣可以add我

此篇文章於 07-23-12 03:56 PM 被 pMASlc 編輯。
舊 07-23-12, 12:51 PM   #914
Game Master
YOONA!!!!

我之前加左你地,psn 係swan2009

我都唔係太記得online係玩乜

玩果時冇獎盃的

可PM
舊 07-23-12, 01:33 PM   #915
pMASlc

唔太記得唔緊要,可以慢慢黎
反而唔玩果時要小心等佢server update
否則好易無晒state,除非你可以唔logout,quite game 一次過玩晒
如果真係想刷既話,呢兩樣野幫到你
http://socialclub.rockstargames.com/...iv/multiplayer - 呢個用黎check state
register完要link番你個psn
http://farm3.static.flickr.com/2459/...d5f3a787_o.png - 呢個用黎check 賽事
因為佢有個獎盃係要勝晒全部online 賽事
舊 07-23-12, 02:22 PM   #916
Game Master
YOONA!!!!

Cool

引用:
唔太記得唔緊要,可以慢慢黎
反而唔玩果時要小心等佢server update
否則好易無晒state,除非你可以唔logout,quite game 一次過玩晒
如果真係想刷既話,呢兩樣野幫到你
http://socialclub.rockstargames.com/...iv/multiplayer - 呢個用黎check state
register完要link番你個psn
http://farm3.static.flickr.com/2459/...d5f3a787_o.png - 呢個用黎check 賽事
因為佢有個獎盃係要勝晒全部online 賽事
幾時開始刷

試下方法得唔得

可PM
舊 07-23-12, 02:24 PM   #917
草薙さん
The One

OK, 印象中有add swam2009
返去加埋 pMASlc

不過要熱下身摸一摸點玩先, 太耐冇玩
我差Online盃就可以白金

メモリはプライスレス
舊 07-23-12, 03:11 PM   #918
pMASlc

引用:
幾時開始刷

試下方法得唔得
我隨時都可以,你可以試下先既
不過除左coop之外,都係你勝一場,我勝一場這樣
舊 07-23-12, 06:33 PM   #919
Game Master
YOONA!!!!

Unhappy

引用:
我隨時都可以,你可以試下先既
不過除左coop之外,都係你勝一場,我勝一場這樣
唔知係咪版問題連唔到

Sor

可PM
舊 07-23-12, 06:44 PM   #920
pMASlc

引用:
唔知係咪版問題連唔到

Sor
版本唔同應該都無問題
可能出左其他問題,要睇睇先
舊 07-23-12, 06:50 PM   #921
Game Master
YOONA!!!!

引用:
版本唔同應該都無問題
可能出左其他問題,要睇睇先
有白金人士講計頭五十個add的好友先可以連機
由手機版發出

此篇文章於 07-23-12 06:53 PM 被 2009 編輯。
舊 07-23-12, 07:19 PM   #922
pMASlc

引用:
有白金人士講計頭五十個add的好友先可以連機
由手機版發出
我未到50...
而且我發覺岩岩都同街客都match唔到
search極都係得我一個
舊 07-25-12, 02:20 AM   #923
pMASlc

引用:
OK, 印象中有add swam2009
返去加埋 pMASlc

不過要熱下身摸一摸點玩先, 太耐冇玩
我差Online盃就可以白金
我已經add左你

另外swan,我發現你岩
你收唔到我invite應該係50人既關係,我排名係你list50-100?
但係我收到你invite就得
至於入唔到你房係當日個server有問題,外國都有人講緊,不過而家應該無事,我都search到街客
如果你再有興趣試可以搵我
舊 07-25-12, 07:53 AM   #924
Game Master
YOONA!!!!

Thumbs up

引用:
我已經add左你

另外swan,我發現你岩
你收唔到我invite應該係50人既關係,我排名係你list50-100?
但係我收到你invite就得
至於入唔到你房係當日個server有問題,外國都有人講緊,不過而家應該無事,我都search到街客
如果你再有興趣試可以搵我
原來係咁,我要DEL番你前十零個

可PM
舊 07-26-12, 11:02 PM   #925
T9P2L

引用:
我今日拎到呢兩個盃

要贏大亂鬥就盡量揀唔滿人嘅場, 越少人越好
我解盃果場總共得5條友, 大亂鬥開始後我同另外兩個分數一路咬住咬住, 我都係靠最後十多秒一個龜波分勝負

至於背叛, 我都唔係十分清楚點先會出個任務, 我今日打左半日都係出過兩次, 仲要係連續兩場出
果兩場兩邊實力都差唔多, 分數咬住咬住, 打左兩分鐘就出左任務要我背叛, 我個隊友死得不明不白

org有人話自己隊多人過對面隊, 而對面隊佔上風就大機會出背叛

如果真係解唔到就不妨搵兩個幫手boost

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:35 AM

手機版 | APP版