Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 59 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 79 119  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
鈴蘭 01:13 AM 03-24-18
作者: tao08:
龍屬弓邊把最好
龍骨或者屍套二擇
STRIFE 02:14 AM 03-24-18
大劍真蓄力寧願俾個SA,都真係唔想要依家蓄/強蓄得10-15%既升幅
滅龍士 10:42 AM 03-24-18
龍封力大武揀恐暴定滅盡好?定係仲有第三把好過哂佢哋?/
遊雲gspirit 11:08 AM 03-24-18
忽然今朝出左隻event歷戰恐暴 ...勁大力
ALEX CHOW 11:15 AM 03-24-18
作者: 遊雲gspirit:
忽然今朝出左隻event歷戰恐暴 ...勁大力
突然又更新??
Suika 11:33 AM 03-24-18
作者: 滅龍士:
龍封力大武揀恐暴定滅盡好?定係仲有第三把好過哂佢哋?/
TA 恐暴
Solo 穩定 屍套
團戰 龍骨
懶人一把打天下 滅盡
blackpighk 01:16 PM 03-24-18
作者: HONDA:
突然又更新??
琴晚開唔見有 周任, 今朝又有返, 改左時間?
nomezero 02:33 PM 03-24-18
作者: blackpighk:
琴晚開唔見有 周任, 今朝又有返, 改左時間?
我尋晚開機都唔見周任
但係打完兩場又俾我
唔知係咪有小BUG
Suika 02:36 PM 03-24-18
隻歷戰恐暴好刺激
拎住個盾安全好多
blackpighk 02:53 PM 03-24-18
作者: Suika:
隻歷戰恐暴好刺激
拎住個盾安全好多
450 防負龍屬的話 就唔好打了...
同歷麒麟有得比
Suika 03:02 PM 03-24-18
作者: blackpighk:
450 防負龍屬的話 就唔好打了...
同歷麒麟有得比
佢咬住大凶150血即秒
打左幾場都係靠落穴,個落穴終於有用
赤兵尉SETH 03:41 PM 03-24-18
好耐無試過solo打廿分鐘, 著唔著防龍裝衣都係兩下貓

隻歷戰恐暴變左金屬色
一直話歷戰色澤唔同, 今次好明顯
魚伕 05:19 PM 03-24-18
終於出番隻「正常」的怪物

血量多番,扣血多番,真係差好遠,好玩好多
D友很用心打下

作者: 赤兵尉SETH:
好耐無試過solo打廿分鐘, 著唔著防龍裝衣都係兩下貓

隻歷戰恐暴變左金屬色
一直話歷戰色澤唔同, 今次好明顯
所有歷戰都有金屬色吧...
赤兵尉SETH 05:41 PM 03-24-18
歷戰恐暴有機會派英雄石!

作者: 魚伕:
終於出番隻「正常」的怪物

血量多番,扣血多番,真係差好遠,好玩好多
D友很用心打下

所有歷戰都有金屬色吧...
之前除左捉都唔會放陷阱, 今次落穴大活躍~
之前以為係光源問題, 今次隻金屬色勁明顯
鈴蘭 06:00 PM 03-24-18
果然我無睇錯 joe槍係用得過既
由手機版發出
DevilElvis 07:16 PM 03-24-18
想問下有冇人玩緊?

團長可否加我?
STRIFE 07:28 PM 03-24-18
歷戰恐生既感覺似係以前著上位裝打g位既感覺,攻擊力特登較高
赤兵尉SETH 07:35 PM 03-24-18
組左件對策裝, 虫棍solo15分鐘倒
作者: DevilElvis:
想問下有冇人玩緊?

團長可否加我?
剛想話個公會放置左更耐係時候用下, 街場歷戰恐太多意外

33xEfWPeYy7r
公會房有時外人入唔到, 私人房加左你先
DevilElvis 07:44 PM 03-24-18
作者: 赤兵尉SETH:
組左件對策裝, 虫棍solo15分鐘倒

剛想話個公會放置左更耐係時候用下, 街場歷戰恐太多意外

33xEfWPeYy7r
公會房有時外人入唔到, 私人房加左你先
入咗

我從使用 Tapatalk 的 LG-K535 發送
Suika 08:32 PM 03-24-18
Gaf個公會長期無人,來來去去都係果幾個
赤兵尉SETH 08:39 PM 03-24-18
作者: Suika:
Gaf個公會長期無人,來來去去都係果幾個
太耐無入公會好似會自動離隊
當初都係為左換卡同街霸活動先開, 但都係唔夠sos方便
DevilElvis 10:17 PM 03-24-18
頭先打升歷戰麒麟,好彩有SETH兄幫手,自己手殘三貓一次…第二次先過到…

經過今次我發覺以我e家個防,打古龍歷戰種唔可以貪刀…中一下都6-7成血
tao08 10:51 PM 03-24-18
用大劍打青瓜好難打
大覺屋師真 12:05 AM 03-25-18
solo試左歷戰恐暴成晚,飲水多過乜orz
暫時自己用弓算最穩定,
但都係慢....成20分鐘
仲要一犯錯就好易死一兩次

hammer完全fail
盾斧都打得好辛苦,用gp點知佢出連hit
可能要多d用普通嘅擋仲好?
另外又吾係咁易有機會比你超解到

依隻真係有番d挑戰性
等d人開頭仲話易玩, gapcom原來有後著

好啦,應該係時候整番把長槍
赤兵尉SETH 12:45 AM 03-25-18
街場歷恐貓得最勁係弓, 依家己經無乜人敢用
lance最安全, 有笛勝率真係高d

平均打兩三隻有粒英雄石
作者: DevilElvis:
頭先打升歷戰麒麟,好彩有SETH兄幫手,自己手殘三貓一次…第二次先過到…

經過今次我發覺以我e家個防,打古龍歷戰種唔可以貪刀…中一下都6-7成血
其實得歷戰馬同恐係咁, 其他歷戰都係勁上位少少
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 19 59 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 79 119  ... 最後

返回主題版面