Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86 136  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
neo2046 10:51 AM 10-09-17
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1444814

UNREAL FEST EAST 2017 took place in Japan today,
and Yuji Horii said that the Switch version of Dragon Quest XI is developed
using Unreal Engine 4.15 (the PS4 version uses Unreal Engine 4.13)
kita 10:53 AM 10-09-17
個pro controller又壞左 (唔記得5月定6月果時換過一次)
今次係打打下MHXX,個D-PAD自動係咁按同一個方向... 聽日又要去換制
chrischun 03:17 PM 10-09-17
我呀妹無通知我就借曬我所有遊戲走,嚟次真係有機無GAME玩
lodoss 04:45 PM 10-09-17
作者: chrischun:
買DL game頂住先
野良猫 08:26 AM 10-10-17
作者: chrischun:
哩啲叫偷吧
rayho 02:24 AM 10-11-17
作者: 野良猫:
哩啲叫偷吧
搶會更貼切
暗黑騎士 12:05 PM 10-10-17
可唔可以用電腦USB同手制差電
lodoss 01:26 PM 10-10-17
作者: 暗黑騎士:
可唔可以用電腦USB同手制差電
應該得,不過差得慢d
enishi 09:40 PM 10-10-17
Xenoblade 2, Skyrim, Snipperclips Plus 中文版確定

rayho 12:33 AM 10-11-17
大鑊啦,D機上晒淘寶……
mrk 06:50 PM 10-11-17
作者: rayho:
大鑊啦,D機上晒淘寶……
重以為瑪叔O出前普通版主機唔會有咩大起大落,
點知老任出一條片秒就殺晒個中華市場!(最正係大部分已發售遊戲都可以經更新追加繁中/簡中)

PS:唔知X2中文版方面會唔會有中文限定版呢??
jyeung1 07:06 PM 10-11-17
https://www.youtube.com/watch?v=plZz_7sOe60

Mario 主題曲!!
信長 01:01 AM 10-11-17
如果12月MK8 有中文.大堆新機主入坑
之後2018 online 收費
catho7 01:53 PM 10-11-17
作者: 信長:
如果12月MK8 有中文.大堆新機主入坑
之後2018 online 收費
用到現時為止,套服務真係唔值得收費
如果會根據邊隻多人玩,分拆番俾d廠都仲可以接受,起碼令d廠有心run隻game先
mrk 06:19 PM 10-11-17
作者: catho7:
用到現時為止,套服務真係唔值得收費
如果會根據邊隻多人玩,分拆番俾d廠都仲可以接受,起碼令d廠有心run隻game先
聽講Online收費後,
首先會月月送舊老任Game同埋個手機switch online App會多番D野,
同埋個年費係平過PS Plus同Xbox Live,
加上switch可以帶出街玩,(街邊上網計自己手機流量)
我覺得個價暫時呢講係Set得算好平o既!
Eking 02:48 PM 10-11-17
俾番廠自己做重衰, 佢又唔係收月費, 重要個個月做維修.....
lodoss 03:04 PM 10-11-17
作者: Eking:
俾番廠自己做重衰, 佢又唔係收月費, 重要個個月做維修.....
係, 唔同廠唔同收費, 又要交幾次, 重煩
年費都係3000yen, 除返每日都係幾毫錢
mrk 06:36 PM 10-11-17
作者: Eking:
呢家咩都要方便快捷,回歸番以前PS2年代日本Online個種收費方式並不明智!
holsety 03:10 PM 10-11-17
希望有亚伏將之前在美伏上既game中文化上返架,如overcook 星露谷等
野良猫 03:22 PM 10-11-17
咁正常用人哋伺服網戰,人哋收番費用都正常吧

淨係個apps都抵俾,希望以後多啲廠商運用
mrk 06:33 PM 10-11-17

我都覺得收錢會增加/衛持到服務質素的話,我唔介意收費!
不過依家香港年輕一代習慣左咩都要Free,就真係好過份囉!!(由其個班新香港人)
catho7 07:52 PM 10-11-17

寫apps同持續維護要成本
哩個年代,d廠搞隻「apps入面既apps」,個成本可能仲貴過run伺服器
可能大家對host伺服器有太多幻想了.....

最重要係,現階段俾到我既,真係未值得我俾錢
Gundam MK-2 12:47 AM 10-12-17
日eshop出左overcooked
信長 04:59 PM 10-11-17
星露谷 係每日訓都auto save
不過有機會error 彈出, 要再玩那日....
同一日error 幾次, 索性咩都唔做skip 一日.. 之後又無事..再玩多幾個鐘又黎過
真係唔知咩問題.. 會唔會 cache之類
等update .... 未來有co op mode

PS... sleep bug ...好多人都中... 希望快fix ..都叫多人買
https://community.playstarbound.com/...sh-bug.137961/
Eking 05:16 PM 10-11-17
隻BATTLE CHASER要12月先出, 我買左STEAM 版, 隻野其實幾好玩~
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86 136  ... 最後

返回主題版面