Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
手機平板遊戲討論版>イドラ ファンタシースターサーガ | PHANTASY STAR 30周年記念 | 一週年活動進行中
Squall-Lucifer 04:02 PM 05-20-19
https://youtu.be/inmNGddvInY
原來只是Chaos 的二轉會有新衣服,Law仍是原作的衣服
Dyhalt Rushifar 04:56 PM 05-20-19
作者: Squall-Lucifer:
https://youtu.be/inmNGddvInY
原來只是Chaos 的二轉會有新衣服,Law仍是原作的衣服
係NEUTRAL同CHAOS,個人鍾意CHAOS多D,不過入唔返LAW隊…
Squall-Lucifer 05:19 PM 05-20-19
看到時的編成吧,抽唔抽得中都成問題
完突就算了,不是重課是做不到
Dyhalt Rushifar 05:21 PM 05-20-19
看到時的編成吧,抽唔抽得中都成問題
完突就算了,不是重課是做不到
完凸…在下常規5星都唔夠膽諗…
Squall-Lucifer 05:27 PM 05-21-19
3次有加乘的10抽都是一隻新角都沒,只有兩支小手槍和一張阿魯明...
Dyhalt Rushifar 05:39 PM 05-21-19
結果完全一樣,有BUG架?
Dyhalt Rushifar 02:42 PM 05-22-19
不過又真係唔少人抽到,應該單純係我地唔夠德行。
Squall-Lucifer 04:23 PM 05-22-19
作者: Dyhalt Rushifar:
不過又真係唔少人抽到,應該單純係我地唔夠德行。
打埋巨人個故事Quest,第4輪10抽,仍是3星垃圾為主,混4星垃圾,今次連5星(裝/印)都沒,更不要說3個角色
Dyhalt Rushifar 04:56 PM 05-22-19
打埋巨人個故事Quest,第4輪10抽,仍是3星垃圾為主,混4星垃圾,今次連5星(裝/印)都沒,更不要說3個角色
在下等三笠PICK先再開十抽,家陣有兩倍都係單券抽算
T.K. 07:25 PM 05-22-19
中左弓火男
Squall-Lucifer 01:55 PM 05-30-19
6月1日~4日又有機會入手雨宮天
Dyhalt Rushifar 03:13 PM 05-31-19
…竟然3個黎齊
Squall-Lucifer 07:18 PM 05-31-19
無課的真的不用想抽中......
Squall-Lucifer 02:16 PM 06-03-19
用盡各種免課的方法去抽數次10抽,都是抽不中ジェネ看來我是和她無緣了
Dyhalt Rushifar 02:23 PM 06-03-19
星祭好惡抽,期間又短,仲要DOUBLE UP無效

BTW,個對人戰計分好風趣,專登SET一邊全LV1打強敵好似仲好賺過用全力隊打格下…
Squall-Lucifer 04:08 PM 06-18-19
今日送一張5星角色確定票,以及有3隻火屬5星only的10抽,我終於抽中火屬的王子弓箭手和火屬元素王女
常設5星角我只差老媽了

非常設的5星角我缺:
聖誕王女、新年女主、爆乳雨宮天、兵長、艾連、米卡沙
Dyhalt Rushifar 04:17 PM 06-18-19
今日送一張5星角色確定票,以及有3隻火屬5星only的10抽,我終於抽中火屬的王子弓箭手和火屬元素王女
常設5星角我只差老媽了

非常設的5星角我缺:
聖誕王女、新年女主、爆乳雨宮天、兵長、艾連、米卡沙
老媽其實冇咩用…
Squall-Lucifer 05:53 PM 06-19-19
數漏了,5星角我還沒土屬的大魔頭和那賣花的小女孩....
Dyhalt Rushifar 04:25 PM 06-21-19
…AUTO過18層,19層手動都過唔到
Squall-Lucifer 06:10 PM 06-21-19
打完第9層就停左…
Squall-Lucifer 03:07 AM 07-06-19
魔頭
賣花的小女孩
女僕
3個Pick-Up都用了鬥技場的5星雙倍,結果都是出3~4星垃圾
Dyhalt Rushifar 03:57 PM 07-07-19
魔頭係星祭,應該冇二倍效果。
佢個PICK土人+二倍抽…PICK咗隻風妹俾在下…
Squall-Lucifer 04:35 PM 07-07-19
作者: Dyhalt Rushifar:
魔頭係星祭,應該冇二倍效果。
佢個PICK土人+二倍抽…PICK咗隻風妹俾在下…
反而沒用2倍的マトイ張禮裝就給我用換回來的禮裝十連一發抽到.....
Squall-Lucifer 02:55 PM 07-13-19
將人馬和雙子妹轉了去Law,女宰相轉去Chaos之後發現我風Chaos隊不太夠力ORZ
Dyhalt Rushifar 08:05 PM 07-13-19
風chaos咁多送4星可以完凸,有雙子大佬+反亂軍女將已經好好力。
唔夠既5星孖辮理論上都應該可以去埋chaos。
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面