Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 03-08-19, 10:07 AM   #4751
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
觀塘咩事

呢排反黑?
定無交保護費?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-19, 10:15 AM   #4752
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
成日一查就日日都查架啦 成班差佬食飽飯冇野做 間機鋪鬼死咁細間

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-19, 10:18 AM   #4753
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
成日一查就日日都查架啦 成班差佬食飽飯冇野做 間機鋪鬼死咁細間
星期六日再玩過..

差佬幾時掃金雞, 新之城,個邊惡d

舊 03-08-19, 10:48 AM   #4754
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:

查埋3/F啲鹹碟啦

引用:
作者: darkvolver 查看文章
星期六日再玩過..

差佬幾時掃金雞, 新之城,個邊惡d

要查真係查金雞啦,痴線旺角旺區但以前間機舖人流少到爆到可以唔洗執
除咗用嚟洗黑錢都唔知點解留到係度

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
觀塘咩事

呢排反黑?
定無交保護費?

我覺得後者

模擬情境:
黑:呢排人咁旺,要收多啲
舖:三國旺丁唔旺財,呢錢世嘉食晒
黑:搵鬼信,磅水啦

然後無比到,就係咁比人查

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-19, 10:50 AM   #4755
GUSTAV
The One
poor

金雞有查架 仲記得D差佬仲似黑社會過D客:0)

舊 03-08-19, 11:10 AM   #4756
darkvolver
頹冗

引用:
作者: LR猫 查看文章
查埋3/F啲鹹碟啦

要查真係查金雞啦,痴線旺角旺區但以前間機舖人流少到爆到可以唔洗執
除咗用嚟洗黑錢都唔知點解留到係度

我覺得後者

模擬情境:
黑:呢排人咁旺,要收多啲
舖:三國旺丁唔旺財,呢錢世嘉食晒
黑:搵鬼信,磅水啦

然後無比到,就係咁比人查
引用:
金雞有查架 仲記得D差佬仲似黑社會過D客:0)
你無睇雷洛轉,差佬都要收片給撈家找數。3/F差佬自己人玩返,收好唒片
金雞我上次睇d人玩灣岸,成手腳刀痕,另外金雞個場size似金沙/荷記,金沙個場又係一個迷....點可以玩禁耐..個場大到..

此篇文章於 03-08-19 11:14 AM 被 darkvolver 編輯。
darkvolver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-19, 12:10 PM   #4757
darkvolver
頹冗

今集漢未出現憂國.......係唔係沒有...

舊 03-08-19, 12:12 PM   #4758
GUSTAV
The One
poor

天鳴呂布咪憂國 出隻EX黎TEST發現諗唔掂唔出落去ONLY

舊 03-08-19, 05:45 PM   #4759
darkvolver
頹冗

放工都係睇人打,自己早走算...今日差人應該會幾狼死

舊 03-09-19, 07:35 PM   #4760
darkvolver
頹冗

今日見人,被人使用典偉泊車落城,感覺十分無奈....

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 03-09-19, 09:33 PM   #4761
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
入輪打到四勝就連續對Sub ic飛番出來
對面屈基武唔係開計一齊鬥推就唔識打

舊 03-10-19, 02:07 AM   #4762
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: maxwaver 查看文章
入輪打到四勝就連續對Sub ic飛番出來
對面屈基武唔係開計一齊鬥推就唔識打
轉用渠神解決佢啦

舊 03-10-19, 10:42 AM   #4763
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
轉用渠神解決佢啦
對住三隻義亂佢唔開計質埋黎燒左佢又士氣差點打

舊 03-10-19, 11:18 AM   #4764
darkvolver
頹冗

昨日見人用紅關打對方三隻義亂.......結果被人泊車泊死左...

舊 03-10-19, 11:54 AM   #4765
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: maxwaver 查看文章
對住三隻義亂佢唔開計質埋黎燒左佢又士氣差點打
用辣腕針返佢

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-19, 03:52 PM   #4766
darkvolver
頹冗

引用:
作者: LR猫 查看文章
用辣腕針返佢
bbbb

前題係有冇帶禁多卡...

舊 03-10-19, 06:06 PM   #4767
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
呢幾日有冇人知觀廣查完未
再係咁去鑽荷算但鑽荷係咩時間少人?
引用:
bbbb

前題係有冇帶禁多卡...
上網搵再綠登用

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-19, 06:42 PM   #4768
darkvolver
頹冗

三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
呢幾日有冇人知觀廣查完未

再係咁去鑽荷算但鑽荷係咩時間少人?

上網搵再綠登用

e幾日都ok冇事發生...星期一好難講

今日中了復活馬超..又一個泊車選擇..

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 03-10-19, 07:57 PM   #4769
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
e幾日都ok冇事發生...星期一好難講

今日中了復活馬超..又一個泊車選擇..

唔係掛 呢幾日反而無事

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 03-10-19, 08:48 PM   #4770
darkvolver
頹冗

引用:
唔係掛 呢幾日反而無事
今日7點吃飯時間已經有吉位

舊 03-10-19, 09:37 PM   #4771
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
今日7點吃飯時間已經有吉位
鑽荷平日都咁上下?
唔想收工出金雞吸煙

舊 03-10-19, 09:44 PM   #4772
darkvolver
頹冗

引用:
鑽荷平日都咁上下?
唔想收工出金雞吸煙
我指老觀....不過近排消毒藥水味重左,煙味一般

舊 03-10-19, 10:05 PM   #4773
darkvolver
頹冗

原來有社團在遊戲機中心,針對賭博機進行洗黑錢行為

怪不得成日有人check野........今個星期會正常番

舊 03-10-19, 10:15 PM   #4774
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
我指老觀....不過近排消毒藥水味重左,煙味一般
無用,太多年一入去就會有觀廣其實都有,不過仲接受到咁

舊 03-10-19, 10:54 PM   #4775
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
終於14洲,副蒲柳好玩但一個錯就gg
似乎升覇都係要轉廚deck
由手機版發出
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 08:13 PM

手機版 | APP版