Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 10-21-20, 03:35 PM   #1
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
旅發局推介1長洲遊每人1300元 深水埗食腸粉團逾500元

有旅行社辦中環出發遊長洲,吃糯米糍和行北帝廟4小時,以每兩位計收費2,600元,平均每人1,300元;又有旅行社以每位700元,帶參加者到深水埗吃腸粉,當中不包旅遊巴,本地居民民享七五折優惠,即約577元。
https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/538287/

呢d價離晒罩 去主題樂園都無咁貴
由手機版發出
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-20, 03:38 PM   #2
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Heaven 查看文章
有旅行社辦中環出發遊長洲,吃糯米糍和行北帝廟4小時,以每兩位計收費2,600元,平均每人1,300元;又有旅行社以每位700元,帶參加者到深水埗吃腸粉,當中不包旅遊巴,本地居民民享七五折優惠,即約577元。
https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C...%81%9E/538287/

呢d價離晒罩 去主題樂園都無咁貴
由手機版發出
中間要俾愛国商人賺嘛

舊 10-21-20, 03:38 PM   #3
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
旅遊巴都唔包參加你尼做乜a
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-20, 03:42 PM   #4
Heaven
Game Master

引用:
作者: 真!DC 查看文章
旅遊巴都唔包參加你尼做乜a
由手機版發出
旅行社:沿途體驗香港地道美景 無價收5舊唔貴啦
由手機版發出
舊 10-23-20, 05:16 PM   #5
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
高官:好抵,買爆
反正都只是用我人工的冰山一角
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-20, 05:37 PM   #6
Heaven
Game Master

旅行社當本地人係大陸黎
豆腐花 仲要係自費
舊 10-23-20, 08:13 PM   #7
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Heaven 查看文章
旅行社當本地人係大陸黎
豆腐花 仲要係自費
有手有腳唔識去咩
你話租船出咀或者去外島就呢個價錢啫

舊 10-23-20, 08:29 PM   #8
dark_ming_
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2011
看到標明小費要多少…
合理懷疑,是要間接保就業吧。
然而,誰受保,有待商確…
dark_ming_ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-20, 08:35 PM   #9
Fio

註冊日期: Dec 2001
應該係for某某團體出錢包團俾d老人家去自有可能成團, 但幫得幾多
一般人見到都係得啖笑
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-20, 10:08 PM   #10
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: dark_ming_ 查看文章
看到標明小費要多少…
合理懷疑,是要間接保就業吧。
然而,誰受保,有待商確…
出團不嬲有呢啲

不過本地團你比較下工賊會啲團費
根本唔知佢想點

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-20, 05:31 AM   #11
Shirley Sheila
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

註冊日期: Aug 2006
河上鄉豆花...羅X??

記得好似10蚊任食

Melty Blood
Ciel
214C236C2CjAAAD63214C
MHP2G
膽小×游擊×大劍
一擊脫離之術!? OAO!?
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
Shirley Sheila 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:09 AM

手機版 | APP版