Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 07-30-04, 09:03 PM   #776
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: KIM
應該已經有了~~~我地平d播!
買佐.. 睇黎得一千零一隻

你分分鐘可以問睇舖頭果個, tcup 係咩樣 (我大約 7:45 去買)

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-04, 10:57 PM   #777
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
KIM

古巨基~ "大雄"係咪聽朝有貨返
係就明早出黎買

舊 07-31-04, 12:47 AM   #778
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 小恐
我都唔算係超級FANS, 有咩唔同@@?
都預約左台灣版,冇乜所謂LU~~
都只是好少不同! 應該是size & cutting上!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-04, 12:50 AM   #779
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: t-cup
買佐.. 睇黎得一千零一隻

你分分鐘可以問睇舖頭果個, tcup 係咩樣 (我大約 7:45 去買)
是否好似鄧寄塵樣呀? 要睇番錄影機先知!
Thx!!!

舊 07-31-04, 01:02 AM   #780
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: JACKY
KIM

古巨基~ "大雄"係咪聽朝有貨返
係就明早出黎買
早上回覆大家!

舊 07-31-04, 01:15 AM   #781
JACKY
Moderator

引用:
早上回覆大家!
等你好消息
叱吒樂壇今日都話:
<大雄>31號推出

係偶就晨早上黎

舊 07-31-04, 07:26 AM   #782
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
是否好似鄧寄塵樣呀? 要睇番錄影機先知!
Thx!!!
小弟近排搵到本 李我 著的 <<李我講古(一) - 我的患難與璀璨>>, 裡面有一張 李我/鄧寄塵 的合照.. 兩個樣唔係太似o既! 琴晚聽o左一隻, 都唔錯! 我老豆話真係似足當年商台的 李我 節目.. 其實買除o左聽佢講故仔外, 仲可以留意佢講o野技巧. 我諗而家成街o的所謂唱片騎師都無佢聲線鴻亮, 字正腔圓, 思維清淅.. 此終哩o的文化產品, 唔買黎 keep 個 record, 我硬係唔過意得去

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-04, 01:06 PM   #783
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: t-cup
小弟近排搵到本....
的確, 其實呢家野都有一定的FANS的!
而且有D係黑膠類動物~

舊 07-31-04, 05:31 PM   #784
BeBop
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2003
做會員使唔使錢ga?
BeBop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-04, 05:37 PM   #785
JACKY
Moderator

引用:
作者: Bobobo
做會員使唔使錢ga?
去以下店舖用$10(需於GAF 註冊為會員)申請GAF 會員卡

GAFORUM
旺角登打士街43H登打士廣場(家樂商場斜對面許留山右面上)503室
12:00PM ~ 23:00PM
電話 : 25746371

GAF CARD SAMPLE

-----------------------------------------------------------------

今日上去SKY 連掃3 隻新碟

舊 07-31-04, 09:27 PM   #786
masaki
God of Gamer
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
我都買左隻城意

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-04, 12:27 PM   #787
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: JACKY
今日上去SKY 連掃3 隻新碟
買了咩呀? 1. K先生 2. 大雄 3 .?

引用:
作者: masaki
我都買左隻城意
GOOD GOOD~

TO: JAY FANS
明天出了~~~

舊 08-02-04, 12:45 PM   #788
白薔薇騎士
まきちゃん

金兄
大雄賣緊幾多銀呀?

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-04, 12:58 PM   #789
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 蘿莉藍戰士
金兄
大雄賣緊幾多銀呀?
$7X~~~~~~

舊 08-02-04, 01:01 PM   #790
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
$7X~~~~~~
唔該
睇時帶埋張證去買先

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-04, 05:44 PM   #791
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
TO: JAY FANS
明天出了~~~
你聽日在場嘛?
係咪12點有

"唔該要串光陰走辣"

舊 08-02-04, 07:00 PM   #792
驚寂
Game Master

註冊日期: Jul 2004
天音係旺角登打士街43H登打士廣場(家樂商場斜對面許留山右面上)503室?我聽日買jay呀係邊度嫁?會員有discount?
驚寂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-04, 08:38 PM   #793
JACKY
Moderator

引用:
買了咩呀? 1. K先生 2. 大雄 3 .?
頭2 個都中啊, 3. 係"我鍾意"

引用:
作者: 驚寂
天音係旺角登打士街43H登打士廣場(家樂商場斜對面許留山右面上)503室?我聽日買jay呀係邊度嫁?會員有discount?
天音(SKYMUSIC)係信和中心 一樓 M104號舖 (即上自動電梯後,面對面個間!)

GA FORUM 就係旺角登打士街43H登打士廣場(家樂商場斜對面許留山右面上)503室
申請會員証就上去呢間申請, 會員証是否即係發出, 就要問GA FORUM 老細喇

此篇文章於 08-02-04 08:44 PM 被 JACKY 編輯。
JACKY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-04, 08:50 PM   #794
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
聽日上來拎雞屁股呀
台灣版水貨係咪聽日都到貨~?
想問天音有冇FIR既第二版唷~?
第二版多左隻有3首MV的VCD

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝

此篇文章於 08-02-04 09:10 PM 被 W!LL 編輯。
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-04, 09:20 PM   #795
驚寂
Game Master

註冊日期: Jul 2004
有幾多discount呀,小小既話我就咁買算啦
驚寂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-04, 09:41 PM   #796
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
作者: 小恐
聽日上來拎雞屁股呀
台灣版水貨係咪聽日都到貨~?
想問天音有冇FIR既第二版唷~?
第二版多左隻有3首MV的VCD
係咪真係12點到有?

"唔該要串光陰走辣"

舊 08-03-04, 10:42 AM   #797
KIM
GAF足球隊金虎拾號