Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 06-14-18, 10:40 AM   #1
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
Wonder Woman 1984 - 有評論

居然有 Chris Pine (Steve Trevor?!)

此篇文章於 12-26-20 11:33 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-18, 01:13 PM   #2
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-19, 11:46 AM   #3
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
DC 超級英雄電影續作《神力女超人 1984》首張海報曝光 作品預定 2020 年 6 月上映

https://gnn.gamer.com.tw/2/180652.html

舊 06-06-19, 12:08 PM   #4
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 零式 查看文章
DC 超級英雄電影續作《神力女超人 1984》首張海報曝光 作品預定 2020 年 6 月上映

https://gnn.gamer.com.tw/2/180652.html
黃金聖衣?!

舊 06-06-19, 12:34 PM   #5
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
黃金聖衣?!

12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-19, 01:54 PM   #6
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
期待!但點解要等咁耐。。
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-19, 01:18 PM   #7
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
期待!但點解要等咁耐。。
由手機版發出
謝各位指正。

唔知,排期掛。

舊 06-07-19, 04:52 PM   #8
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
https://geek-base.toy-people.com/?p=6353

舊 06-13-19, 12:32 AM   #9
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
謝各位指正。

唔知,排期掛。
JL個套唔收得,
超人同肥Batman唔演落去,
搞到成個DCEU電影需要重新計過點寫落去!

PS:暫時華納唔想全部reboot,
因為有部分獨立英雄重想拍落去!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-19, 03:20 AM   #10
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011

f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-19, 01:22 AM   #11
f2light
Crazy Gamer

舊 12-08-19, 04:29 AM   #12
f2light
Crazy Gamer

由手機版發出
舊 12-09-19, 05:19 AM   #13
肉羊哩咖
griffin611

嚟啦!

舊 12-09-19, 08:27 AM   #14
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
都是不要著那件新戰衣比較好

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-19, 10:27 AM   #15
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
港版

https://youtu.be/q_YJ3lvAYsA
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-19, 02:14 PM   #16
Eking

註冊日期: Feb 2006
新甲真係好樣衰下......DC個邊D OUTFIT DESIGN 真係好流下.....超人已經算係比較好個件~

舊 12-09-19, 04:02 PM   #17
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: J+1 查看文章
港版

https://youtu.be/q_YJ3lvAYsA
由手機版發出
唔好介意:

舊 12-09-19, 05:12 PM   #18
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
點解男主角上集死左又會出現嘅?

舊 12-09-19, 06:33 PM   #19
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 零式 查看文章
點解男主角上集死左又會出現嘅?
斷估無痛苦mode: DC世界內有某個水泉..............

舊 12-09-19, 06:35 PM   #20
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: wing 查看文章
斷估無痛苦mode: DC世界內有某個水泉..............
佢上集自爆死喎, 應該喳都冇啦...

舊 12-09-19, 09:59 PM   #21
肉羊哩咖
griffin611

有傳話唔知點樣搵到 Steve Trevor 個靈魂,亦唔知用咩方法放入某路人度,上咗身之後,路人個思想同行為變咗 Steve,所以佢唔知咩係劉光燁就係咁解,仲有其他人見嘅只係個路人個樣,但 Diana Prince 見到嘅係 Steve 個樣。

舊 12-10-19, 09:07 PM   #22
肉羊哩咖
griffin611

導演嚮 Brazil Comics Con 上面講,第三部同 Amazon 為主嘅外傳籌備中,如無意外嘅話會成事。

舊 03-25-20, 04:06 PM   #23
肉羊哩咖
griffin611

延期到 8月。

舊 06-15-20, 03:45 AM   #24
肉羊哩咖
griffin611

再褪到去10月~~~

舊 08-23-20, 01:37 AM   #25
肉羊哩咖
griffin611

WW 大戰 CATS?!

正式預告(不過無期啫):

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] Wonder Woman 2 (2019) 信長 電影版 0 03-02-18 06:36 AM
100% new and real NMD_R1 woman S76007 UK5/US6.5/EU38 $1400 h0104788 買賣專區 0 07-08-16 11:23 PM
吹水專區 Vol. 1984 《全力殲蝗!!》 ★星人44★ 吹水專區 1010 01-23-13 11:30 PM
NBC's - See the First Photos of Wonder Woman in Action 陸叔 Neo Entertainment TREND 2 04-11-11 07:13 AM
[ETC]Devil May Cry Comic #1: Evil Woman neo2046 電視遊戲討論版 5 01-17-04 01:47 PM

現在的時間是 06:06 PM

手機版 | APP版