Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 06-16-05, 07:30 AM   #1
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
[C68] 夏だ!海だ!コミケだ! (魚塘(/雷!?)情報收集中)

http://www.kinomoto.jp/comiket_2005/
http://snowscape.org/event/c68/index.html

loliblue專用?
http://www.smallcall.net/yuri/68/

EQ
http://planchette3.net/archives/2005/06/post_26.html

//Blog
//Flickr

此篇文章於 08-12-05 07:29 PM 被 Yakumo Fujii 編輯。
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-05, 08:10 AM   #2
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
8月12,13,14日 <------情報出錯, 呢期大件事

Rice

舊 06-16-05, 10:59 AM   #3
kctsang
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: riceking
8月12,13,14日 <------情報出錯, 呢期大件事

Rice
最後一日唔駛去?

個人神姬攝影集
kctsang 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-05, 11:03 AM   #4
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
作者: kctsang
最後一日唔駛去?
現在補鑊中, 我一定去倒, 但係要Stay多一日

Rice

舊 06-16-05, 11:23 AM   #5
kctsang

引用:
現在補鑊中, 我一定去倒, 但係要Stay多一日

Rice
問題係另外三個點算…

個人神姬攝影集
舊 06-16-05, 11:36 AM   #6
riceking
一人前のダメ人間

可以只去上午, 下午走人去機場

Rice

舊 06-16-05, 02:12 PM   #7
白薔薇騎士
God of Gamer
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
可以只去上午, 下午走人去機場

Rice

直情無得頂啦

到時要分批啦

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-05, 02:39 PM   #8
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: 白薔薇騎士

直情無得頂啦

到時要分批啦
現在面臨更嚴重的問題
不是少了一日..而是多了3日

Rice

舊 06-16-05, 02:55 PM   #9
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
現在面臨更嚴重的問題
不是少了一日..而是多了3日

Rice
點解少左一日多左三日架

天道語錄:
舊 06-16-05, 03:12 PM   #10
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

引用:
點解少左一日多左三日架

開頭以為少左一日
點知旅行社仲神奇
deafult同我地book多左三日

如果遲d先發現
機又冇酒店又冇就真係大鑊

//Blog
//Flickr
舊 06-16-05, 03:20 PM   #11
kctsang

引用:
作者: Hayami
開頭以為少左一日
點知旅行社仲神奇
deafult同我地book多左三日

如果遲d先發現
機又冇酒店又冇就真係大鑊
三個otaku去瞓街…

個人神姬攝影集
舊 06-16-05, 03:44 PM   #12
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

引用:
三個otaku去瞓街…
漫畫喫茶72小時

//Blog
//Flickr
舊 06-16-05, 04:01 PM   #13
comipa
なし

註冊日期: Jan 2005
Lightbulb

原來你地幾隻野係度.....冇入開黎都唔知
岩岩agent搞左喇....
如期15日返hk.....聽日仲要仆去俾錢......

好彩早發現......
comipa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-05, 04:02 PM   #14
comipa
なし

Thumbs up

引用:
三個otaku去?埽鞳K

唔驚......米王有頭有面,5星級梗搵到幾間俾我地.....
舊 06-16-05, 04:18 PM   #15
riceking
一人前のダメ人間

而家我立即加多一晚酒店 ~
大家準備搵料

本星期六中午有冇時間開作戰會議?

Rice

舊 06-16-05, 04:51 PM   #16
kctsang

引用:
作者: comipa
唔驚......米王有頭有面,5星級梗搵到幾間俾我地.....
你到時个有冇米先係問題

>米王
ok

音系同人情報Wiki
http://f33.aaa.livedoor.jp/~otomemo/puki/

個人神姬攝影集
舊 06-16-05, 05:44 PM   #17
comipa
なし

[QUOTE=kctsang]你到時藻傖N米先係問題

>米王
ok

我已經"死"過一次喇.....今次去C68一定帶夠油水過去....

>米王
了解~

PS:今次既行軍日多左一日,鬆動左,應該會舒服D?
舊 06-16-05, 10:55 PM   #18
白薔薇騎士
まきちゃん

>本星期六中午有冇時間開作戰會議?
我有野要做
星期日我就ok

天道語錄:
舊 06-17-05, 07:22 AM   #19
comipa
なし

引用:
而家我立即加多一晚酒店 ~
大家準備搵料

本星期六中午有冇時間開作戰會議?

Rice

搵料?搵咩料?......
舊 06-17-05, 09:18 AM   #20
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
作者: comipa
搵料?搵咩料?......
C68D料囉

天道語錄:
舊 06-17-05, 10:19 AM   #21
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
引用:
C68D料囉

加油
TOAKO X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-05, 04:07 PM   #22
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

CATALOG
http://giga.nobody.jp/cc.html

■  www.animate.co.jp/
通販(冊子)()
○特典内容…通販限定特典

//Blog
//Flickr
舊 06-17-05, 04:50 PM   #23
comipa
なし

咁我地係咪聽日開會啊?......
舊 06-17-05, 09:53 PM   #24
riceking
一人前のダメ人間

明天13:00信和等啦.

Rice

舊 06-17-05, 10:26 PM   #25
comipa
なし

引用:
明天13:00信和等啦.

Rice

有冇諗住去邊度開會啊?....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:48 AM

手機版 | APP版