Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
攻略及心得交流區>[WiiU] ゼルダの伝説 | The Legend of Zelda: Breath of the Wild | < 海拉爾旅遊交流區>中文版已上市
hap3afrien 04:43 PM 03-19-17
https://t.co/ZZiLgXDB5w
桃白白
awan 07:00 PM 03-19-17
終於都搵到二本槍之獣
不過西北面大排骨仍然冇頭緒
阿聰 09:33 AM 03-20-17
我玩咗幾日,到處走。開咗幾個塔(地圖)。
想問其實有冇咩辦法拿多幾個心心同埋強少少嘅武器?
有D地方太容易被人秒殺。
野良猫 09:42 AM 03-20-17
作者: 阿聰:
我玩咗幾日,到處走。開咗幾個塔(地圖)。
想問其實有冇咩辦法拿多幾個心心同埋強少少嘅武器?
有D地方太容易被人秒殺。
想加心去打祠儲夠4粒克服証去救神,响塔用望遠鏡易搵啲

強武器都係要打強敵易有
同埋唔好下下正面交峰,睇下附近有咩嘢可以幫助戰鬥例如火藥桶或玩偷襲
位置好嘅可以拉怪續個擊破

反而想知邊度可以開多幾個武器格數,之前遇見個支線任叫我幫隻嘢响哥布度拎番件
ITEM,之後可以用種子開格,但開咗兩下佢就走咗…

依家身上四把屬武唔想用
又要留把扇同鎚,已經冇位執新武器
阿聰 10:06 AM 03-20-17
作者: 野良猫:

強武器都係要打強敵易有
同埋唔好下下正面交峰,睇下附近有咩嘢可以幫助戰鬥例如火藥桶或玩偷襲

反而想知邊度可以開多幾個武器格數,之前遇見個支線任叫我幫隻嘢响哥布度拎番件

依家身上四把屬武唔想用
THANKS!呢隻難度好高,但可以周圍去探索又好正。
awan 10:48 AM 03-20-17

強武器都係要打強敵易有

依家身上四把屬武唔想用
大樹精話要返鄕下,不過途中蕩失路⋯⋯
貓太部 12:03 PM 03-20-17

強武器都係要打強敵易有

依家身上四把屬武唔想用
鎚我初期留,到而家咁多位反而唔留,
有一個馬房可以搵返加武器格嘅樹精~

終於見到白毛班人馬,果然瘋狂,連打二隻,跟住原來仲有第三隻....
仲有冇全隻係灰白色?
信長 03:57 PM 03-20-17
早兩日行過公園,好有衝動想"採花", 病情嚴重
awan 08:10 PM 03-20-17
解咗85座祠 種子300+ 神獸剩係殺咗駱駝
人生第一次盲摸摸玩日版game完全唔睇攻略可以咁有心機繼續玩
信長 10:12 PM 03-20-17

前半parry 教學
8:00 人馬戰攻略
樹技
新月 11:08 PM 03-20-17
作者: 信長:
早兩日行過公園,好有衝動想"採花", 病情嚴重
會比大嬸執劑
awan 12:40 AM 03-21-17
著住套升咗一次Lv既古代服打"極"
俾隻嘢斬一下扣1/4個心,殺佢易過殺豬
信長 01:11 AM 03-21-17
入左沙漠城,入面好多野賣,周圍貢
成晚咩都無打過
新月 01:30 AM 03-21-17
作者: 信長:
入左沙漠城,入面好多野賣,周圍貢
成晚咩都無打過
沙漠城要打哂支線,裝備好有用
不過過左神獸先有得玩
貓太部 01:40 AM 03-21-17
作者: awan:
著住套升咗一次Lv既古代服打"極"
俾隻嘢斬一下扣1/4個心,殺佢易過殺豬
我全套lv3,
每次赤月帶幾個盾可以蹤橫城外全部守護者,
就算一次對2隻活動型守護者都ok,
但盾反唔到,林克長期打關斗,根本射到起唔到身.....

樓上個打獣神教學好勁,入力準,好流暢~
jyeung1 01:42 AM 03-21-17
D人話搵錢好難,其實做食物搵錢好易
D植物同動物,感覺係不斷重生

有無D植物係吾會重生???
awan 03:33 AM 03-21-17
作者: 貓太部:
我全套lv3,
每次赤月帶幾個盾可以蹤橫城外全部守護者,
就算一次對2隻活動型守護者都ok,
但盾反唔到,林克長期打關斗,根本射到起唔到身.....

樓上個打獣神教學好勁,入力準,好流暢~
搵剩最後一個記憶,睇相應該係城堡
着住套Lv2鬼鬼祟祟都係揾唔到
睇嚟要升埋套古代服光明磊落行入去慢慢摷
awan 03:36 AM 03-21-17
作者: jyeung1:
D人話搵錢好難,其實做食物搵錢好易
D植物同動物,感覺係不斷重生

有無D植物係吾會重生???
剛起步賺錢會少少難
不過勤力少少就解決到

植物應該係落雨後會重生
awan 03:40 AM 03-21-17
作者: 新月:
沙漠城要打哂支線,裝備好有用
不過過左神獸先有得玩
沙漠"八人目之英雄"諗咗幾日都仲未解到簽
新月 09:03 AM 03-21-17
我行哂成個山頭,淨係搵到劍......
lineage19 10:24 AM 03-21-17
留心睇下地圖....高山山脈上面有一個三角型同果7個英雄一樣...
lauyan 10:50 AM 03-21-17
差唔多係果一區既最左上個凹,係果乜乜高地盡頭,企係谷底度,個位係無雪,另外係面對住上面果一區。
寫輪眼 10:53 AM 03-21-17
無人島求生挑戰幾多心推獎呢?
martinyau1979 12:49 PM 03-21-17
請問我沙漠區, 見到有好多巨人石橡圍住, 仲有7個地下位放波波, 我已經放回D波波係個LUMP 位度, 但點解咩反應都無咁既?
lineage19 01:26 PM 03-21-17
作者: martinyau1979:
請問我沙漠區, 見到有好多巨人石橡圍住, 仲有7個地下位放波波, 我已經放回D波波係個LUMP 位度, 但點解咩反應都無咁既?

D波波要對返石象的LOGO
要放晒7個先會有反應

標籤:Breath of the Wild, The Legend of Zelda, ゼルダの伝説
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面