Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後
攻略及心得交流區>[WiiU] ゼルダの伝説 | The Legend of Zelda: Breath of the Wild | < 海拉爾旅遊交流區>中文版已上市
天野 05:48 PM 03-16-17
作者: 信長:
Turn a Sailboat into a Motorboat in Zelda: Breath of the Wild (Secret Trick)

https://youtu.be/-TYt61ywF-M

痴線, 可以咁開船
咩原理?
係咪bug黎?
野良猫 06:10 PM 03-16-17
作者: 信長:
Turn a Sailboat into a Motorboat in Zelda: Breath of the Wild (Secret Trick)

https://youtu.be/-TYt61ywF-M

痴線, 可以咁開船
磁場開船
Tannhauser Gate 06:44 PM 03-16-17
御劍航海
新月 07:03 PM 03-16-17
我都覺得係磁力
咁都比任天堂諗到,再比客人發現
任仔 07:31 PM 03-16-17
佢似乎係用把野推動隻船多 d XD

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
昏迷童子Sleepy 10:06 PM 03-16-17
作者: Eking:
係個小島入面係中級定極? 我用5格血打羸左...... 用左大量(30)炸彈箭同(25)火炎箭同埋用左支火球魔法棍
起碼唔會係中級...
因為本童子打果個中級係響個島附近個崖頂......
新月 10:37 PM 03-16-17
而家打極同劏豬無分別...
貓太部 11:35 PM 03-16-17
無人島登島前先放底1-2把劍~
怪人怪人 11:52 PM 03-16-17
作者: 貓太部:
無人島登島前先放底1-2把劍~
成隻GAME 最好玩既任唔好咁浪費
強烈建議剛開始玩既人一開始就過去玩
貓太部 12:03 AM 03-17-17
作者: 怪人怪人:
成隻GAME 最好玩既任唔好咁浪費
強烈建議剛開始玩既人一開始就過去玩
無錯,你都講得啱~

剛剛遇到俾6-7支激光指住嘅地方,連我都即刻2眼發光~
零件啊!即刻夠升lv~
新月 03:22 AM 03-17-17

卡住左......
有無提示

用夾硬黎既方法過左

有無正解...
lauyan 06:52 AM 03-17-17
作者: 新月:

卡住左......
有無提示

用夾硬黎既方法過左

有無正解...
我用時間停止停左舊冰黎打,跟住再用舊大鐵頂D火。
反而想知你點樣夾硬黎。
awan 07:52 AM 03-17-17
時停打冰,縮剩粒骰
martinyau1979 11:57 AM 03-17-17

睇下用磁力幾鬼快
新月 12:11 PM 03-17-17
作者: lauyan:
我用時間停止停左舊冰黎打,跟住再用舊大鐵頂D火。
反而想知你點樣夾硬黎。
大鐵點頂火?d火上面噴落黎

"自殘"
我掟舊冰過去,跟住時停舊鐵撞自己過去

作者: awan:
時停打冰,縮剩粒骰
但個人點過到去?
lauyan 12:59 PM 03-17-17
用磁力昇起佢頂住d火
新月 01:10 PM 03-17-17
作者: lauyan:
用磁力昇起佢頂住d火
我有用石頂火架
但點解我唔升住舊石行

掟舊冰過去,舊冰差唔多無損耗
sonic 03:00 PM 03-17-17
請問馬房中的任務,搵畫中場境,向南行看到火山與馬房,既係邊?要等埋黃昏時間嗎?
忍者 04:32 PM 03-17-17

"自殘"

但個人點過到去?
舊鐵吸起,放自己頭頂,唔好放太高
就咁托住行過去....人行舊鐵會跟住
awan 05:29 PM 03-17-17

"自殘"

但個人點過到去?

咪舉件鐵上頭殻頂行過去

Sent from my iPhone using Gaforum
新月 05:30 PM 03-17-17
作者: sonic:
請問馬房中的任務,搵畫中場境,向南行看到火山與馬房,既係邊?要等埋黃昏時間嗎?
你呢個係主線任務,應該任何時間都可以搵到
awan 05:38 PM 03-17-17
作者: sonic:

如果係搵記憶個任務
時間係冇關係,搵到去到就會明

Sent from my iPhone using Gaforum
新月 05:48 PM 03-17-17
奴果用美版game卡,用唔用得返日版save?
野良猫 06:26 PM 03-17-17
作者: awan:
如果係搵記憶個任務
時間係冇關係,搵到去到就會明

佢應該係指要影幅同馬房畫中相同場景相嘅任
唔係同公主嘅回憶
小毛明 06:27 PM 03-17-17
https://www.youtube.com/watch?v=c6DNw7XIiRo

空飛船... !!!
標籤:Breath of the Wild, The Legend of Zelda, ゼルダの伝説
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後

返回主題版面