Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
信長 06:12 PM 07-21-17
原來上APP 訂,同款衫都只可一件, 要取捨能力
lineage19 06:43 PM 07-21-17
我反而覺得用風扇可能仲傷?
人的過一冷一熱都傷風啦

Sent from my iPhone using Gaforum
野良猫 07:18 PM 07-21-17
大奶筒廢到……

依家啲人都係打高速戰,又唔係新手咁個個淨係識正面對抗會走位捉你埋你身
都唔明點解仲可以將佢起手改得比上集慢

搞到依家都唔知咩武器先最啱自己,打得最好
咁辛苦升到20都唔知為乜
信長 08:34 PM 07-21-17
痴線, 有方型大UFO ,會飛過黎你個籃吸走你打得好辛苦的魚子...
佢浮空,得狙打到佢,打佢幾槍都唔死

潛地肥魚可放炸彈去圓圈,一食佢就GG
leungky1 09:05 PM 07-21-17
咁咁難得臨尾滾筒大絕到兩人,班隊友個個都留響Comfort Zone,,最後輸埋
捲毛老爺 09:09 PM 07-21-17
剛剛入手,去到大堂(level 1 ),直入online區,佢話我地域唔岩唔比我打online。
點攪好?

我setting 係日本,日字,日版。
野良猫 09:18 PM 07-21-17
作者: leungky1:
咁咁難得臨尾滾筒大絕到兩人,班隊友個個都留響Comfort Zone,,最後輸埋
哩啲咪唔睇戰況,見對面死淨一半以下都唔推戰線
赤武神 09:25 PM 07-21-17
作者: 捲毛老爺:
剛剛入手,去到大堂(level 1 ),直入online區,佢話我地域唔岩唔比我打online。
點攪好?

我setting 係日本,日字,日版。
你nintendo a/c set左香港區?set番去日本就okay 唔係eshop都入唔到
捲毛老爺 09:30 PM 07-21-17
作者: 赤武神:
你nintendo a/c set左香港區?set番去日本就okay 唔係eshop都入唔到
簡錯左acc 用返日個acc 就玩到

麻煩哂
DC 97 10:00 PM 07-21-17
系咪有D野要升到某個LV 先買到或開到黎玩?
信長 10:19 PM 07-21-17
作者: DC 97:
LV 10 開RANK MODE..

任何RANK 到到B- ,開League Mode,
可同FD 2人 OR 4人 組隊打
leungky1 10:24 PM 07-21-17
作者: DC 97:
用初始槍玩4v4玩到Lv4先可以買野
由手機版發出
捲毛老爺 10:30 PM 07-21-17
玩左一陣,比人當白痴咁殺...

我諗冇乜人用體感打架啦
難用到嘔
DreamyLuigi 10:32 PM 07-21-17
希望rank mode 會update 新玩法
玩落8成似第一集

Sent from my iPhone using Gaforum
lunn 11:04 PM 07-21-17
作者: 信長:
原來上APP 訂,同款衫都只可一件, 要取捨能力
想問吓,係唔係有D裝係要用打三文魚果關既ITEM黎買架??
lunn 11:05 PM 07-21-17
作者: 捲毛老爺:
玩左一陣,比人當白痴咁殺...

我諗冇乜人用體感打架啦
難用到嘔
我開頭果十幾局都係比人追住黎殺,之後揀岩左D武器,開始打到幾吓
用體感OK喎,但要習慣,依家玩落幾順手,郁得夠快呀
Nicklaus 11:15 PM 07-21-17
三文有幾隻boss真係好麻煩 要儲幾百粒去解裝備, 咁肝....
野良猫 11:21 PM 07-21-17
原來大奶筒嘅價值要响打RANK先搵到
leungky1 11:28 PM 07-21-17
買到把銀槍後場場過千p,至少要用嚟推番高勝率先
由手機版發出
lodoss 11:42 PM 07-21-17
作者: Nicklaus:
三文有幾隻boss真係好麻煩 要儲幾百粒去解裝備, 咁肝....
我儲夠6百幾就去換野,
600果個話本日限定,
點知都係得錢
pi220 11:43 PM 07-21-17
想問各位matching係咪都match返港人(英文名?)居多?
信長 11:58 PM 07-21-17
作者: pi220:
想問各位matching係咪都match返港人(英文名?)居多?
係... 應該低PING 優先
玩足一日自己未斷過
信長 12:00 AM 07-22-17
作者: Nicklaus:
作者: rinxlun:
想問吓,係唔係有D裝係要用打三文魚果關既ITEM黎買架??
我打左幾個LV... 都係出碎片,幾萬銀錢
件衫只可KEEP 一件,變左選啱心水能力
anyone 12:19 AM 07-22-17
最煩都應該係頭頂炸彈
等佢炸彈出先射都黎唔切
仲要抽中碌真係多謝曬
Ribtse121 12:20 AM 07-22-17
由手機版發出
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109  ... 最後

返回主題版面