Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後
收藏品討論版>超合金討論區 IV
stonekeung 07:31 PM 11-01-13

Dangerous-boy 08:00 PM 11-01-13
GaoGaiGar

如果獅子王凱出埋S.H.Figuarts就very good啦!
Hunter 08:16 PM 11-01-13
GGG

不過唔知會唔會賣二千樓下?
DevilElvis 02:20 AM 11-02-13
作者: 魔璃:
系買都等Star Gaogaigar啦
整對魂shop限定翼 比我哋好嗎?
★星人44★ 12:32 PM 11-03-13
隻萬能俠堅靚

Dangerous-boy 03:39 PM 11-03-13
Super Robot Chogokin Dynamic Option Part Set
Price: HK$ 320.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1000000798/
stonekeung 08:21 PM 11-03-13
DX超合金 YF-30

stonekeung 02:31 AM 11-07-13

壁面には、超合金魂の歴代ラインナップがずらりと展示。そして、新作「超合金魂 トライダーG7」発表!
超合金魂ひとつひとつを格納庫風の意匠で飾り立てたディスプレイ台座は、今回のイベントにあわせて試作されたもの。商品として欲しくなる作り込みです

さらに、NEXT超合金魂ラインナップとして、「超合金魂 勇者王ガオガイガー」を発表!
開発中図面を公開。これが勝利の鍵だ!!

http://nation.tamashii.jp/archives/34419438.html
Dangerous-boy 07:33 PM 11-08-13
Super Robot Chogokin Mazinger Z Chogokin Z color Ver.
Price: HK$ 380.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1000000819/
tung999 02:08 AM 11-24-13

合金量少到咁不如成隻膠把啦
colus 10:15 AM 11-24-13
得3分1隻腳係合金?
hap3afrien 11:00 AM 11-24-13
Gaofaigar去左邊
mikemike 11:17 AM 11-24-13
有合金成份比你仲想點
真!DC 11:48 AM 11-24-13
SR不嬲都冇乜金屬
等超合金魂
GN00508771 11:51 AM 11-24-13
作者: 真!DC:
SR不嬲都冇乜金屬
等超合金魂
SR 古鐵表示:............
PTX-003C 12:45 PM 11-24-13
作者: GN00508771:
SR 古鐵表示:............
大鐵衛表示:........
小嘉 01:20 PM 11-24-13
算啦
係咪都唔買架啦
tung999 01:28 PM 11-24-13
以前最少身上到處都會用小小合金
搞搞下集中係D臂位 大比位 而家直頭等左去腳底w
gingq7 02:42 AM 11-29-13
本來覺得隻SR合金真三一已經幾ok,
點知隻SR合金帝皇萬能俠完勝SR合金真三一:
- 武器有兩把 (雖然都係劍), 而且成把都有上色, 真三一果把個柄係無上色的
- 真三一有d關節係無上色(e.g. 膝頭後面), 帝皇萬能俠係果d關節位係有上番金屬金色
- 明明大家都係高光膠翼, 但真三一果對翼係好膠仲要有水口, 帝皇萬能俠就完全無呢2個問題
- SR真三一對眼大就出晒名(雖然個頭咁細其實唔覺), 帝皇萬能俠面相又係完全無問題

笨大今次真係良心發現
Rance 01:44 PM 11-29-13
帝皇各大場做緊幾銀?
gingq7 02:52 PM 11-29-13
作者: Rance:
帝皇各大場做緊幾銀?
昨天所見,$450內
kyo353 08:18 PM 12-02-13
點解今次帝王個個都講價錢冇人玩既
咁等我黎

Rance 08:40 PM 12-02-13
因為買唔到
Dangerous-boy 11:24 PM 12-25-13

bbdaishogun 10:33 AM 12-26-13
作者: Rance:
因為買唔到
明明之前D SR跌到阿媽唔認得,重想等跳樓貨,怎知呢隻卻抄起,連帶比人狂插的真三一都抄起.......
GGGG冇訂到點算.....
標籤:超合金魂
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後

返回主題版面